بینگو راست میگفت اینا اشتباهشون رو قبول نمی کنن

نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/04/04 13:15:09
بینگو راست میگفت اینا اشتباهشون رو قبول نمی کنن
![]() |
|
1392/04/04 13:17:53
چه اشتباهی ؟ SHARV هستم مسدود شدم ...
![]() بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ... |
1392/04/04 13:18:59
احترام همه دوستان به جا ولی یه تاپیک رو چند بار باید ثبت کنیم و توی انجمن ببینیمش ... افرادی هم که آمارشون به این شکل بوده که بعد از بررسی یه تعدادیشون مولتی بودن و باهاشون برخورد شده و بقیه هم داره پیگیری میشه عملکرد برخورد با مولتی ها هم که در سرورهای قبلی هم مشاهده شده و دیدین که با کسی تعارفی وجود نداره ... قوانین انجمن هم به صراحت گفته که تاپیک های تکراری نباید وجود داشته باشه و طبق نظر مدیر میتونن حذف بشن. اگر هم مواردی بعنوان مولتی وجود داره و شما ازش خبر دارین میتونید به واحد پشتیبانی و پلیس بازی اعلام کنید. با احترام احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
|
|
1392/04/04 13:20:22
اکانت شما به دلیل تخلف به مدت یکماه معلق شده و تمامی نیروها و منابع شما 0 می شود.
کی میگه برخورد نمیکنن؟ این بخاطر همون باگه ![]() |
|
1392/04/04 13:21:08
اسم شما تو بازی چیه؟ اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
![]() مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
|
1392/04/04 13:22:49
هنوز چند نفر دیگه هم هست ... SHARV هستم مسدود شدم ...
![]() بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ... |
|
1392/04/04 13:28:58
والا ۱هفته هم بگذره فایدهای نداره سطح سرباز خونه و بقیه چیزهای اونا خیلی بالا هست باید سطحشو بیارن پایین به محض اینکه از بن در بیان همرو و فرم میکنن |
|
1392/04/04 13:32:48
تاپیک تکراری وجود نداشت شاید تاپیکهای مشابه وجود داشته باشه اما شما میتونید تاریخه تاپیک و چک کنید ببینید کدوم قدیمی تره و کدوم بازدید بیشتری شده پس خواهشاً بهانه نیارید چون مشخص بخاطر اشتباه و برای اینکه کاربرهای جدید این تاپیک و نبینن و دل سرد نشان این تاپیک حذف شده.... باید به ما توضیح داده شه چون تو سرور ۱۵داریم زحمت میکشیم و باید بدونیم که به چه شکل این اتفاق افتاده |
|
1392/04/04 13:35:21
شما دیروز 2ساعت اینجا برا ما توضیح دادی؟ اون موقع میگی چه اتفاقی افتاده؟ خب باگ زدن درست؟ مسدودم شدن؟ درست؟ پس دیگه تموم ![]() ![]() اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
![]() مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
|
1392/04/04 13:37:50
درسته اون تاپیک اصلأ تکرارى نبود و اتفاقأ کلى عکس ها و کدهاى مهم توش وجود داشت و چون هیچ جوابى واسش نداشتید اون رو حذف کردید. چرا یدونه از مدیران تو اون تاپیک هیچ جوابى نزاشته بودن؟؟؟!!!! چرا درست حسابى به ادم نمیگید چى شده اخههههههه؟؟؟ |
منوی کاربری
|
||