تو رو خدا این مسئول ها کجان سرور 6 چرا این جور شده قاطی کرده بالا نمی یاد ما که بیکار نبودیم روزی دو ساعت وقتمون رو بشین پشتش اخر هم اینجوری بشه تو رو خدا درستش کنید اصلا بالا نمی یاد سرور های دیگتون بالا می اد
تو نظرسنجی شرکت کنید و بگید ایا مشکل دارید یا نه؟
نظرسنجی
مشکل دارم؟
مشکل ندارم؟
این مطلب در 1391/09/05 18:09:36 نوشته شده است و در 1391/09/05 18:15:49 ویرایش شده است .
تو رو خدا این مسئول ها کجان سرور 6 چرا این جور شده قاطی کرده بالا نمی یاد ما که بیکار نبودیم روزی دو ساعت وقتمون رو بشین پشتش اخر هم اینجوری بشه تو رو خدا درستش کنید اصلا بالا نمی یاد سرور های دیگتون بالا می اد :oops::oops::oops::oops:
تو رو خدا این مسئلا کجان سرور 6 چرا این جور شده قاطی کرده بالا نمی یاد ما که بیکار نبودیم روزی دو ساعت وقتمون رو بشین پشتش اخر هم اینجوری بشه تو رو خدا درستش کنید اصلا بالا نمی یاد سرور های دیگتون بالا می اد
ما که ریلکس داریم بازی میکنیم
کسی که بتونه تو تنهایی خوشحال باشه خیلی وقته آب از سرش گذشته
[b]هیچوقت هیچ اتحادی مثل بهترین ها سرور 6 افسانه ای نمیشه
[quote][div][b]saneei[/b][/div][div]تو رو خدا این مسئلا کجان سرور 6 چرا این جور شده قاطی کرده بالا نمی یاد ما که بیکار نبودیم روزی دو ساعت وقتمون رو بشین پشتش اخر هم اینجوری بشه تو رو خدا درستش کنید اصلا بالا نمی یاد سرور های دیگتون بالا می اد :oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
ما که ریلکس داریم بازی میکنیم:!:
تو رو خدا این مسئلا کجان سرور 6 چرا این جور شده قاطی کرده بالا نمی یاد ما که بیکار نبودیم روزی دو ساعت وقتمون رو بشین پشتش اخر هم اینجوری بشه تو رو خدا درستش کنید اصلا بالا نمی یاد سرور های دیگتون بالا می اد
روزی 2 ساعت؟نفره چندمی؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]saneei[/b][/div][div]تو رو خدا این مسئلا کجان سرور 6 چرا این جور شده قاطی کرده بالا نمی یاد ما که بیکار نبودیم روزی دو ساعت وقتمون رو بشین پشتش اخر هم اینجوری بشه تو رو خدا درستش کنید اصلا بالا نمی یاد سرور های دیگتون بالا می اد :oops::oops::oops::oops:
تو نظرسنجی شرکت کنید و بگید ایا مشکل دارید یا نه؟[/div][/quote]
روزی 2 ساعت؟نفره چندمی؟
روزی 2 ساعت؟نفره چندمی؟
من ادش کردم دیدم نفر1472 saneei 3428 تکسواران آریایی 7
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]saneei[/b][/div][div]تو رو خدا این مسئلا کجان سرور 6 چرا این جور شده قاطی کرده بالا نمی یاد ما که بیکار نبودیم روزی دو ساعت وقتمون رو بشین پشتش اخر هم اینجوری بشه تو رو خدا درستش کنید اصلا بالا نمی یاد سرور های دیگتون بالا می اد :oops::oops::oops::oops:
تو نظرسنجی شرکت کنید و بگید ایا مشکل دارید یا نه؟[/div][/quote]
روزی 2 ساعت؟نفره چندمی؟[/div][/quote]
من ادش کردم دیدم نفر1472 saneei 3428 تکسواران آریایی 7
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.