مرد حسابی تو به چه جراتی god of war3 بازی انحصاری ps3 رو لا به لای یه مشت بازی چرت گذاشتی.قیمت بازی اورجینال بازی god of war3 موقع خودش از xbox360 بیشتر بود.......................اخرته گرافیکه ولی الان uncharted3 دیگه نهایت گرافیک سونیه
داداش شما به چه جراتی میگی god of war بهترین بازیه انحصاری ps3؟
[quote][div][b]hamed-palang[/b][/div][div]مرد حسابی تو به چه جراتی god of war3 بازی انحصاری ps3 رو لا به لای یه مشت بازی چرت گذاشتی.قیمت بازی اورجینال بازی god of war3 موقع خودش از xbox360 بیشتر بود.......................اخرته گرافیکه ولی الان uncharted3 دیگه نهایت گرافیک سونیه[/div][/quote]
داداش شما به چه جراتی میگی god of war بهترین بازیه انحصاری ps3؟:geek:
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]همشون تکراری شدن...[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry:جی تی ای:cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
فقط4روبازی کردم.
5 باحال شده ivفرق داره ولی من مساوی دوست دارم ولی v
نمیدونم ولی بازیایی مثل ندای وظیفه و.....روبیشترشو بازی کردم دیگه خسته کننده شده هرچند بازم وقتی میرم سراغشون دیگه نمی فهم زمان .....
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]همشون تکراری شدن...[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry:جی تی ای:cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
فقط4روبازی کردم.[/div][/quote]
5 باحال شده ivفرق داره ولی من مساوی دوست دارم ولی v:):):):):):):):):)[/div][/quote]
نمیدونم ولی بازیایی مثل ندای وظیفه و.....روبیشترشو بازی کردم دیگه خسته کننده شده هرچند بازم وقتی میرم سراغشون دیگه نمی فهم زمان .....
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.