یه بار خارج شو بعد دوباره وارد شو
کوکی ها و کش های مرورگرت را پاک کن
به پشتیبانی بگو
فارسی حرف بزن
کوکی کش پاک کردم درست نشد
این مطلب در 1392/04/04 00:51:19 نوشته شده است و در 1392/04/04 00:51:55 ویرایش شده است .
[quote][div][b]soheil01[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl taghizadeh[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]یه بار خارج شو بعد دوباره وارد شو
به پشتیبانی بگو [/div][/quote]
فارسی حرف بزن[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
یه بار خارج شو بعد دوباره وارد شو
به پشتیبانی بگو
فارسی حرف بزن
باید به پشتیبانی بگی
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]hamid0098[/b][/div][div][quote][div][b]soheil01[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl taghizadeh[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]یه بار خارج شو بعد دوباره وارد شو
به پشتیبانی بگو [/div][/quote]
فارسی حرف بزن[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
کوکی کش پاک کردم درست نشد[/div][/quote]
باید به پشتیبانی بگی
کاربر گرامی متاسفانه خطایی رخ داده است. لطفا مجددا صفحه را بارگزاری نمایید.
تیم عصر پادشاهان
یعنی چی چرا نمیتونم تو سرور 13 وارد اکانتم بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربر گرامی متاسفانه خطایی رخ داده است. لطفا مجددا صفحه را بارگزاری نمایید.
تیم عصر پادشاهان
یعنی چی چرا نمیتونم تو سرور 13 وارد اکانتم بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این مشگل رو همه دارن سرور 13 و 14 مشگل پیدا کرده و الان که ساعت 2 هستش همه سرور ها اومدن تو قسمت ورود انگار که میشه واردشون شد همه سرور ها این یه مگل هست مدیر پیگیر باشه
به نظر من مشگل معمولی نیست فکر کنم دارن بازی رو * میکنن حالا ما الان هیچ کاری نکرده جریمه میشیم بعد اینا نمیتونن یه بازی درست و ایمن فراهم ککن
با سلام شاید من با این اکانت 3 تا سرور بازی کردم ولی یه اکانت دیگه هم داشتم اونو از سرور 8 بازی میکردم
دوستان این مشگل رو همه دارن سرور 13 و 14 مشگل پیدا کرده و الان که ساعت 2 هستش همه سرور ها اومدن تو قسمت ورود انگار که میشه واردشون شد همه سرور ها این یه مگل هست مدیر پیگیر باشه
به نظر من مشگل معمولی نیست فکر کنم دارن بازی رو هک میکنن حالا ما الان هیچ کاری نکرده جریمه میشیم بعد اینا نمیتونن یه بازی درست و ایمن فراهم ککن
یکی نیست بهشون بگه وقتی عرضه اشو ندارید یک همچین سرور کوچیکی را اداره کنید بیخود میکنید از اول........فقط میخوان پول مردمو بالا بکشن....یک دوستی زده بود بشکه بشکه سکه خرج کرده!!تا پسر بچه اش دوست داره کتیبه را ببره ....خوب دوست عزیز اون پولو بجای اینکه خرج کنی از اول بده به پسرت چه کاریه؟
یا مثلا گفته بود که از خود مدیران محترم تو بازیها اکانت دارند اینکه دیگه معلومه ...تازه خودشون جزو مولتی اکانتها هستن میخوایین همین الان بگم تو سرور 14 کی میبره کتیبه را؟
یکی نیست بهشون بگه وقتی عرضه اشو ندارید یک همچین سرور کوچیکی را اداره کنید بیخود میکنید از اول........فقط میخوان پول مردمو بالا بکشن....یک دوستی زده بود بشکه بشکه سکه خرج کرده!!تا پسر بچه اش دوست داره کتیبه را ببره ....خوب دوست عزیز اون پولو بجای اینکه خرج کنی از اول بده به پسرت چه کاریه؟
یا مثلا گفته بود که از خود مدیران محترم تو بازیها اکانت دارند اینکه دیگه معلومه ...تازه خودشون جزو مولتی اکانتها هستن میخوایین همین الان بگم تو سرور 14 کی میبره کتیبه را؟
اینقدر خودشان گیر افتادن که تو بازی میان پیام میدن دنبال برنامه نویس میگردن ....فکر کردن مردم هالو تشریف دارن...آقا جان نمیتونید راست میگید مرد باشید بگید دیگه نمیتونیم بازی را اداره کنیم پول مردمو پس بدین تعطیلش کنید بره.....گند زدید به ...
اینقدر خودشان گیر افتادن که تو بازی میان پیام میدن دنبال برنامه نویس میگردن ....فکر کردن مردم هالو تشریف دارن...آقا جان نمیتونید راست میگید مرد باشید بگید دیگه نمیتونیم بازی را اداره کنیم پول مردمو پس بدین تعطیلش کنید بره.....گند زدید به ...:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.