نود 32 رو کسی میتونه قویش کنه که هرروز اپدیتش کنه ولی 1 انتی ویروس قدرتمند می خوای avgenternetscurity خیلی قوی تو1 بار اپدیت کن تا 1 ماه بزار باشه کسپر اسکی هم خوبه ولی نسخه ای داره کسپر اسکی داریم مفت نمیارزه کسپر اسکی داریم دیگه از 1 دانلودتم محافظت میکنه بهش میکن کسپر خره
نود 32 رو کسی میتونه قویش کنه که هرروز اپدیتش کنه ولی 1 انتی ویروس قدرتمند می خوای avgenternetscurity خیلی قوی تو1 بار اپدیت کن تا 1 ماه بزار باشه کسپر اسکی هم خوبه ولی نسخه ای داره کسپر اسکی داریم مفت نمیارزه کسپر اسکی داریم دیگه از 1 دانلودتم محافظت میکنه بهش میکن کسپر خره
iransetup.com .که مرجع آنتی ویروس ایران هستش .توش میتونی چیزایی که نیاز داری رو پیدا کنی .
فقط قبلش چون کد ها و آپدیت های جدید رو مجانی در اختیار ایرانی ها میزاره از طرف نود32 بلوک میشه .باید برا رفتن تو صفحه باید خاموشش کنی .
برا دریافت کد های اکتیویتی هم هر کسی خواست بهم پیام بده .به صورت عمومی نمیشه که اعلام کرد.چون در اصل پولی هستن .برا کد های موقت میتونم کمکتون کنم.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
iransetup.com .که مرجع آنتی ویروس ایران هستش .توش میتونی چیزایی که نیاز داری رو پیدا کنی .
فقط قبلش چون کد ها و آپدیت های جدید رو مجانی در اختیار ایرانی ها میزاره از طرف نود32 بلوک میشه .باید برا رفتن تو صفحه باید خاموشش کنی .
برا دریافت کد های اکتیویتی هم هر کسی خواست بهم پیام بده .به صورت عمومی نمیشه که اعلام کرد.چون در اصل پولی هستن .برا کد های موقت میتونم کمکتون کنم.
بله هم نود و هم موتور اویرا رو داره چند سیستمه عمل میکنه
نود32 رو میشه کرک کرد بعد رایگان آپدیتش کرد اما شید رو نه.باید پول بدی
مگه قراره از چیزی که صاحب داره بدون پول دادن استفاده کنی؟؟؟
اینقدر به فکر مفت استفاده کردن نباش .همین ویندوزی که توش هسستی برو ببین قیمت خریدش برا یه * چقدره بعد برا محصولات ایرانی مشکل بساز .شما یه هکر یا کرکر پیدا کن حاضر باشه که بیاد شید یا خیلی محصولات ایرانی رو کرک کنه . بعد بگو. دلیلش هم معلومه .با اینکه شرکتش به من ربطی نداره ازش حمایت میکنم .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]مهرداد علیزاده[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]شید خیلی خوبه[/div][/quote]
شید !![/div][/quote]
بله هم نود و هم موتور اویرا رو داره چند سیستمه عمل میکنه [/div][/quote]
نود32 رو میشه کرک کرد بعد رایگان آپدیتش کرد اما شید رو نه.باید پول بدی
[/div][/quote]
مگه قراره از چیزی که صاحب داره بدون پول دادن استفاده کنی؟؟؟
اینقدر به فکر مفت استفاده کردن نباش .همین ویندوزی که توش هسستی برو ببین قیمت خریدش برا یه سیستم چقدره بعد برا محصولات ایرانی مشکل بساز .شما یه هکر یا کرکر پیدا کن حاضر باشه که بیاد شید یا خیلی محصولات ایرانی رو کرک کنه . بعد بگو. دلیلش هم معلومه .با اینکه شرکتش به من ربطی نداره ازش حمایت میکنم .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.