رهام قنبری
legend quickon
رهام قنبری
legend quickon
zsedcl
فیدر اصطلاحی که تو تمام بازیها به کار میره فقط مختص به عصر پادشاهان نیست
اما درکل به کسی میگن فیدرr که بخاطر ضعفی که داره باعث قدرت یه بازیکن دیگه میشه
یعنی بخاطر ناا بلد بودن خودش اجازه میده که یه بازیکن دیگه به قدرت برسه
مثلا بازیکن x با حمله و غارت از بازیکن yو فارم کردن این بازیکن به قدرت میرسه
که به بازیکن y در اینجا فیدر گفت میشه
کسی که بقیه ازش تغذیه میکنن میشه فیدر
متاسفم دوست من این چیزی که شما نوشتید فارم هست ،،، فیدر یک کلمه آلمانی هست و یعنی خودزنی یا خودخوری ،،، توی بانک اصطلاحات توضیح دادم البته دیشب من از دوست بزرگوارمونم بینگو معنی فیدر را یاد گرفتم ولی امروز ریشه یابی لغت را کردم ،،، البته دوست من که صاحب تایپیک هستی ، غارت کردن از خود هیچ امتیازی در غارت و دفاع و حمله نداره و البته از امتیاز کم هم نمی کنه
دوست عزیز فیدر در لغات به معنی خوراک هست
و کلمهای هست که به خطاب به شخصی گفت میشه و نمیتوان در مورد خود شخص به کار برد
عین این میمونه که شما بگید من میروی ؟!در حالی که باید گفت شه تو میروی..از نظر دستوری هم غلط
و کلمهای هست که به شخصی باید خطاب کرد و نمیتوان در مورد خودمون بگیم
که بخوایم بگیم به معنی اینه که شهرهای خودمون رو غارت کنیم..چون از نظر دستوری هم غلط میشه
و این لغت اصلا جایگاهی در عصرا پادشاهان نداره و در بازیهایی همچون league of legends و dota allstars استفاده میشه
فرق این اصطلاح با فارم کردن در اینه که کسی که در اصطلاح بهش میگن فیدر خودش باعث به قدرت رسیدن بقیه میشه
اما فارم کردن به این معنی که پلیر با حمله به شخص دیگه و از بین بردن سطح دفاعی دشمن اون و تبدیل به فارم خودش میکنه اما در فیدر داستان بر عکس یعنی مهاجم با نا بلد بودن خودش به اصطلاح نوب بودن خودش باعث میشه که دیگران ازش سؤ استفاده کنن
حالا به فرض مثل با ((نیزه دار حمله کنه)) یا با ((شمشیر زن دفاع کنه))...میتونه این کارها شاملش باشه
و درکل این لغات در بازیهایی به سبک * یا عصر پادشاهان جایگاهی نداره و مورد استفاده نداره
چون از نظر معنی تو این سبک بازیها قابل ترجمه شدن نیست به طور کامل نیست
همونجور که اصطلاح فارم رو تو بازیهای دیگه و سبک دیگه نمیشه استفاده کرد...
شرمنده که من میگن ولی باید جواب بدم fieader کلمه آلمانی و با تلفظ فی یدر هست ،،، و دقیقا هم این طوری معنا شده است : یعنی از خود خوردن _ به خود لطمه زدن _ از خودی بردن و.........
منبع صفحه 187 خط 7 از دیکشنری germany to eleven language
فیدر در معنی خوراک
میتونید تو دیکشنری انگلیسی دنبالش بگردید احتیاجی به آلمانی نیست چون این لغات که من راجعبش توضیح دادم و بالای ۸ساله دارم ازش تو بازیهای انلاین و مسابقات انلاین همچون wcg و eswcو iw3cup استفاده میکنم انگلیسی هست
والا تو کشورهای فرانسه و آلمان و کره هم که برای مسابقات میرفتیم این کلمه به این شکل که گفتم معنی میشد
حالا شما اگه اینجوری معنی میکنید حتما همهٔ ما اشتباه میکردیم.
