آره بچه تهرونم. میشه داداش نگم کجاشم؟ممنون
ــ
به نظرت بد ترین درد چیه؟
درد ؟درد فیزیکی یا روحی.نمیدونم.
تا حالا از ایران خارج شدی؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]tigertron[/b][/div][div]آره بچه تهرونم. میشه داداش نگم کجاشم؟ممنون
ــ
به نظرت بد ترین درد چیه؟[/div][/quote]
آره بچه تهرونم. میشه داداش نگم کجاشم؟ممنون
ــ
به نظرت بد ترین درد چیه؟
نه
انگیلیسی بلدی>>>>
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]tigertron[/b][/div][div]آره بچه تهرونم. میشه داداش نگم کجاشم؟ممنون
ــ
به نظرت بد ترین درد چیه؟[/div][/quote]
تا حالا از ایران خارج شدی؟[/div][/quote]
نه
انگیلیسی بلدی>>>>
وقتی دبستان بودم ولی چند وقت پیش یه سی ثانیه ای ماداگاسکار دیدم دیگه چکار کنم به یاد بچگی سی ثانیه هم سی ثانیه هست
میخوای معلم بشی بزنی تو گوش بچه ها ؟
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
[quote][div][b]tigertron[/b][/div][div]شهر های دیگه!
آخرین کارتونی که دیدی کی و چی بوده؟[/div][/quote]
وقتی دبستان بودم ولی چند وقت پیش یه سی ثانیه ای ماداگاسکار دیدم دیگه چکار کنم به یاد بچگی سی ثانیه هم سی ثانیه هست
میخوای معلم بشی بزنی تو گوش بچه ها ؟
همه میگن مادر ولی برای من هر دوشون عزیزن و برام زحمت کشید هر که میگه یکیشون رو بیشتر دوست داره داره در حق اون یکی کم لطفی میکنی چون اگه یکم فکر کنی میبینی روابط متقابلی دارن که اگه یکیشون نبود اصلا ما نبودیم که بگیم کدوم روبیشتر دوست داریم
(داداش از این سوال ها از من نپرس میرم تو کار فلسفه و عقل و این چیزا )
میخوای رراننده احمدینژاد بشی
این مطلب در 1391/09/07 16:59:19 نوشته شده است و در 1391/09/07 17:01:37 ویرایش شده است .
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
همه میگن مادر ولی برای من هر دوشون عزیزن و برام زحمت کشید هر که میگه یکیشون رو بیشتر دوست داره داره در حق اون یکی کم لطفی میکنی چون اگه یکم فکر کنی میبینی روابط متقابلی دارن که اگه یکیشون نبود اصلا ما نبودیم که بگیم کدوم روبیشتر دوست داریم
(داداش از این سوال ها از من نپرس میرم تو کار فلسفه و عقل و این چیزا )
میخوای رراننده احمدینژاد بشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.