ماشا الله خوشا به حال مدیران و اون بالا بالایی های عصر پادشان
راه ه ک سکه کشف شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد اقای مدیر لطفا اطلاع بده بر ترف شه وگرنه یهو 100000تا سکه میشه خرید
Admin
راه ه ک سکه کشف شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد اقای مدیر لطفا اطلاع بده بر ترف شه وگرنه یهو 100000تا سکه میشه خرید
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]ماشا الله خوشا به حال مدیران و اون بالا بالایی های عصر پادشان
راه ه ک سکه کشف شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد اقای مدیر لطفا اطلاع بده بر ترف شه وگرنه یهو 100000تا سکه میشه خرید [/div][/quote]
:lol::lol::lol:
اگه هـکه اون خرید آخر چیه؟؟
این مطلب در 1392/03/31 19:54:24 نوشته شده است و در 1392/03/31 19:54:33 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]ماشا الله خوشا به حال مدیران و اون بالا بالایی های عصر پادشان
راه ه ک سکه کشف شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد اقای مدیر لطفا اطلاع بده بر ترف شه وگرنه یهو 100000تا سکه میشه خرید [/div][/quote]
:lol::lol::lol:[/div][/quote]
اگه هـکه اون خرید آخر چیه؟؟:lol::lol::lol:
به ماهم یاد بیاموز
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]ماشا الله خوشا به حال مدیران و اون بالا بالایی های عصر پادشان
به ماهم یاد بیاموز
به ماهم یاد بیاموز
بیاموز امشب دوشستان سرور 15 شروع میشود امید وارم مشکل سکه به ما هم برسه یهم 1 کیلو شمش طلا بیده
...............
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]ماشا الله خوشا به حال مدیران و اون بالا بالایی های عصر پادشان
به ماهم یاد بیاموز[/div][/quote]
بیاموز امشب دوشستان سرور 15 شروع میشود امید وارم مشکل سکه به ما هم برسه یهم 1 کیلو شمش طلا بیده :P
من نمیخام سرور15 رو از 12نصف شب شروع کنم،چون با گنده لات های سرور همسایه میشم
ایم ممل فشفشه سرور اولشه سرور 10 هر چی بهش میگم نرو شمال شرق میره بهش میگم ساعت 12 لاگین نشو آقا مرغش پانداره فارم شد منم میزنمش میگه با 240 تاسکه شهرامو فول میکنم دروغ هم نمیگه خوب
بازی فقط وقتی بهت میچسبه که با قوی ترین ها باشی الان سرور 14دیر شروع کردم تا شعاع 60 خونه ایم کسی نیست که ارتش داشته باشه ،، تا هم فارمشون میکنی میرن تو استراحت ،، امروز اومدم دیدم طرف جمعیتش 80 هست رفته تو استراحت ، اون به کنار بغل دستیش جمعیتش 10 رفته تو استراحت
داداش اونا قضیه داره که هنوز به اون حد نرسیدید که متوجه بشید اکانت 10 تایی رفته تو استراحت یعنی چی و یا اکانت 80 تایی رفته تو استراحت یعنی چی ؟
منم زیاد اکانت 10 تایی تو سرور 9 فرستادم استراحت
این مطلب در 1392/03/31 20:17:25 نوشته شده است و در 1392/03/31 20:17:45 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من نمیخام سرور15 رو از 12نصف شب شروع کنم،چون با گنده لات های سرور همسایه میشم:oops:
:mrgreen:[/div][/quote]
ایم ممل فشفشه سرور اولشه سرور 10 هر چی بهش میگم نرو شمال شرق میره بهش میگم ساعت 12 لاگین نشو آقا مرغش پانداره فارم شد منم میزنمش میگه با 240 تاسکه شهرامو فول میکنم دروغ هم نمیگه خوب [/div][/quote]
بازی فقط وقتی بهت میچسبه که با قوی ترین ها باشی الان سرور 14دیر شروع کردم تا شعاع 60 خونه ایم کسی نیست که ارتش داشته باشه ،، تا هم فارمشون میکنی میرن تو استراحت ،، امروز اومدم دیدم طرف جمعیتش 80 هست رفته تو استراحت ، اون به کنار بغل دستیش جمعیتش 10 رفته تو استراحت :shock:[/div][/quote]
داداش اونا قضیه داره که هنوز به اون حد نرسیدید که متوجه بشید اکانت 10 تایی رفته تو استراحت یعنی چی و یا اکانت 80 تایی رفته تو استراحت یعنی چی ؟
من نمیخام سرور15 رو از 12نصف شب شروع کنم،چون با گنده لات های سرور همسایه میشم
ایم ممل فشفشه سرور اولشه سرور 10 هر چی بهش میگم نرو شمال شرق میره بهش میگم ساعت 12 لاگین نشو آقا مرغش پانداره فارم شد منم میزنمش میگه با 240 تاسکه شهرامو فول میکنم دروغ هم نمیگه خوب
بازی فقط وقتی بهت میچسبه که با قوی ترین ها باشی الان سرور 14دیر شروع کردم تا شعاع 60 خونه ایم کسی نیست که ارتش داشته باشه ،، تا هم فارمشون میکنی میرن تو استراحت ،، امروز اومدم دیدم طرف جمعیتش 80 هست رفته تو استراحت ، اون به کنار بغل دستیش جمعیتش 10 رفته تو استراحت
منظورت اینه که اکانتشون را ول کردند رفتند یکی دیگه ساختند بیان انتقام بگیرن ؟ ممنون حسین جان از تیکه ای که بمون انداختی
نه داداش اگه تیکه انداختم معذرت میخوام
اما دلیل استراحت اونا یه چیزه دیگست
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من نمیخام سرور15 رو از 12نصف شب شروع کنم،چون با گنده لات های سرور همسایه میشم:oops:
:mrgreen:[/div][/quote]
ایم ممل فشفشه سرور اولشه سرور 10 هر چی بهش میگم نرو شمال شرق میره بهش میگم ساعت 12 لاگین نشو آقا مرغش پانداره فارم شد منم میزنمش میگه با 240 تاسکه شهرامو فول میکنم دروغ هم نمیگه خوب [/div][/quote]
بازی فقط وقتی بهت میچسبه که با قوی ترین ها باشی الان سرور 14دیر شروع کردم تا شعاع 60 خونه ایم کسی نیست که ارتش داشته باشه ،، تا هم فارمشون میکنی میرن تو استراحت ،، امروز اومدم دیدم طرف جمعیتش 80 هست رفته تو استراحت ، اون به کنار بغل دستیش جمعیتش 10 رفته تو استراحت :shock:[/div][/quote]
منم زیاد اکانت 10 تایی تو سرور 9 فرستادم استراحت[/div][/quote]
منظورت اینه که اکانتشون را ول کردند رفتند یکی دیگه ساختند بیان انتقام بگیرن ؟ ممنون حسین جان از تیکه ای که بمون انداختی :D[/div][/quote]
نه داداش اگه تیکه انداختم معذرت میخوام
اما دلیل استراحت اونا یه چیزه دیگست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.