ببین یه پیش ثبت نام داریم یه در حال راه اندازی هنوز این در حال راه اندازیش شروع نشده چجوری هفته دیگه پیش ثبت نام قراره شروع بشههههههههههههههههههههههههههه؟؟
elcabo
من امروز یه دروغ به پشتیبانی گفتم گفتم 2 روز دیگه دارم میرم مسافرت اگه میشه تاریخ شروع سرور 15 رو بگید تا به موقع از مسافرت برگردم گفت احتمالا هفته جدید پیش ثبت نامش اغاز بشه
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
ببین یه پیش ثبت نام داریم یه در حال راه اندازی هنوز این در حال راه اندازیش شروع نشده چجوری هفته دیگه پیش ثبت نام قراره شروع بشههههههههههههههههههههههههههه؟؟
:?[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من امروز یه دروغ به پشتیبانی گفتم گفتم 2 روز دیگه دارم میرم مسافرت اگه میشه تاریخ شروع سرور 15 رو بگید تا به موقع از مسافرت برگردم گفت احتمالا هفته جدید پیش ثبت نامش اغاز بشه :lol::lol:[/div][/quote]
سلام
خسته نباشید
می خواستم بدونم که سرور 15 کی شروع میشه؟
از پشتیبانی پرسیدم گفتن به احتمال زیاد تا آخر این ماه شروع میشه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]amir200099[/b][/div][div]سلام
خسته نباشید
می خواستم بدونم که سرور 15 کی شروع میشه؟[/div][/quote]
از پشتیبانی پرسیدم گفتن به احتمال زیاد تا آخر این ماه شروع میشه
من امروز یه دروغ به پشتیبانی گفتم گفتم 2 روز دیگه دارم میرم مسافرت اگه میشه تاریخ شروع سرور 15 رو بگید تا به موقع از مسافرت برگردم گفت احتمالا هفته جدید پیش ثبت نامش اغاز بشه
دروغ که نگفتی داداش؟
* : اصفهانی
سلام دوست عزیز
از اینکه با واحد پشتیبانی عصر پادشاهان تماس گرفته اید متشکریم.
در هفته جدید پیش ثبت نام این سرور احتمالا آغاز می شود
با احترام
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان
این مطلب در 1392/03/22 20:42:45 نوشته شده است و در 1392/03/22 20:47:00 ویرایش شده است .
i knew you were trouble
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من امروز یه دروغ به پشتیبانی گفتم گفتم 2 روز دیگه دارم میرم مسافرت اگه میشه تاریخ شروع سرور 15 رو بگید تا به موقع از مسافرت برگردم گفت احتمالا هفته جدید پیش ثبت نامش اغاز بشه :lol::lol:[/div][/quote]
دروغ که نگفتی داداش؟[/div][/quote]
اپراتور : اصفهانی
سلام دوست عزیز
از اینکه با واحد پشتیبانی عصر پادشاهان تماس گرفته اید متشکریم.
در هفته جدید پیش ثبت نام این سرور احتمالا آغاز می شود
با احترام
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان
سرور 15 در حال راه اندازی است تو قسمت شروع بازی می تونید ببینید.
خبرت خیلی به موقع بود. آره بچه ها 1 تیر سرور شروع میشه
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]laruss123[/b][/div][div]سرور 15 در حال راه اندازی است تو قسمت شروع بازی می تونید ببینید.[/div][/quote]
خبرت خیلی به موقع بود. آره بچه ها 1 تیر سرور شروع میشه:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.