kont.drakola
بعیده کسی بتونه بزنه . هنوز یکسری بچه ها دف کامل ندادن من خودم الان دف ریختم . با این دفی که تا الان انجام شده به نظر نمیاد کسی بتونه بگیره کتیبه رو . تازه سرداران هم پشته ما واساد انتظاری ک بیشتر از کویر میرفت .
قسمت سخت ماجرا گذشت
بعید می دونم کسی جای هیوا بود بتونست این قدر مقاومت کنه کارشون عالیه اتحاد دف کم میدن به خاطر که منتطر حمله هستن تا شهر مهاجم خالی بشه بکوبن تو شهرداریش زیرا به دلیل این که رتبه 1 مهاجم رو دارن
و اتحاد سردارن من نمی دونم چی شد اول دوست بود بعد شد دشمن حالا شده متحد بعدشو خدا می دونه من توقع داشتم اتحاد های دشمن کردان سلاطین گلدون کوب و .... باشن تا کوروش درفش پادشاهان
خیلی عالی کار کردن ولی با این حال من فکر می کنم یک سوم نیرو های اتحاد کردان وفاداران هم نباشه و هنوز قدرت اصلی شونو نشون ندادن سلاطین هم خبر ازش نیست در رنک ها نیست حتما کنار کشیدن
این مطلب در 1392/04/06 17:32:57 نوشته شده است و در 1392/04/06 17:35:02 ویرایش شده است .
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div]بعیده کسی بتونه بزنه . هنوز یکسری بچه ها دف کامل ندادن من خودم الان دف ریختم . با این دفی که تا الان انجام شده به نظر نمیاد کسی بتونه بگیره کتیبه رو . تازه سرداران هم پشته ما واساد انتظاری ک بیشتر از کویر میرفت . [/div][/quote]
قسمت سخت ماجرا گذشت
بعید می دونم کسی جای هیوا بود بتونست این قدر مقاومت کنه کارشون عالیه اتحاد دف کم میدن به خاطر که منتطر حمله هستن تا شهر مهاجم خالی بشه بکوبن تو شهرداریش زیرا به دلیل این که رتبه 1 مهاجم رو دارن8-)
و اتحاد سردارن من نمی دونم چی شد اول دوست بود بعد شد دشمن حالا شده متحد بعدشو خدا می دونه من توقع داشتم اتحاد های دشمن کردان سلاطین گلدون کوب و .... باشن تا کوروش درفش پادشاهان
خیلی عالی کار کردن ولی با این حال من فکر می کنم یک سوم نیرو های اتحاد کردان وفاداران هم نباشه و هنوز قدرت اصلی شونو نشون ندادن سلاطین هم خبر ازش نیست در رنک ها نیست حتما کنار کشیدن