بازی می خوای بیا این جا
اسراتزیک : قلعه 4 . وارد کارفد فروزن اینو فکر کنم باید 20 بازی کرده باشی تا بفهمی چیه
جنگی : نگو که داغون کالا اف هستم به من رحمان کالااف از یک تا هشتو یه سوته دارم تمام کردم نه اش هم دارم نصب می کنم گرفتارشم خیلی سنگینه 4 دیودی هست هر کدام نیم اسعت طول می کشه تمام بشه
نهش کی اومده اسمش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی بود من تمومش کردم.بلک اپس 2
اه چه طوری نصب میشه من جونم در امده نتونستم بابا ارور میده ما ل تو او جینارله من 7 تومن خریدمش و با یه بازی دیگه مدال جدید هست هنوز از جلد درش نیاوردم
بفرما جیگر
CALL OF DUTY BLACK OPS 11 دو تا یکه اخرش معنی دو میده مثل گلکسی اس تو که دوتا خط اخرش داره اینم این طوری هست
متشکر
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
[quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]s0rena[/b][/div][div][quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div]Skirym[/div][/quote]
منم تا کجاش رفتی؟؟؟؟؟:?:[/div][/quote]
بازی می خوای بیا این جا
اسراتزیک : قلعه 4 . وارد کارفد فروزن اینو فکر کنم باید 20 بازی کرده باشی تا بفهمی چیه
جنگی : نگو که داغون کالا اف هستم به من رحمان کالااف از یک تا هشتو یه سوته دارم تمام کردم نه اش هم دارم نصب می کنم گرفتارشم خیلی سنگینه 4 دیودی هست هر کدام نیم اسعت طول می کشه تمام بشه [/div][/quote]
نهش کی اومده اسمش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
کی بود من تمومش کردم.بلک اپس ;)2[/div][/quote]
اه چه طوری نصب میشه من جونم در امده نتونستم بابا ارور میده ما ل تو او جینارله من 7 تومن خریدمش و با یه بازی دیگه مدال جدید هست هنوز از جلد درش نیاوردم [/div][/quote]
بفرما جیگر
CALL OF DUTY BLACK OPS 11 دو تا یکه اخرش معنی دو میده مثل گلکسی اس تو که دوتا خط اخرش داره اینم این طوری هست [/div][/quote]
متشکر
حتما سری جدیدشو که اومد بگیر بازی کن
1000صفحه فقط واسه هوش مصنوعیش برنامه نوشتن !!!
این یعنی خدای هوش مصنوعی
اولین باره تو دنیا واسه بازی چنین هوش مصنوعی نوشتن
یعنی قتل های واقعی رو تجربه میکنی
نسخه ی جدیدش چیه؟
Hitman Absolution
فکر نکنم هنوز درومده باشه خودش،،، ولی بیاد مثه بمب میترکه
قراره بیاد این روزا، دمو هاشو دانلود کن نیگا کن به عشق
الان یه نسخه هدیه از کمپانیش اومده
Sniper Chalenge اینم خداست
هیتمن absolution اومده.تو اینترنت دیدم
inera@att.net
[quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]من بازی نکردم[/div][/quote]
حتما سری جدیدشو که اومد بگیر بازی کن
1000صفحه فقط واسه هوش مصنوعیش برنامه نوشتن !!!
این یعنی خدای هوش مصنوعی
اولین باره تو دنیا واسه بازی چنین هوش مصنوعی نوشتن
یعنی قتل های واقعی رو تجربه میکنی[/div][/quote]
نسخه ی جدیدش چیه؟[/div][/quote]
Hitman Absolution
فکر نکنم هنوز درومده باشه خودش،،، ولی بیاد مثه بمب میترکه
قراره بیاد این روزا، دمو هاشو دانلود کن نیگا کن به عشق
الان یه نسخه هدیه از کمپانیش اومده
Sniper Chalenge اینم خداست[/div][/quote]
هیتمن absolution اومده.تو اینترنت دیدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.