راجب سن پرسیدی صبر کن من الان دارم راجب سن با کی حرف میزنم فقط در این حد بدون که پیش دانشگاهی هستم و چند دقیقه دیگه سنم رو میگم
اون میگخ 20 سالشه پیش دانشگاهیه من میگم 17 و نیم پیش هتسم الان مگه 20 ساله ها دانشگاه نیتن
الان منو تو شک انداخته باید برم دنبال شناسنامه بگردم
میخوای بر اثر بیماری بمیری یا تصادف کنی البته خدایی نکرده هزار سال عر کنی
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
راجب سن پرسیدی صبر کن من الان دارم راجب سن با کی حرف میزنم فقط در این حد بدون که پیش دانشگاهی هستم و چند دقیقه دیگه سنم رو میگم
اون میگخ 20 سالشه پیش دانشگاهیه من میگم 17 و نیم پیش هتسم الان مگه 20 ساله ها دانشگاه نیتن
الان منو تو شک انداخته باید برم دنبال شناسنامه بگردم :)
میخوای بر اثر بیماری بمیری یا تصادف کنی البته خدایی نکرده هزار سال عر کنی :D
نه ولی یه شب داشتم ساعت 2 شب از خونه یکی ازدوستام میومدم بیرون خونشون مال بانک هستن توی بازار نصف شب بود دیگه این سرباز ها هم توی بازار دور میزنن ادمن به ما گیر دادن اقا بحث شد نزدیک شد ببرنمون پاسگاه بحث نه فیزیکی لفظی
اخر هم شماره بهشون دادیم گفتیم کار داشتین زنگ بزنین اونم شماره اشتباه که خدا میدونه مال کیه
تو چی ؟
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
نه ولی یه شب داشتم ساعت 2 شب از خونه یکی ازدوستام میومدم بیرون خونشون مال بانک هستن توی بازار نصف شب بود دیگه این سرباز ها هم توی بازار دور میزنن ادمن به ما گیر دادن اقا بحث شد نزدیک شد ببرنمون پاسگاه بحث نه فیزیکی لفظی :D
اخر هم شماره بهشون دادیم گفتیم کار داشتین زنگ بزنین اونم شماره اشتباه که خدا میدونه مال کیه
تو چی ؟
کاذهاشون رو تگاه میکنم nba ولی از خدام بود جای اون ها بودم
این سرباز ها فقط بیکار حال میکنن گیر بدن بزار خودم برم سربازی حال جماعت رو میگیرم
میخوای پول راحت گیرت بیاد یا براش زحمت بکشی >؟.
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
کاذهاشون رو تگاه میکنم nba ولی از خدام بود جای اون ها بودم
این سرباز ها فقط بیکار حال میکنن گیر بدن بزار خودم برم سربازی حال جماعت رو میگیرم
میخوای پول راحت گیرت بیاد یا براش زحمت بکشی >؟.
هر دوتا جوابش هست اگه مرغ نبود تخمی نبود و اگه تخمی نبود مرغی نبود یادمه خیلی وقت پیش یه مطلبی در مورد همین سوال های بی جواب خوندم والان یکیش هم یادم نیست
به نظر تو سفیدهی تخمه مرغ سفید هست یا است ؟
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
هر دوتا جوابش هست اگه مرغ نبود تخمی نبود و اگه تخمی نبود مرغی نبود یادمه خیلی وقت پیش یه مطلبی در مورد همین سوال های بی جواب خوندم والان یکیش هم یادم نیست
به نظر تو سفیدهی تخمه مرغ سفید هست یا است ؟
من باشم به شخصه نظر خودمه پول رو میگیرم چون حالشو میکینی ولی نباید هر چی خرج کنی تموم بشه
اگه رپ گوش بدی توی البوم فدایی قاف میگه با مایه میشه خرید بابی مهندس یعنی
میدونم اون میگه بابا ولی مهندس هم باهاش یعنی علمم با پول میتونی بخری با پول هر کاری میشه کرد
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
من باشم به شخصه نظر خودمه پول رو میگیرم چون حالشو میکینی ولی نباید هر چی خرج کنی تموم بشه
اگه رپ گوش بدی توی البوم فدایی قاف میگه با مایه میشه خرید بابی مهندس یعنی
میدونم اون میگه بابا ولی مهندس هم باهاش یعنی علمم با پول میتونی بخری با پول هر کاری میشه کرد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.