دیشب بیدار بودم شروع نشده جمعیت 120 تایی فارم شد جوووون فقط منابع و انبار داده بابا
خدا بده شانس
طرف با 340 زد منو منابعو برد نیروهای منم رفتن عید دیدنی
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]دیشب بیدار بودم شروع نشده جمعیت 120 تایی فارم شد جوووون فقط منابع و انبار داده بابا [/div][/quote]
خدا بده شانس
طرف با 340 زد منو منابعو برد نیروهای منم رفتن عید دیدنی[/div][/quote]
:|
دیشب بیدار بودم شروع نشده جمعیت 120 تایی فارم شد جوووون فقط منابع و انبار داده بابا
خدا بده شانس
مدییییرررررررررررررررررررررر
بیا اینو مسدودش کن
...............
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]دیشب بیدار بودم شروع نشده جمعیت 120 تایی فارم شد جوووون فقط منابع و انبار داده بابا [/div][/quote]
خدا بده شانس
:|[/div][/quote]
بیا اینو مسدودش کن
خدا بده شانس
بیا اینو مسدودش کن
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]دیشب بیدار بودم شروع نشده جمعیت 120 تایی فارم شد جوووون فقط منابع و انبار داده بابا [/div][/quote]
خدا بده شانس
:|[/div][/quote]
بیا اینو مسدودش کن [/div][/quote]
:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.