علی و مجید
شوالیه انیشتین
علی و مجید
مدیرانجمن
mehrab55521
سلام به همگی. من موندم این پشتیبانی گفت این اکانت معلق شده ولی هست. مسعود بهش کوبید ولی این باز سرباز داره!!! اینم کد جاسوسی برا خودتون بفرستین ببینید. 1936995
اکانتی که معلق بشه نیروهایی که در حال آموزش داشته رو که از دست نمی ده .... و نیروهاش ساخته میشه
126 تا کشاورز رو از کجا اورده؟ حتما قابلیت اموزش سریع رو فعال کرده یا غارت کرده
من هنوز امارتمم 10 نکردم اونوقت این اومده 126تا کشی ساخته کاش منم یوخده پول داشتم
همه پولش رو دارن ولی دلش رو ندارن
اخه گرفتن کتیبه یه خورده مشکله
مثل اون روزا که جاییزش 10 ملیون نیست که
اره روز اولی که اومدم تو سایت عصر پاشاهان 1سالو 2 ماه پیش
جایزه کتیبه 10 میلیون بود سزوز
6 شروع نشده بود هنوز
ما پردیش گیم بازی میکردیم
این مطلب در 1392/04/10 13:18:36 نوشته شده است و در 1392/04/10 13:18:53 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]علی و مجید[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]علی و مجید[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]سلام به همگی. من موندم این پشتیبانی گفت این اکانت معلق شده ولی هست. مسعود بهش کوبید ولی این باز سرباز داره!!! اینم کد جاسوسی برا خودتون بفرستین ببینید. 1936995[/div][/quote]
اکانتی که معلق بشه نیروهایی که در حال آموزش داشته رو که از دست نمی ده .... و نیروهاش ساخته میشه [/div][/quote]
126 تا کشاورز رو از کجا اورده؟ حتما قابلیت اموزش سریع رو فعال کرده یا غارت کرده [/div][/quote]
من هنوز امارتمم 10 نکردم اونوقت این اومده 126تا کشی ساخته کاش منم یوخده پول داشتم [/div][/quote]
همه پولش رو دارن ولی دلش رو ندارن
اخه گرفتن کتیبه یه خورده مشکله
مثل اون روزا که جاییزش 10 ملیون نیست که [/div][/quote]
اره روز اولی که اومدم تو سایت عصر پاشاهان 1سالو 2 ماه پیش
جایزه کتیبه 10 میلیون بود سزوز
6 شروع نشده بود هنوز
ما پردیش گیم بازی میکردیم