مقداری
تاحالا شده یه ابر قدرت فارمت کنه که خیلی ازت قویتر باشه ولی باسیاست دفعش کنی؟
نه فارم نشدم تا حالا ولی صفر کامل یه بار شدم.
آیا شما mha7 هستی که چند روز پیش تاپیک بازگشت رو زد؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]m.h.a[/b][/div][div]مقداری
تاحالا شده یه ابر قدرت فارمت کنه که خیلی ازت قویتر باشه ولی باسیاست دفعش کنی؟[/div][/quote]
داداش من همون m.h.a7 هستم و اکانتم رو فروختم 7 رو ورداشتم شدم m.h.a وگرنه من همونم اکانتم هم فروختم40 تومن
تو کدوم سرور قدرتت ازبقیه سرورایی که بازی کردی بیشتر بود؟
این مطلب در 1391/09/13 16:20:11 نوشته شده است و در 1391/09/13 16:21:20 ویرایش شده است .
دوستان من به شدت مایل به فروختن اکانتم در سرور 9 هستم با قیمت 30000 تومان و پایین تر هم نمیاد
اسم اکانتم هم m.h.a هست
داداش من همون m.h.a7 هستم و اکانتم رو فروختم 7 رو ورداشتم شدم m.h.a وگرنه من همونم اکانتم هم فروختم40 تومن
مقداری
تاحالا شده یه ابر قدرت فارمت کنه که خیلی ازت قویتر باشه ولی باسیاست دفعش کنی؟
بینگو جان سوال کم آوردی ؟
شوخی کردم ...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]m.h.a[/b][/div][div]مقداری
تاحالا شده یه ابر قدرت فارمت کنه که خیلی ازت قویتر باشه ولی باسیاست دفعش کنی؟[/div][/quote]
آیا شما mha7 هستی که چند روز پیش تاپیک بازگشت رو زد؟[/div][/quote]
بینگو جان سوال کم آوردی ؟ :lol:
شوخی کردم ...
بابا تو دیگه کی هستی؟
شیفته مرامتیم دادا
اگه به یکی حمله کنی که ازش جاسوسی کردی ولی نیرو هاش موقه جاسوسی تو خارج شهر بودن بعد بهش حمله کنی و 1.000.000نیرو ازت بمیره عصر پادشاهان رو ول میکنی؟
نه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]m.h.a[/b][/div][div]بابا تو دیگه کی هستی؟
شیفته مرامتیم دادا
اگه به یکی حمله کنی که ازش جاسوسی کردی ولی نیرو هاش موقه جاسوسی تو خارج شهر بودن بعد بهش حمله کنی و 1.000.000نیرو ازت بمیره عصر پادشاهان رو ول میکنی؟[/div][/quote]
نه
2 سرور کامل بازی کردم 4 و فعلا 9 ولی 4 به مراتب بهتر بود با 40 تا شهرو 4میلیون نیرو
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]m.h.a[/b][/div][div]داداش من همون m.h.a7 هستم و اکانتم رو فروختم 7 رو ورداشتم شدم m.h.a وگرنه من همونم اکانتم هم فروختم40 تومن
تو کدوم سرور قدرتت ازبقیه سرورایی که بازی کردی بیشتر بود؟[/div][/quote]
2 سرور کامل بازی کردم 4 و فعلا 9 ولی 4 به مراتب بهتر بود با 40 تا شهرو 4میلیون نیرو
فلات ایران رو دوست داری یا اروپایی
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]m.h.a[/b][/div][div]داداش من همون m.h.a7 هستم و اکانتم رو فروختم 7 رو ورداشتم شدم m.h.a وگرنه من همونم اکانتم هم فروختم40 تومن
تو کدوم سرور قدرتت ازبقیه سرورایی که بازی کردی بیشتر بود؟[/div][/quote]
2 سرور کامل بازی کردم 4 و فعلا 9 ولی 4 به مراتب بهتر بود با 40 تا شهرو 4میلیون نیرو[/div][/quote]
فلات ایران رو دوست داری یا اروپایی
سته گی به جا و مکانش داره
تو دوست داری مثل احمق ها سرتو لاک بکنی یا مثل احمق ها سر از لاک بیرون بیاری؟
بستگی به شما داره
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]سته گی به جا و مکانش داره
تو دوست داری مثل احمق ها سرتو لاک بکنی یا مثل احمق ها سر از لاک بیرون بیاری؟:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:twisted:[/div][/quote]
بستگی به شما داره :):)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.