[quote][div][b]king[/b][/div][div]موقعیتتتون خوبه کنار من 8 تا آبادی هس ؟ دلتون بسوزه:D[/div][/quote]
واسه من1 دونه اونم سنگ
FUUUUUUUUUUUUUKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
من 6 تا هست ، همه منبعی هم دارند ولی متاسفانه همسایه هم زیاد دارم
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]موقعیتتتون خوبه کنار من 8 تا آبادی هس ؟ دلتون بسوزه:D[/div][/quote]
واسه من1 دونه اونم سنگ
FUUUUUUUUUUUUUKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[/div][/quote]
من 6 تا هست ، همه منبعی هم دارند ولی متاسفانه همسایه هم زیاد دارم
از بازیکنای قدیمی کسی رو دیدید؟ من فقط 1 نفرو دیدم فیکر کنم بقیه یا با اسمه جدید اومدن یا هنوز نیومدن
من darksider را دیدم دقیقا " کنارمه ،،، شانس نداریم کنار این غارتگر افتادیم
کجاست دادا؟؟؟؟؟؟منطقشو بگو
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]از بازیکنای قدیمی کسی رو دیدید؟ من فقط 1 نفرو دیدم فیکر کنم بقیه یا با اسمه جدید اومدن یا هنوز نیومدن[/div][/quote]
من darksider را دیدم دقیقا " کنارمه ،،، شانس نداریم کنار این غارتگر افتادیم :cry:[/div][/quote]
کجاست دادا؟؟؟؟؟؟منطقشو بگو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.