خدا نگذره از کسی یه بار دیگه بگه من باهاش دوستم ،،،، من 12 ساله میشناسمش ،،،، همین نه یک کلام بیشتر و نه یک کلام کمتر
[quote][div][b]king[/b][/div][div]محتوا که همونه امضاتو برم دوستی 12 سالتون چطوری خراب شد/[/div][/quote]
خدا نگذره از کسی یه بار دیگه بگه من باهاش دوستم ،،،، من 12 ساله میشناسمش ،،،، همین نه یک کلام بیشتر و نه یک کلام کمتر
امضاتو تازه دیدم
واقعا برات متاسفم
لطفا پاکش کن تا کلاهمون نرفته تو هم
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]محتوا که همونه امضاتو برم دوستی 12 سالتون چطوری خراب شد/[/div][/quote]
خدا نگذره از کسی یه بار دیگه بگه من باهاش دوستم ،،،، من 12 ساله میشناسمش ،،،، همین نه یک کلام بیشتر و نه یک کلام کمتر [/div][/quote]
امضاتو تازه دیدم
واقعا برات متاسفم
امضاتو تازه دیدم
واقعا برات متاسفم
دلم میخواد امضام این باشه
برو هر غلطی میخوای بکن
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]محتوا که همونه امضاتو برم دوستی 12 سالتون چطوری خراب شد/[/div][/quote]
خدا نگذره از کسی یه بار دیگه بگه من باهاش دوستم ،،،، من 12 ساله میشناسمش ،،،، همین نه یک کلام بیشتر و نه یک کلام کمتر [/div][/quote]
امضاتو تازه دیدم
واقعا برات متاسفم
لطفا پاکش کن تا کلاهمون نرفته تو هم [/div][/quote]
برو هر غلطی میخوای بکن
امضاتو تازه دیدم
واقعا برات متاسفم
برو هر غلطی میخوای بکن
ممنون ، علی جان
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]محتوا که همونه امضاتو برم دوستی 12 سالتون چطوری خراب شد/[/div][/quote]
امضاتو تازه دیدم
واقعا برات متاسفم
لطفا پاکش کن تا کلاهمون نرفته تو هم [/div][/quote]
برو هر غلطی میخوای بکن [/div][/quote]
ممنون ، علی جان
اگه میدونستم مشکلت همینه به خدا زودتر پاکش میکردم ،
ولی اقای محترم شما یه جورایی صورت مسئله رو پاک کردین بهتر نبود یه ج قانع کننده میدادید تا این مسائل پیش نیاد؟؟
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]اگه میدونستم مشکلت همینه به خدا زودتر پاکش میکردم ، [/div][/quote]
ولی اقای محترم شما یه جورایی صورت مسئله رو پاک کردین بهتر نبود یه ج قانع کننده میدادید تا این مسائل پیش نیاد؟؟
به چی جواب بده؟
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]اگه میدونستم مشکلت همینه به خدا زودتر پاکش میکردم ، [/div][/quote]
ولی اقای محترم شما یه جورایی صورت مسئله رو پاک کردین بهتر نبود یه ج قانع کننده میدادید تا این مسائل پیش نیاد؟؟[/div][/quote]
به چی جواب بده؟
به چی جواب بده؟
متأسفانه تاپیک نیست وگرنه توصفحه اخرش نوشته بود...من خودم بعد برگشت ایشون تاپیک رو اورده بودم بالا و تشکر هم کرده بودم ولی الان فکر میکنم ....
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]اگه میدونستم مشکلت همینه به خدا زودتر پاکش میکردم ، [/div][/quote]
ولی اقای محترم شما یه جورایی صورت مسئله رو پاک کردین بهتر نبود یه ج قانع کننده میدادید تا این مسائل پیش نیاد؟؟[/div][/quote]
به چی جواب بده؟[/div][/quote]
متأسفانه تاپیک نیست وگرنه توصفحه اخرش نوشته بود...من خودم بعد برگشت ایشون تاپیک رو اورده بودم بالا و تشکر هم کرده بودم ولی الان فکر میکنم ....
فک کنم این رهام عصبانی شد رف دم دره خونه علی اینا بزنه فکشو بیاره پایین
پس خوب شد که الان خونه نیستم
[quote][div][b]king[/b][/div][div]فک کنم این رهام عصبانی شد رف دم دره خونه علی اینا بزنه فکشو بیاره پایین[/div][/quote]
پس خوب شد که الان خونه نیستم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.