غرب وحشی بشترشون پاپ بازن ما با این جمعیت کم رتبه ی 2 غارتیم
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
غرب وحشی پاپ بازن؟
سرور برا غرب وحشی مهاجمین اول پیشرفت کنندگان اول غارت کنندگان هم با اختلاف خیلی زیادی اولیم
داداش جمعیت شما با ما خیلی فرق داره رتبه ی مارو تو امتاز نگاه کنی رفته صفحه ی 2 ولیتو مهاجمین و مدافعین و غارت خوب کار م کنیم ماورا و گلدنکلاپ و لورد کلاپ و چند تا ازاون نام دارای قدیمی جلوی ما کم آوردن بعدشم من نگقتم که همه ی غربوحشی پاپ بازن من گفتم بیشترشون اگه همه ی اعضای اتحاد غرب وحشی پرو پلیر بودن شما باید خیلی بیشتر از اینا غارت می کردید.
فقط مدالیون
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]morteza2015[/b][/div][div]غرب وحشی بشترشون پاپ بازن ما با این جمعیت کم رتبه ی 2 غارتیم:mrgreen:[/div][/quote]
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
غرب وحشی پاپ بازن؟:shock:
سرور برا غرب وحشی مهاجمین اول پیشرفت کنندگان اول غارت کنندگان هم با اختلاف خیلی زیادی اولیم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
داداش جمعیت شما با ما خیلی فرق داره رتبه ی مارو تو امتاز نگاه کنی رفته صفحه ی 2 ولیتو مهاجمین و مدافعین و غارت خوب کار م کنیم ماورا و گلدنکلاپ و لورد کلاپ و چند تا ازاون نام دارای قدیمی جلوی ما کم آوردن بعدشم من نگقتم که همه ی غربوحشی پاپ بازن من گفتم بیشترشون اگه همه ی اعضای اتحاد غرب وحشی پرو پلیر بودن شما باید خیلی بیشتر از اینا غارت می کردید.:mrgreen:
موقع که بهت حمله میشه بی منت بهت دفاعی بدن
اینو من فقط تو LORDS CLUB دیدم
مدیراش فقط حرف نمیزنن خودشون اولین نفر دف میفرستند
داداش مدال داران هم همن کارو می کنه من اولای سرور چند تا از ماورایی ها رو زدم بعد 10 نفری ریختن سرم همهی اتحاد واسم دف دادن همه ی نیروهاشون دیوار شد
فقط مدالیون
[quote][div][b]apikakar[/b][/div][div]واقعا معیار یه اتحاد خوب چیه؟
مدیراش فقط حرف نمیزنن خودشون اولین نفر دف میفرستند[/div][/quote]
داداش مدال داران هم همن کارو می کنه من اولای سرور چند تا از ماورایی ها رو زدم بعد 10 نفری ریختن سرم همهی اتحاد واسم دف دادن همه ی نیروهاشون دیوار شد
خوب این طبیعیه با این کار شخصی که بهش حمله میشه هم مدال دفاع رو امکان داره بگیره و هم از دست دشمناش و حمله های اونه خلاص میشه
[quote][div][b]morteza2015[/b][/div][div][quote][div][b]apikakar[/b][/div][div]واقعا معیار یه اتحاد خوب چیه؟
داداش مدال داران هم همن کارو می کنه من اولای سرور چند تا از ماورایی ها رو زدم بعد 10 نفری ریختن سرم همهی اتحاد واسم دف دادن همه ی نیروهاشون دیوار شد [/div][/quote]
خوب این طبیعیه با این کار شخصی که بهش حمله میشه هم مدال دفاع رو امکان داره بگیره و هم از دست دشمناش و حمله های اونه خلاص میشه
نمیگم یکی دو نفر می گم همه ی اتحاد این یعنی همبستگی ولی بعضی اتحادا اینکارا واسشون ارزش نداره تعداد خیلی کمی از افراد واست دف می دن.
فقط مدالیون
[quote][div][b]castres1[/b][/div][div][quote][div][b]morteza2015[/b][/div][div][quote][div][b]apikakar[/b][/div][div]واقعا معیار یه اتحاد خوب چیه؟
داداش مدال داران هم همن کارو می کنه من اولای سرور چند تا از ماورایی ها رو زدم بعد 10 نفری ریختن سرم همهی اتحاد واسم دف دادن همه ی نیروهاشون دیوار شد [/div][/quote]
خوب این طبیعیه با این کار شخصی که بهش حمله میشه هم مدال دفاع رو امکان داره بگیره و هم از دست دشمناش و حمله های اونه خلاص میشه[/div][/quote]
نمیگم یکی دو نفر می گم همه ی اتحاد این یعنی همبستگی ولی بعضی اتحادا اینکارا واسشون ارزش نداره تعداد خیلی کمی از افراد واست دف می دن.
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]castres1[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]فقط غرب وحشی[/div][/quote]
یا ب عبارتی دیگر فقط ت قلب زن ها[/div][/quote]
نه هرگز
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]castres1[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]فقط غرب وحشی[/div][/quote]
نه هرگز[/div][/quote]
چــــــــــــــــــرا:?::?::?::?:
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]castres1[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]castres1[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]فقط غرب وحشی[/div][/quote]
نه هرگز[/div][/quote]
چــــــــــــــــــرا:?::?::?::?:[/div][/quote]
چرا نداره که
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]castres1[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]castres1[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]فقط غرب وحشی[/div][/quote]
نه هرگز[/div][/quote]
چــــــــــــــــــرا:?::?::?::?:[/div][/quote]
چرا نداره که[/div][/quote]
اگه نداشت نمیپرسیدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.