[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div] من میدونم فایده نداه.:( با این حال هستم.[/div][/quote] من کاری میکنم فایده بده باید یه جنبش ایجاد کینم[/div][/quote]
جنبش بنفش [/div][/quote]
خوبه(میخوای سبزش کنیم؟:دی)
ابی هم خوبه؟؟!
ما این آورین رو با بچه ها می رفتیم آواکس می گفتیم.گود بود
کلمه آورین رو سرچ کن تو جستجو بالا
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]فقط بنفش رنگ فقط بنفش پرچم بالاست [/div][/quote] آورین[/div][/quote] اصطلاحات خودمونو به خودمون نگو چطور بود؟:mrgreen:[/div][/quote] ما این آورین رو با بچه ها می رفتیم آواکس می گفتیم.گود بود[/div][/quote]
کلمه آورین رو سرچ کن تو جستجو بالا:mrgreen:
پیشنهاداتی که دوستان ارسال کرده بودند در پیام خصوصی و ... به تیم بازی ارجاع داده شده و منتظر نظر انها هستیم
نیازی به ارسال تیکت نیست چرا که تیم پشتیبانی بازی جدای از تیم انجمن هستند
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
پیشنهاداتی که دوستان ارسال کرده بودند در پیام خصوصی و ... به تیم بازی ارجاع داده شده و منتظر نظر انها هستیم
خب تاخربشو بهمون ندید این تایپک باقی میمونه وقفل نمیشه
...............
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]پیشنهاداتی که دوستان ارسال کرده بودند در پیام خصوصی و ... به تیم بازی ارجاع داده شده و منتظر نظر انها هستیم
نیازی به ارسال تیکت نیست چرا که تیم پشتیبانی بازی جدای از تیم انجمن هستند[/div][/quote]
خب تاخربشو بهمون ندید این تایپک باقی میمونه وقفل نمیشه
قربونت بشم مدیر جون
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]پیشنهاداتی که دوستان ارسال کرده بودند در پیام خصوصی و ... به تیم بازی ارجاع داده شده و منتظر نظر انها هستیم
نیازی به ارسال تیکت نیست چرا که تیم پشتیبانی بازی جدای از تیم انجمن هستند[/div][/quote]
قربونت بشم مدیر جون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.