سلام خدمت همگی
چند وقتی نیومدم خبر دادن درباره ما بحث کردید....
سوالی دارید در خدمتیم خودمون ...
ehsan dawnmist
من یه سوال دارم امیر کجاست؟؟
این چه ربطی داشت؟؟؟؟
منحرف نکن دیگه
داداش دقت نکردی؟؟نوشته هستم سوالی داشتید در خدمتم منم سوالمو ازش پرسیدم چیکار دارم که بازیکنا غرب وحشی چیکار کردن یه کاری کردن پشتیبانی هم بست رفت
i knew you were trouble
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div]سلام خدمت همگی
:?:
ehsan dawnmist[/div][/quote]
من یه سوال دارم امیر کجاست؟؟[/div][/quote]
این چه ربطی داشت؟؟؟؟
منحرف نکن دیگه :evil:[/div][/quote]
داداش دقت نکردی؟؟نوشته هستم سوالی داشتید در خدمتم منم سوالمو ازش پرسیدم چیکار دارم که بازیکنا غرب وحشی چیکار کردن یه کاری کردن پشتیبانی هم بست رفت:lol:
دایی شما با این کارت اسم خودتو نه تنها خراب کردی اسم اتحاد غرب وحشی هم خراب کردی میدونم تو بازی پر از نامردیه و مولتی باز بیداد میکنه ولی این کارارا همشون در حد حرفه ولی کار شما واسه همه نمایان شد هویت اتحادتون زیر سوال رفت و این خیلی بده حتی کتیبه هم این سرور بزنید همه شمارو بچشم متقلب میبینن
rasti inam yadam raft begam
hamon s5 va s12 ham ke katibaro zadim be joz bachehaye khodemon va chand nafar mahdode dg kasi maro be onvan bazikon nadid hame migoftan taraf namrdo dozde
pas ina adiye
hala shoma boro ye kilid tala bezan bebin darmoredet chi migan
اولنش زبون انجمن فارسیه.دوما سرور 12 تو نبودی که نامردی کرد به هادی؟ مگه قرار نبود همر ها یکی در میون بخوره به شهر گینگیز؟ چرا به هادی بدبخت گفتین خائن؟ اون به خاطر نامردی شماها از اتحاد زد بیرون.الانم سرور 15 موسس اتحاد لرد کلوب هستش.
man ke nadidam kasi be had bege khaen shoma bia be man neshonesh bede...hamin alnam age hadi ro mibini azash bepors ehsan che jor adamiye
hammer haram khode alireza tanzim karde bod dg man nemidonam che jori khord asn on hsabi kei n etefaha oftad man nadidam chi shod fardasham ke omadam gozaresharo pak akrde bodano
s15 ham hadi bazi nemikone aln daran s14 bazi mikonan pas alaki harf nayrino bebarin
عجب تابستونی بود و میشه!!!!
تابستون پارسال اولین سرورو کتیبه! این تابستونم هستیم....
یا حق
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]دایی شما با این کارت اسم خودتو نه تنها خراب کردی اسم اتحاد غرب وحشی هم خراب کردی میدونم تو بازی پر از نامردیه و مولتی باز بیداد میکنه ولی این کارارا همشون در حد حرفه ولی کار شما واسه همه نمایان شد هویت اتحادتون زیر سوال رفت و این خیلی بده حتی کتیبه هم این سرور بزنید همه شمارو بچشم متقلب میبینن[/div][/quote]
hamon s5 va s12 ham ke katibaro zadim be joz bachehaye khodemon va chand nafar mahdode dg kasi maro be onvan bazikon nadid hame migoftan taraf namrdo dozde ;)
pas ina adiye ;)
hala shoma boro ye kilid tala bezan bebin darmoredet chi migan ;)[/div][/quote]
اولنش زبون انجمن فارسیه.دوما سرور 12 تو نبودی که نامردی کرد به هادی؟ مگه قرار نبود همر ها یکی در میون بخوره به شهر گینگیز؟ چرا به هادی بدبخت گفتین خائن؟ اون به خاطر نامردی شماها از اتحاد زد بیرون.الانم سرور 15 موسس اتحاد لرد کلوب هستش.[/div][/quote]
man ke nadidam kasi be had bege khaen shoma bia be man neshonesh bede...hamin alnam age hadi ro mibini azash bepors ehsan che jor adamiye ;)
hammer haram khode alireza tanzim karde bod dg man nemidonam che jori khord asn on hsabi kei n etefaha oftad man nadidam chi shod fardasham ke omadam gozaresharo pak akrde bodano
s15 ham hadi bazi nemikone aln daran s14 bazi mikonan pas alaki harf nayrino bebarin
سلام خدمت همگی
ehsan dawnmist
غرب وحشی نشون داد که سرور 12 چطوری کتیبه رو گرفت ...
تو پورفایلش داره حرف از دشمنی با کلک و نامردی و بازی سالم میکنه !
درود بر لردز کلاب ...
ok dorod ba shomaa
یا حق
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div]سلام خدمت همگی
غرب وحشی نشون داد که سرور 12 چطوری کتیبه رو گرفت ...
