سلام به همگی ... من تقریبا چند ماهی میشه با بازی آشنا شدم ... البته بازی های آنلاین دیگه زیاد بازی کردم ...
میخواستم ببینم کیا قراره سرور 9 بازی کنن ... میخواستم به یه اتحاد از همون اول ملحق بشم ... برای سرور 9 هم میخوام وقت بزارم ...
همین دیگه :دی ....
نیم کیلو باش... ولی مرد باش....
سلام به همگی ... من تقریبا چند ماهی میشه با بازی آشنا شدم ... البته بازی های آنلاین دیگه زیاد بازی کردم ...
میخواستم ببینم کیا قراره سرور 9 بازی کنن ... میخواستم به یه اتحاد از همون اول ملحق بشم ... برای سرور 9 هم میخوام وقت بزارم ...
همین دیگه :دی ....
پست منو که دیدی پس غمت نباشه
نیم کیلو هستم...
ولی مردم...
=))
چی؟
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]polos2012[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]پست منو که دیدی پس غمت نباشه;)
نیم کیلو هستم...
ولی مردم...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
=))[/div][/quote]
چی؟:?
نیم کیلو هستم...
ولی مردم...
=))
چی؟
منظورم خنده بود
نیم کیلو باش... ولی مرد باش....
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]polos2012[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]پست منو که دیدی پس غمت نباشه;)
نیم کیلو هستم...
=))[/div][/quote]
چی؟:?[/div][/quote]
منظورم خنده بود :D
نیم کیلو هستم...
ولی مردم...
=))
چی؟
منظورم خنده بود
پس
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]polos2012[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]polos2012[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]پست منو که دیدی پس غمت نباشه;)
نیم کیلو هستم...
=))[/div][/quote]
چی؟:?[/div][/quote]
منظورم خنده بود :D[/div][/quote]
پس
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.