داداش خالطور به کسی میگن که به اسم رپ میاد درباره عشقش و تو مایه های سوسولی میخونه.
تو پاپ و r & b و 6 و 8 فکر نکنم خاطور باشه کسی.فقط به این افراد میگن خالطور که دارن اسم رپو خراب میکنن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
داداش خالطور به کسی میگن که به اسم رپ میاد درباره عشقش و تو مایه های سوسولی میخونه.
تو پاپ و r & b و 6 و 8 فکر نکنم خاطور باشه کسی.فقط به این افراد میگن خالطور که دارن اسم رپو خراب میکنن.
منظورت با حرف منه اگه من گفتم که این دوتا خلطورن چون بعضی از رپر های قدیمی خودمون (معتقد )هستن وتو فیس بوکشون گفته بودن ویکی از دوستام بهم گفت که این جور چیزی دیده
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش خالطور به کسی میگن که به اسم رپ میاد درباره عشقش و تو مایه های سوسولی میخونه.
تو پاپ و r & b و 6 و 8 فکر نکنم خاطور باشه کسی.فقط به این افراد میگن خالطور که دارن اسم رپو خراب میکنن.[/div][/quote]
منظورت با حرف منه اگه من گفتم که این دوتا خلطورن چون بعضی از رپر های قدیمی خودمون (معتقد )هستن وتو فیس بوکشون گفته بودن ویکی از دوستام بهم گفت که این جور چیزی دیده
نه با مهدی بودم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش خالطور به کسی میگن که به اسم رپ میاد درباره عشقش و تو مایه های سوسولی میخونه.
تو پاپ و r & b و 6 و 8 فکر نکنم خاطور باشه کسی.فقط به این افراد میگن خالطور که دارن اسم رپو خراب میکنن.[/div][/quote]
[/div][/quote]
نه با مهدی بودم.
بچه ها از این لینک این آهنگ رو دانلود کنید گوش بدید خیلی قشنگه. لینک
اونایی که آهنگ های پر معنی دوست دارن واقعا پر معنی و قشنگ و منقلب کننده هستش.
جالب بود شما هم این را دانلود کنید اهنگ بی صدا ولی زیبا
http://s1.picofile.com/file/7252922040/Craig_Chaquico_Samba_del_Rio_128_.mp3.html
دوست آن باشد که گیرد دست دوست
افسوس ان که دیگر نباشد هیچ دوست...
**
اللهم صل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[quote][div][b]tigertron[/b][/div][div]بچه ها از این لینک این آهنگ رو دانلود کنید گوش بدید خیلی قشنگه.
[url=http://www.asremusic.com/2435/%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%86%D8%B4%D9%85-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF.html]لینک:arrow:[/url]
اونایی که آهنگ های پر معنی دوست دارن واقعا پر معنی و قشنگ و منقلب کننده هستش.
[/div][/quote]
جالب بود شما هم این را دانلود کنید اهنگ بی صدا ولی زیبا
http://s1.picofile.com/file/7252922040/Craig_Chaquico_Samba_del_Rio_128_.mp3.html
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.