از همون هفته اول اینو گفتم من من اینو گفتم گقتن تو بازی بازی بلد نیستی 16 میل هفته اول وحالا در پایان هفته دوم 100 میل با رتبه هجومی 39 مولتی هم بازی نکنه به نظرم 2.3 نفر واسش فارم میسازن که اینطوری داره غارت میکنه
آره دیگه
آخه هر چی هم فکر میکنم نمیشه
تو سرور 9 یکی از دوستام هفته اول کلی فارم گرفت مرتب حمله میکرد اینقدر زور زد آخرش 20 میل تو هفته دوم غارت کرد و مدال طلا گرفت
100 میل هفته دوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش من تو اتحاد همین نفر اول غارتم یه لحظه هم اسمش از لیست حمله ها بیرون نمیره به جمعیت 50 هم حمله می کنه
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]از همون هفته اول اینو گفتم من:| من اینو گفتم گقتن تو بازی بازی بلد نیستی 16 میل هفته اول وحالا در پایان هفته دوم 100 میل:o با رتبه هجومی 39 :o مولتی هم بازی نکنه به نظرم 2.3 نفر واسش فارم میسازن که اینطوری داره غارت میکنه[/div][/quote]
آره دیگه
تو سرور 9 یکی از دوستام هفته اول کلی فارم گرفت مرتب حمله میکرد اینقدر زور زد آخرش 20 میل تو هفته دوم غارت کرد و مدال طلا گرفت
100 میل هفته دوم!!!!!!!!!!!!!!!!!![/div][/quote]
داداش من تو اتحاد همین نفر اول غارتم یه لحظه هم اسمش از لیست حمله ها بیرون نمیره به جمعیت 50 هم حمله می کنه
از همون هفته اول اینو گفتم من من اینو گفتم گقتن تو بازی بازی بلد نیستی 16 میل هفته اول وحالا در پایان هفته دوم 100 میل با رتبه هجومی 39 مولتی هم بازی نکنه به نظرم 2.3 نفر واسش فارم میسازن که اینطوری داره غارت میکنه
آره دیگه
این که دلیل نمیشه حداقل باید چن تا فارم خوب داشته باشه که باید قشنگ فارمشون میکرد اگه فارمشون میکردخب اگه ایشونو با سید هادی مقایسه کنیم اگه رو اکانتاش دقت کنید هم مدال هجوم داره هم غارت بعدشم همیشه اوله به جز چند هفته که دوم یا سومه بعد این دوبل نفر 2 غارتشه دریغ از رتبه هجومی دیگه تابلوعه مولتی ایه دیگه مولتی هم بازی نکنه واسش فارم ساختن
هر روز یه پیام عمومی میده میگه فلانی فارم شد همشونم از اکانت های شاخ
24 ساعت داره غارت میزنه کلا لیست حمله های اتحاد برای اونه
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]از همون هفته اول اینو گفتم من:| من اینو گفتم گقتن تو بازی بازی بلد نیستی 16 میل هفته اول وحالا در پایان هفته دوم 100 میل:o با رتبه هجومی 39 :o مولتی هم بازی نکنه به نظرم 2.3 نفر واسش فارم میسازن که اینطوری داره غارت میکنه[/div][/quote]
آره دیگه
داداش من تو اتحاد همین نفر اول غارتم یه لحظه هم اسمش از لیست حمله ها بیرون نمیره به جمعیت 50 هم حمله می کنه[/div][/quote]
این که دلیل نمیشه حداقل باید چن تا فارم خوب داشته باشه که باید قشنگ فارمشون میکرد اگه فارمشون میکردخب اگه ایشونو با سید هادی مقایسه کنیم اگه رو اکانتاش دقت کنید هم مدال هجوم داره هم غارت بعدشم همیشه اوله به جز چند هفته که دوم یا سومه بعد این دوبل نفر 2 غارتشه دریغ از رتبه هجومی دیگه تابلوعه مولتی ایه دیگه مولتی هم بازی نکنه واسش فارم ساختن[/div][/quote]
کارشناس که خیلی وقته نمیاد مدیرم مثل اینکه به منزلتش بر میخوره ،، من سه چهار تا تاپیک درباره اشکالات بازی گذاشتم همشونو قفل کرد ، با اکانت قبلیم هم یه انتقاد درباره وبلاگ بازی کردم مسدود شدم ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
کارشناس که خیلی وقته نمیاد مدیرم مثل اینکه به منزلتش بر میخوره ،، من سه چهار تا تاپیک درباره اشکالات بازی گذاشتم همشونو قفل کرد ، با اکانت قبلیم هم یه انتقاد درباره وبلاگ بازی کردم مسدود شدم ...
آره دیگه
این که دلیل نمیشه حداقل باید چن تا فارم خوب داشته باشه که باید قشنگ فارمشون میکرد اگه فارمشون میکردخب اگه ایشونو با سید هادی مقایسه کنیم اگه رو اکانتاش دقت کنید هم مدال هجوم داره هم غارت بعدشم همیشه اوله به جز چند هفته که دوم یا سومه بعد این دوبل نفر 2 غارتشه دریغ از رتبه هجومی دیگه تابلوعه مولتی ایه دیگه مولتی هم بازی نکنه واسش فارم ساختن
چند نفر دارن مرتب براش فارم میسازن تا اون غارتشون کنه
خب اگه مرتب اکانت های شاخ را فارم میکنه چرا تو تاپ 10 هجوم نیست؟؟؟
!!!!!!!
