درود بر همه ی دوستان
می خواستم بدونم برای جاسوسی از شهرهای گینگزها برای تسخیر کتیبه چند تاجاسوس احتیاج هست و انواع نیروها و تعدادشون توی هر شهر باید چندتا باشه.اگه کسی میدونی لطفا جوابم رو بده
سپاسگزار از لطفتون
این مطلب در 1392/03/26 22:06:46 نوشته شده است و در 1392/03/26 22:10:23 ویرایش شده است .
درود بر همه ی دوستان
می خواستم بدونم برای جاسوسی از شهرهای گینگزها برای تسخیر کتیبه چند تاجاسوس احتیاج هست و انواع نیروها و تعدادشون توی هر شهر باید چندتا باشه.اگه کسی میدونی لطفا جوابم رو بده
سپاسگزار از لطفتون;)
درود بر همه ی دوستان
سپاسگزار از لطفتون
سلام دادا.کسیکه نیروهاش به قدریه که میتونه کتیبه بزنه یا اقدام به گرفتنش میکنه دیگه نیازی به جاسوسی نداره..البته برای گرفتن کتیبه حد اقل 1 میلیون سرباز باید تو اون اردوگاه بفرستی.شرط های دیگه ای هم داره برو تو راهنمایی ها بخون
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]iman hakha[/b][/div][div]درود بر همه ی دوستان
سپاسگزار از لطفتون;)
[/div][/quote]
سلام دادا.کسیکه نیروهاش به قدریه که میتونه کتیبه بزنه یا اقدام به گرفتنش میکنه دیگه نیازی به جاسوسی نداره..البته برای گرفتن کتیبه حد اقل 1 میلیون سرباز باید تو اون اردوگاه بفرستی.شرط های دیگه ای هم داره برو تو راهنمایی ها بخون;)
درود بر همه ی دوستان
سپاسگزار از لطفتون
سلام دادا.کسیکه نیروهاش به قدریه که میتونه کتیبه بزنه یا اقدام به گرفتنش میکنه دیگه نیازی به جاسوسی نداره..البته برای گرفتن کتیبه حد اقل 1 میلیون سرباز باید تو اون اردوگاه بفرستی.شرط های دیگه ای هم داره برو تو راهنمایی ها بخون
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]iman hakha[/b][/div][div]درود بر همه ی دوستان
سپاسگزار از لطفتون;)
[/div][/quote]
سلام دادا.کسیکه نیروهاش به قدریه که میتونه کتیبه بزنه یا اقدام به گرفتنش میکنه دیگه نیازی به جاسوسی نداره..البته برای گرفتن کتیبه حد اقل 1 میلیون سرباز باید تو اون اردوگاه بفرستی.شرط های دیگه ای هم داره برو تو راهنمایی ها بخون;)[/div][/quote]
اینم لینک راهنما
http://help.kingsera.ir/help/57/%DA%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D9%87%D8%A7--%28-%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%86%DB%8C-%29/%DA%A9%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%AF%D8%A7%D9%86
خب البته 1 میلیون رو من هم شنیدم ولی توی هر شهر بیش از 100 هزار نیرو نمیتونی داشته باشی چون گندم کم میاری مگه اینکه آبادی داشته باشی بیشتر نیرو بزنی
اون که آره.باید حداقل سه تا آبادی رو پر منجم کرده باشی
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]iman hakha[/b][/div][div]خب البته 1 میلیون رو من هم شنیدم ولی توی هر شهر بیش از 100 هزار نیرو نمیتونی داشته باشی چون گندم کم میاری مگه اینکه آبادی داشته باشی بیشتر نیرو بزنی[/div][/quote]
اون که آره.باید حداقل سه تا آبادی رو پر منجم کرده باشی
خب البته 1 میلیون رو من هم شنیدم ولی توی هر شهر بیش از 100 هزار نیرو نمیتونی داشته باشی چون گندم کم میاری مگه اینکه آبادی داشته باشی بیشتر نیرو بزنی
هههههههههههه
گندم خور شهر اول من 1250000الاتو سرور 9
10تا شهر اولم
منفی
350تا
البته اکانتم اسمش
grobsنی اون رو بازی نمکنم
اکانت اصلی
----هست
این مطلب در 1392/03/26 22:15:26 نوشته شده است و در 1392/03/26 22:15:57 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]iman hakha[/b][/div][div]خب البته 1 میلیون رو من هم شنیدم ولی توی هر شهر بیش از 100 هزار نیرو نمیتونی داشته باشی چون گندم کم میاری مگه اینکه آبادی داشته باشی بیشتر نیرو بزنی[/div][/quote]
هههههههههههه
10تا شهر اولم
منفی
350تا
البته اکانتم اسمش
اکانت اصلی
----هست
هههههههههههه
10تا شهر اولم
منفی
350تا
البته اکانتم اسمش
اکانت اصلی
----هست
خب منفی هست گندمت به تدریج تموم نمیشه؟
توی شهر اول چند تا نیرو در کل دارید؟
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]iman hakha[/b][/div][div]خب البته 1 میلیون رو من هم شنیدم ولی توی هر شهر بیش از 100 هزار نیرو نمیتونی داشته باشی چون گندم کم میاری مگه اینکه آبادی داشته باشی بیشتر نیرو بزنی[/div][/quote]
هههههههههههه
10تا شهر اولم
منفی
350تا
البته اکانتم اسمش
اکانت اصلی
----هست[/div][/quote]
هههههههههههه
10تا شهر اولم
منفی
350تا
البته اکانتم اسمش
اکانت اصلی
----هست
حدودا
200تا شمشیر دارم
120تا کمان
100تا شوالیه
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]iman hakha[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]iman hakha[/b][/div][div]خب البته 1 میلیون رو من هم شنیدم ولی توی هر شهر بیش از 100 هزار نیرو نمیتونی داشته باشی چون گندم کم میاری مگه اینکه آبادی داشته باشی بیشتر نیرو بزنی[/div][/quote]
هههههههههههه
10تا شهر اولم
منفی
350تا
البته اکانتم اسمش
اکانت اصلی
----هست[/div][/quote]
توی شهر اول چند تا نیرو در کل دارید؟[/div][/quote]
حدودا
200تا شمشیر دارم
120تا کمان
100تا شوالیه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.