چیزی که من اطلاع داشتم و توضیح دادم دوست عزیز
موفق باشید
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]legend quickon[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]legend quickon[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]یه سوال واسم پیش اومد.اگه از شهرای خودمون غارت بزنیم از رتبه دفاعی کم نمیشه؟[/div][/quote]
منم یه سوال دارم فیدر یعنی چی؟:roll::roll::roll::roll::roll:[/div][/quote]
فیدر اصطلاحی که تو تمام بازیها به کار میره فقط مختص به عصر پادشاهان نیست
اما درکل به کسی میگن فیدرr که بخاطر ضعفی که داره باعث قدرت یه بازیکن دیگه میشه
یعنی بخاطر ناا بلد بودن خودش اجازه میده که یه بازیکن دیگه به قدرت برسه
مثلا بازیکن x با حمله و غارت از بازیکن yو فارم کردن این بازیکن به قدرت میرسه
که به بازیکن y در اینجا فیدر گفت میشه
کسی که بقیه ازش تغذیه میکنن میشه فیدر:arrow:[/div][/quote]
متاسفم دوست من این چیزی که شما نوشتید فارم هست ،،، فیدر یک کلمه آلمانی هست و یعنی خودزنی یا خودخوری ،،، توی بانک اصطلاحات توضیح دادم البته دیشب من از دوست بزرگوارمونم بینگو معنی فیدر را یاد گرفتم ولی امروز ریشه یابی لغت را کردم ،،، البته دوست من که صاحب تایپیک هستی ، غارت کردن از خود هیچ امتیازی در غارت و دفاع و حمله نداره و البته از امتیاز کم هم نمی کنه [/div][/quote]
دوست عزیز فیدر در لغات به معنی خوراک هست
و کلمهای هست که به خطاب به شخصی گفت میشه و نمیتوان در مورد خود شخص به کار برد
عین این میمونه که شما بگید من میروی ؟!در حالی که باید گفت شه تو میروی..از نظر دستوری هم غلط
و کلمهای هست که به شخصی باید خطاب کرد و نمیتوان در مورد خودمون بگیم
که بخوایم بگیم به معنی اینه که شهرهای خودمون رو غارت کنیم..چون از نظر دستوری هم غلط میشه
و این لغت اصلا جایگاهی در عصرا پادشاهان نداره و در بازیهایی همچون league of legends و dota allstars استفاده میشه
فرق این اصطلاح با فارم کردن در اینه که کسی که در اصطلاح بهش میگن فیدر خودش باعث به قدرت رسیدن بقیه میشه
اما فارم کردن به این معنی که پلیر با حمله به شخص دیگه و از بین بردن سطح دفاعی دشمن اون و تبدیل به فارم خودش میکنه اما در فیدر داستان بر عکس یعنی مهاجم با نا بلد بودن خودش به اصطلاح نوب بودن خودش باعث میشه که دیگران ازش سؤ استفاده کنن
حالا به فرض مثل با ((نیزه دار حمله کنه)) یا با ((شمشیر زن دفاع کنه))...میتونه این کارها شاملش باشه
و درکل این لغات در بازیهایی به سبک تراوین یا عصر پادشاهان جایگاهی نداره و مورد استفاده نداره
چون از نظر معنی تو این سبک بازیها قابل ترجمه شدن نیست به طور کامل نیست
همونجور که اصطلاح فارم رو تو بازیهای دیگه و سبک دیگه نمیشه استفاده کرد...[/div][/quote]
شرمنده که من میگن ولی باید جواب بدم fieader کلمه آلمانی و با تلفظ فی یدر هست ،،، و دقیقا هم این طوری معنا شده است : یعنی از خود خوردن _ به خود لطمه زدن _ از خودی بردن و.........
منبع صفحه 187 خط 7 از دیکشنری germany to eleven language[/div][/quote]
فیدر در معنی خوراک
میتونید تو دیکشنری انگلیسی دنبالش بگردید احتیاجی به آلمانی نیست چون این لغات که من راجعبش توضیح دادم و بالای ۸ساله دارم ازش تو بازیهای انلاین و مسابقات انلاین همچون wcg و eswcو iw3cup استفاده میکنم انگلیسی هست
والا تو کشورهای فرانسه و آلمان و کره هم که برای مسابقات میرفتیم این کلمه به این شکل که گفتم معنی میشد
حالا شما اگه اینجوری معنی میکنید حتما همهٔ ما اشتباه میکردیم.
چیزی که من اطلاع داشتم و توضیح دادم دوست عزیز
موفق باشید