پس فک کنم خیلی بیشتر از یک میلیون باید برای مدال 10 غارت.غارت کرد
اره من الان امید واسه مدال ندارم از دوستم پرسیدم گفت باید الان بیشتر از 1 میلیون باشی
سرور کلاسیک 1800000 بود این که اکسرپرسه
i knew you were trouble
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من 750000 تا الان:lol::lol:[/div][/quote]
پس فک کنم خیلی بیشتر از یک میلیون باید برای مدال 10 غارت.غارت کرد[/div][/quote]
اره من الان امید واسه مدال ندارم از دوستم پرسیدم گفت باید الان بیشتر از 1 میلیون باشی
سرور کلاسیک 1800000 بود این که اکسرپرسه
داداش برای مدال 10 تلاش نکنی بهتره
چون 6 به بعد پشت سر هم تغییر میکنن و شاید تو همون لحظه آخر بری رو نفر 11 و مدال و نگیری.
شما مختصات 100 در 100 رو بزن و غارت کن اگه رفتی غارت که رفتی نرفتی هم باز ضرر نکردی.
من خودم با 20 تا فارم رفتم تو غارت که مختصاتشون کمتر از 50 خونه بوده.
تعداد مهم نیست کیفیت فارم ها مهمه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
داداش برای مدال 10 تلاش نکنی بهتره
چون 6 به بعد پشت سر هم تغییر میکنن و شاید تو همون لحظه آخر بری رو نفر 11 و مدال و نگیری.
شما مختصات 100 در 100 رو بزن و غارت کن اگه رفتی غارت که رفتی نرفتی هم باز ضرر نکردی.
من خودم با 20 تا فارم رفتم تو غارت که مختصاتشون کمتر از 50 خونه بوده.
تعداد مهم نیست کیفیت فارم ها مهمه.
دایی از کجا فهمیدی 200هزارتا غارت کردی نکنه هر چی غارت کردی یاداشت کردی رو کاغذ
دایی مجبور نیستی انقد ... بزنی
از گذارش اتحاد میشه فهمید
i knew you were trouble
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]من حدود 200 هزرارتا تا الان غارت کردم:D[/div][/quote]
دایی از کجا فهمیدی 200هزارتا غارت کردی نکنه هر چی غارت کردی یاداشت کردی رو کاغذ
دایی مجبور نیستی انقد ... بزنی:ugeek:[/div][/quote]
از گذارش اتحاد میشه فهمید
غارتو ول کنید بدون مولتی مدال غارت آوردن سخته و هجوم که خیلی سخت تر من دارم تلاش میکنم هجوم بیارم الان 14 هستم 200 نیروی دیگه له کنم میرم تاپ تن دیگه تا جمعه بتونیم نگه داریم یانه الله علم
غارتو ول کنید بدون مولتی مدال غارت آوردن سخته و هجوم که خیلی سخت تر من دارم تلاش میکنم هجوم بیارم:D الان 14 هستم 200 نیروی دیگه له کنم میرم تاپ تن دیگه تا جمعه بتونیم نگه داریم یانه الله علم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.