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]از همون هفته اول اینو گفتم من:| من اینو گفتم گقتن تو بازی بازی بلد نیستی 16 میل هفته اول وحالا در پایان هفته دوم 100 میل:o با رتبه هجومی 39 :o مولتی هم بازی نکنه به نظرم 2.3 نفر واسش فارم میسازن که اینطوری داره غارت میکنه[/div][/quote]
آره دیگه
داداش من تو اتحاد همین نفر اول غارتم یه لحظه هم اسمش از لیست حمله ها بیرون نمیره به جمعیت 50 هم حمله می کنه[/div][/quote]
این که دلیل نمیشه حداقل باید چن تا فارم خوب داشته باشه که باید قشنگ فارمشون میکرد اگه فارمشون میکردخب اگه ایشونو با سید هادی مقایسه کنیم اگه رو اکانتاش دقت کنید هم مدال هجوم داره هم غارت بعدشم همیشه اوله به جز چند هفته که دوم یا سومه بعد این دوبل نفر 2 غارتشه دریغ از رتبه هجومی دیگه تابلوعه مولتی ایه دیگه مولتی هم بازی نکنه واسش فارم ساختن[/div][/quote]
24 ساعت داره غارت میزنه کلا لیست حمله های اتحاد برای اونه[/div][/quote]
چند نفر دارن مرتب براش فارم میسازن تا اون غارتشون کنه
خب اگه مرتب اکانت های شاخ را فارم میکنه چرا تو تاپ 10 هجوم نیست؟؟؟
!!!!!!!
سلام خدمت دوستان و مسئولان بازی.از تمامی مسئولان خواهش دارم به سرور 15 واقعا رسیدگی شود.من خودم ضخصا از سرور 3 که بودم هیچ سروری به اندازه سرور 15 پر از * و باگ بازی ندیدم.کارشناس بازی میشه یه توضیحی بدین که چجوری اصلا یکی اول بازی باگ میزنه یهو سطح منابعش میشه 20.الان 2 هفته گذشته از سرور نفر 1 غارت بطور خوفناکی غارت میزنه.حتی دیروز 1 نفر هم به کمک مسئولان بن شده.نیروش 30 هزار تا بود در صورتی که نفر برتر سرور 15 هزار تا هم نداره.جمعیتشم هم که 6 برابر همس.ازتون خواهش دارم رسیدگی کنین چون اصلا با این باگ بازی سرور 15 حال نمیده و نخواهد داد.ممنون.شرمنده سرتون رو درد اوردم
بابا به فارسی دارم مینویسم اینم مدرکشه.عجبا .حالا باز بیاین تایپیک بدین فلانه......... با این کارتون مجبور شدم ویرایش بزنم وگرنه سندشو گذاشتم.شما حوصله ندارین پیج ها رو بگردین به من چه!!!!!!
اینم سندش.بچه ها گفتم اسپم ندین.دمتون گم
http://upcity.ir/images2/85145733527246580259.jpg
اینم کد لشکر کشی
1953539
1953820
1953779
1953484
با سلام و احترام
اکانت این بازیکن مسدود می باشد
خوشحال می شویم در صورتیکه سوال و یا مورد دیگری هنوز برای شما باقی مانده است، بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.
ارادتمند
واحد پشتیبانی عصر پادشاهان
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]سلام خدمت دوستان و مسئولان بازی.از تمامی مسئولان خواهش دارم به سرور 15 واقعا رسیدگی شود.من خودم ضخصا از سرور 3 که بودم هیچ سروری به اندازه سرور 15 پر از تقلب و باگ بازی ندیدم.کارشناس بازی میشه یه توضیحی بدین که چجوری اصلا یکی اول بازی باگ میزنه یهو سطح منابعش میشه 20.الان 2 هفته گذشته از سرور نفر 1 غارت بطور خوفناکی غارت میزنه.حتی دیروز 1 نفر هم به کمک مسئولان بن شده.نیروش 30 هزار تا بود در صورتی که نفر برتر سرور 15 هزار تا هم نداره.جمعیتشم هم که 6 برابر همس.ازتون خواهش دارم رسیدگی کنین چون اصلا با این باگ بازی سرور 15 حال نمیده و نخواهد داد.ممنون.شرمنده سرتون رو درد اوردم:oops::oops::oops::evil::evil:
بابا به فارسی دارم مینویسم اینم مدرکشه.عجبا .حالا باز بیاین تایپیک بدین فلانه......... با این کارتون مجبور شدم ویرایش بزنم وگرنه سندشو گذاشتم.شما حوصله ندارین پیج ها رو بگردین به من چه!!!!!!
اینم سندش.بچه ها گفتم اسپم ندین.دمتون گم
http://upcity.ir/images2/85145733527246580259.jpg
اینم کد لشکر کشی
1953539
1953820
1953779
1953484
[/div][/quote]
با سلام و احترام
اکانت این بازیکن مسدود می باشد
خوشحال می شویم در صورتیکه سوال و یا مورد دیگری هنوز برای شما باقی مانده است، بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.
ارادتمند
واحد پشتیبانی عصر پادشاهان
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.