تو پورفایلش داره حرف از دشمنی با کلک و نامردی و بازی سالم میکنه !
درود بر لردز کلاب ...[/div][/quote]
ok dorod ba shomaa
سلام خدمت همگی
ehsan dawnmist
amir canadast...dg felan nemikhad ta server ghahremaman biad.....manam eshtebah kardma omadam
یا حق
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div]سلام خدمت همگی
amir canadast...dg felan nemikhad ta server ghahremaman biad.....manam eshtebah kardma omadam ;)
سلام خدمت همگی
ehsan dawnmist
amir canadast...dg felan nemikhad ta server ghahremaman biad.....manam eshtebah kardma omadam
سرور 5 که اولین سرورم بود فارمش بودم ولی ازم حمایت هم میکرد
i knew you were trouble
[quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div]سلام خدمت همگی
amir canadast...dg felan nemikhad ta server ghahremaman biad.....manam eshtebah kardma omadam ;)
[/div][/quote]
سرور 5 که اولین سرورم بود فارمش بودم ولی ازم حمایت هم میکرد:D:D
دایی شما با این کارت اسم خودتو نه تنها خراب کردی اسم اتحاد غرب وحشی هم خراب کردی میدونم تو بازی پر از نامردیه و مولتی باز بیداد میکنه ولی این کارارا همشون در حد حرفه ولی کار شما واسه همه نمایان شد هویت اتحادتون زیر سوال رفت و این خیلی بده حتی کتیبه هم این سرور بزنید همه شمارو بچشم متقلب میبینن
hamon s5 va s12 ham ke katibaro zadim be joz bachehaye khodemon va chand nafar mahdode dg kasi maro be onvan bazikon nadid hame migoftan taraf namrdo dozde
pas ina adiye
hala shoma boro ye kilid tala bezan bebin darmoredet chi migan
اولنش زبون انجمن فارسیه.دوما سرور 12 تو نبودی که نامردی کرد به هادی؟ مگه قرار نبود همر ها یکی در میون بخوره به شهر گینگیز؟ چرا به هادی بدبخت گفتین خائن؟ اون به خاطر نامردی شماها از اتحاد زد بیرون.الانم سرور 15 موسس اتحاد لرد کلوب هستش.
من خودم لردز کلوبم ولی اثری از هادی ندیدم چطور موسسه لجند هیرو هس موسسش
shmo bikhial haminjor ke vase ma harf misazan vase hadi ham harf misazan
hadi aln dare s14 bazi mikone
یا حق
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]دایی شما با این کارت اسم خودتو نه تنها خراب کردی اسم اتحاد غرب وحشی هم خراب کردی میدونم تو بازی پر از نامردیه و مولتی باز بیداد میکنه ولی این کارارا همشون در حد حرفه ولی کار شما واسه همه نمایان شد هویت اتحادتون زیر سوال رفت و این خیلی بده حتی کتیبه هم این سرور بزنید همه شمارو بچشم متقلب میبینن[/div][/quote]
hamon s5 va s12 ham ke katibaro zadim be joz bachehaye khodemon va chand nafar mahdode dg kasi maro be onvan bazikon nadid hame migoftan taraf namrdo dozde ;)
pas ina adiye ;)
hala shoma boro ye kilid tala bezan bebin darmoredet chi migan ;)[/div][/quote]
اولنش زبون انجمن فارسیه.دوما سرور 12 تو نبودی که نامردی کرد به هادی؟ مگه قرار نبود همر ها یکی در میون بخوره به شهر گینگیز؟ چرا به هادی بدبخت گفتین خائن؟ اون به خاطر نامردی شماها از اتحاد زد بیرون.الانم سرور 15 موسس اتحاد لرد کلوب هستش.[/div][/quote]
من خودم لردز کلوبم ولی اثری از هادی ندیدم چطور موسسه لجند هیرو هس موسسش[/div][/quote]
shmo bikhial haminjor ke vase ma harf misazan vase hadi ham harf misazan ;)
hadi aln dare s14 bazi mikone
سلام خدمت همگی
ehsan dawnmist
سرور 5 که اولین سرورم بود فارمش بودم ولی ازم حمایت هم میکرد
amire dg......
یا حق
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div]سلام خدمت همگی
[/div][/quote]
سرور 5 که اولین سرورم بود فارمش بودم ولی ازم حمایت هم میکرد:D:D[/div][/quote]
amire dg......;)
babate zabanam ozr mikham az hamegi dg chand sale finglish minevisam farsi kheili sakhte vasam type kardanesh (bahse kelaso in jor mozakhrafat nist ,,dar zmen keybordamam farsi nadare )D
sryy all
dadash hala in buge bartaraf shode ya na???ya bazam hastesh?
دوست عزیز فارسی بنویس
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]best..player[/b][/div][div][quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div]babate zabanam ozr mikham az hamegi dg chand sale finglish minevisam farsi kheili sakhte vasam type kardanesh (bahse kelaso in jor mozakhrafat nist ,,dar zmen keybordamam farsi nadare )D
sryy all[/div][/quote]
dadash hala in buge bartaraf shode ya na???ya bazam hastesh?[/div][/quote]
دوست عزیز فارسی بنویس
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.