مگه بدون سکه هم میشه بازی کرد ولی بدون سکه نمیتونه کتیبه بزنی
چرانتونی
امکان نداره بدون سکه بتونی کتیبه بزنی..مگر اینکه تو روز 23 ساعت بازی کنی.
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]شپرد[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]مگه بدون سکه هم میشه بازی کرد ولی بدون سکه نمیتونه کتیبه بزنی:lol:[/div][/quote]
چرانتونی[/div][/quote]
امکان نداره بدون سکه بتونی کتیبه بزنی..مگر اینکه تو روز 23 ساعت بازی کنی.:|
چرانتونی
23ساعت که نه اما 14 ساعت اره
...
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]شپرد[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]مگه بدون سکه هم میشه بازی کرد ولی بدون سکه نمیتونه کتیبه بزنی:lol:[/div][/quote]
چرانتونی[/div][/quote]
امکان نداره بدون سکه بتونی کتیبه بزنی..مگر اینکه تو روز 23 ساعت بازی کنی.:|[/div][/quote]
23ساعت که نه اما 14 ساعت اره:mrgreen:
سلام دوستان.
بهم بگید برای اینکه بتونم یه رتبه ی خوب تو آمار داشته باشم مثلا 1 تا 10 چقدر در ماه باید خرج اکانتم کنم؟
ممنون میشم
بستگی به بازیت داره اگه حرفه ای نباشی با یه ملیون هم نمی تونی بزنی ولی کمه کم باید بالای 300 باشه
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]سلام دوستان.
بهم بگید برای اینکه بتونم یه رتبه ی خوب تو آمار داشته باشم مثلا 1 تا 10 چقدر در ماه باید خرج اکانتم کنم؟
ممنون میشم ;):D[/div][/quote]
بستگی به بازیت داره اگه حرفه ای نباشی با یه ملیون هم نمی تونی بزنی ولی کمه کم باید بالای 300 باشه
سلام دوستان. بهم بگید برای اینکه بتونم یه رتبه ی خوب تو آمار داشته باشم مثلا 1 تا 10 چقدر در ماه باید خرج اکانتم کنم؟ ممنون میشم
بسته گی به سرور هم داره که کلاسیک باشه یا اکسپرس
اکسپرس پول کمتری میخواد مگه نه؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]ali1.[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]سلام دوستان. بهم بگید برای اینکه بتونم یه رتبه ی خوب تو آمار داشته باشم مثلا 1 تا 10 چقدر در ماه باید خرج اکانتم کنم؟ ممنون میشم ;):D[/div][/quote]
بسته گی به سرور هم داره که کلاسیک باشه یا اکسپرس:ugeek:[/div][/quote]
سلام دوستان. بهم بگید برای اینکه بتونم یه رتبه ی خوب تو آمار داشته باشم مثلا 1 تا 10 چقدر در ماه باید خرج اکانتم کنم؟ ممنون میشم
بسته گی به سرور هم داره که کلاسیک باشه یا اکسپرس
اره چون زمانش کوتاهه...با 100،150 تومن میشه یه اکانت عالی ساخت،البته به شرطی که بازیو خیلی خوب بلد باشی
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]ali1.[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]سلام دوستان. بهم بگید برای اینکه بتونم یه رتبه ی خوب تو آمار داشته باشم مثلا 1 تا 10 چقدر در ماه باید خرج اکانتم کنم؟ ممنون میشم ;):D[/div][/quote]
بسته گی به سرور هم داره که کلاسیک باشه یا اکسپرس:ugeek:[/div][/quote]
اکسپرس پول کمتری میخواد مگه نه؟[/div][/quote]
اره چون زمانش کوتاهه...با 100،150 تومن میشه یه اکانت عالی ساخت،البته به شرطی که بازیو خیلی خوب بلد باشی;)
من که تا حالا (از تاریخ1392/03/14) 90 هزار تومان خرج کردم ارتشمم خوبه از شهرام هم راضی هستم خیلی هم خوب دارم پیشرفت می کنم ولی دیکه دارم دیونه میشم حوصلم داره سر میره
دوستان یه سری به وبلاگ بنده بزنین ممنون میشم
http://prayerandheaven.blogsky.com/
من که تا حالا (از تاریخ1392/03/14) 90 هزار تومان خرج کردم ارتشمم خوبه از شهرام هم راضی هستم خیلی هم خوب دارم پیشرفت می کنم ولی دیکه دارم دیونه میشم حوصلم داره سر میره
چرانتونی
25 ساعتم در روز آن باشی حداقل باید 150 خرج کنی تا بتونی کتیبه بزنی
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]شپرد[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]مگه بدون سکه هم میشه بازی کرد ولی بدون سکه نمیتونه کتیبه بزنی:lol:[/div][/quote]
چرانتونی[/div][/quote]
امکان نداره بدون سکه بتونی کتیبه بزنی..مگر اینکه تو روز 23 ساعت بازی کنی.:|[/div][/quote]
25 ساعتم در روز آن باشی حداقل باید 150 خرج کنی تا بتونی کتیبه بزنی
خرج کردن بستگی به سبکه بازیت داره....پاپ باز! غارتگر!
پاپ بازا و مولتیا که خرجشون بالای 500تومن (اونم از نوع بازی بلدش)
غارتگرا بین 200 تا 400(دیگه باید خیلی بازی بلد باشی!!)
عجب تابستونی بود و میشه!!!!
تابستون پارسال اولین سرورو کتیبه! این تابستونم هستیم....
یا حق
خرج کردن بستگی به سبکه بازیت داره....پاپ باز! غارتگر!
پاپ بازا و مولتیا که خرجشون بالای 500تومن (اونم از نوع بازی بلدش)
غارتگرا بین 200 تا 400(دیگه باید خیلی بازی بلد باشی!!):roll::roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.