میگم همگی بریم تیکت بذاریم پشتیبانی به نظرتون حل میشه؟ به نظره خودم نه این ستاد عالی انتخابات چیه
باشه بریم
البته میدونم فرقی نمیکنه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]میگم همگی بریم تیکت بذاریم پشتیبانی به نظرتون حل میشه؟:oops: به نظره خودم نه این ستاد عالی انتخابات چیه[/div][/quote]
باشه بریم
البته میدونم فرقی نمیکنه
آقایون وخانوما لطفا همگی برید پشتیباتی تیکت بذارید شاید حل شه.ما سعی وتلشمونو بکنیم بقیش با خدا.3 روز کم نیست
بچه ها من توی گزارش مشکلات در همین مورد نظرسنجی گذاشتم......3 روز قطع ارتباط باعث بروز هزاران مشکل برای اتحاد و اعضاءشون میشه........لطفا برید اونجا شرکت کنید تا بتونیم درخواست برداشتن این محدودیت رو بکنیم
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]آقایون وخانوما لطفا همگی برید پشتیباتی تیکت بذارید شاید حل شه.ما سعی وتلشمونو بکنیم بقیش با خدا.3 روز کم نیست[/div][/quote]
بچه ها من توی گزارش مشکلات در همین مورد نظرسنجی گذاشتم......3 روز قطع ارتباط باعث بروز هزاران مشکل برای اتحاد و اعضاءشون میشه........لطفا برید اونجا شرکت کنید تا بتونیم درخواست برداشتن این محدودیت رو بکنیم
تو انجمن چی؟ بازه پیام؟
خوب قانونش خوب نیست ولی میشه از یاهو و... استفاده کرد که اگه آیدی رو از قبل داشته باشی میشه
نه انجمن بازه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]تو انجمن چی؟ بازه پیام؟
خوب قانونش خوب نیست ولی میشه از یاهو و... استفاده کرد که اگه آیدی رو از قبل داشته باشی میشه [/div][/quote]
نه انجمن بازه
آقایون وخانوما لطفا همگی برید پشتیباتی تیکت بذارید شاید حل شه.ما سعی وتلشمونو بکنیم بقیش با خدا.3 روز کم نیست
برید پشتیبانی تیکت بذارید
[quote][div][b]somebody[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div]آقایون وخانوما لطفا همگی برید پشتیباتی تیکت بذارید شاید حل شه.ما سعی وتلشمونو بکنیم بقیش با خدا.3 روز کم نیست[/div][/quote]
[/div][/quote]
برید پشتیبانی تیکت بذارید
آقا خوب کاری کردن!اصلا باید همه سرورا تعطیل بشن چه معنی داره تو این شرایط سخت که سرور جدید نیست ما نمیتونیم بازی کنیم باید به اخبار انتخاباتی یسر گوش بدیم یه عده دیگه بشینن باز کنن حالشو ببرن!؟ها؟
آقا خوب کاری کردن!اصلا باید همه سرورا تعطیل بشن چه معنی داره تو این شرایط سخت که سرور جدید نیست ما نمیتونیم بازی کنیم باید به اخبار انتخاباتی یسر گوش بدیم یه عده دیگه بشینن باز کنن حالشو ببرن!؟ها؟:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.