شرمنده ها ولی ارور 315 میده یعنی سایت قطع است ولی اگر حتی یک درصد چیزی که میگی درست باشه به خدا قسم دیگه سرور 14 را بازی نمی کنم ،،، مگه ما وسیله شادی و تفریح عصر پادشاهانیم که پول بدیم سکه بخریم بعد یه عده بازی کنن به ریش ما بخندن بعدش ما بریم طرح آبیاری گیاهان دریایی
این مطلب در 1392/03/22 01:27:10 نوشته شده است و در 1392/03/22 01:27:56 ویرایش شده است .
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]چه عجب الان وارد مشخصات اتحادا هم میشه رفت :lol::lol::lol:[/div][/quote]
تبعیض......[/div][/quote]
سر کارت گذاشته ،،، باور نکن [/div][/quote]
نه جدی میگم ;)[/div][/quote]
شرمنده ها ولی ارور 315 میده یعنی سایت قطع است ولی اگر حتی یک درصد چیزی که میگی درست باشه به خدا قسم دیگه سرور 14 را بازی نمی کنم ،،، مگه ما وسیله شادی و تفریح عصر پادشاهانیم که پول بدیم سکه بخریم بعد یه عده بازی کنن به ریش ما بخندن بعدش ما بریم طرح آبیاری گیاهان دریایی :twisted:
شرمنده ها ولی ارور 315 میده یعنی سایت قطع است ولی اگر حتی یک درصد چیزی که میگی درست باشه به خدا قسم دیگه سرور 14 را بازی نمی کنم ،،، مگه ما وسیله شادی و تفریح عصر پادشاهانیم که پول بدیم سکه بخریم بعد یه عده بازی کنن به ریش ما بخندن بعدش ما بریم طرح آبیاری گیاهان دریایی
چه ربطی داره من جمعیتم 22 تاست تو سرورم جدی بازی نمیکنم پس سکه هم نخریدم
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]چه عجب الان وارد مشخصات اتحادا هم میشه رفت :lol::lol::lol:[/div][/quote]
شرمنده ها ولی ارور 315 میده یعنی سایت قطع است ولی اگر حتی یک درصد چیزی که میگی درست باشه به خدا قسم دیگه سرور 14 را بازی نمی کنم ،،، مگه ما وسیله شادی و تفریح عصر پادشاهانیم که پول بدیم سکه بخریم بعد یه عده بازی کنن به ریش ما بخندن بعدش ما بریم طرح آبیاری گیاهان دریایی :twisted:[/div][/quote]
:lol::lol:
چه ربطی داره من جمعیتم 22 تاست تو سرورم جدی بازی نمیکنم:roll: پس سکه هم نخریدم :?
به قول خودتون این قدر حرص نخورین زود پیر میشین.
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]چه عجب الان وارد مشخصات اتحادا هم میشه رفت :lol::lol::lol:[/div][/quote]
شرمنده ها ولی ارور 315 میده یعنی سایت قطع است ولی اگر حتی یک درصد چیزی که میگی درست باشه به خدا قسم دیگه سرور 14 را بازی نمی کنم ،،، مگه ما وسیله شادی و تفریح عصر پادشاهانیم که پول بدیم سکه بخریم بعد یه عده بازی کنن به ریش ما بخندن بعدش ما بریم طرح آبیاری گیاهان دریایی :twisted:[/div][/quote]
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من دیگه اعصاب ندارم ، دیگه واقعا مسخره است سرور را از دسترس خارج کردند
ای کاش * هنوز بود که عصر پادشاهان اینقدر مغرور نمیشد هر کاری بخواد بکنه بگه این ها مجبورن همین جا بمونن ،،، راسته که میگن اگر محصولی تک بود پس از مدتی کیفیتش افت می کنه
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من دیگه اعصاب ندارم ، دیگه واقعا مسخره است سرور را از دسترس خارج کردند:x:x
ای کاش تراوین هنوز بود که عصر پادشاهان اینقدر مغرور نمیشد هر کاری بخواد بکنه بگه این ها مجبورن همین جا بمونن ،،، راسته که میگن اگر محصولی تک بود پس از مدتی کیفیتش افت می کنه
شما چی میگید برای خودتون ما تو کورس رقابتیم شما جمعیتتون 22 و 9 ،،، ما کار و زندگی داریم اگه الان بقیه به سرور دسترسی داشته باشن یعنی ما خلاصیم ،،، مگه کشکه چندتا بازی کنن بقیه نه ،،،،
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]چه عجب الان وارد مشخصات اتحادا هم میشه رفت :lol::lol::lol:[/div][/quote]
به قول خودتون این قدر حرص نخورین زود پیر میشین.[/div][/quote]
شما چی میگید برای خودتون ما تو کورس رقابتیم شما جمعیتتون 22 و 9 ،،، ما کار و زندگی داریم اگه الان بقیه به سرور دسترسی داشته باشن یعنی ما خلاصیم ،،، مگه کشکه چندتا بازی کنن بقیه نه ،،،،
ای کاش توی سرور 11 با هم اونطوری نمی کردیم که با هم جنگ داشته باشیم ،، خودمونیم معمولا حرف حساب میزنی ها ( معمولا")
ای کاش توی سرور 11 با هم اونطوری نمی کردیم که با هم جنگ داشته باشیم ،، خودمونیم معمولا حرف حساب میزنی ها ( معمولا")
نترسید فردا میان جواب میدن اما کاش یه رقیب واسه عصرپادشاهان بود که اینا اینقدر به بازیکنا بی محلی نکنن.انصافا از حق نگذریم در حال حاضر عصر پادشاهان بهترین بازی آنلاینه ایران فاصلشم خیلی زیاده با بازی های دیگه من آنلاین خیلی بازی کردم اما عصر پادشاهان یه حال دیگه ای داره خلاصه لپ مطلب اینکه کم کم داره بازیکناشو از دست میده این اواخر دیگه خیلی شورشو در آوردن اون ازسرباز گم شدن ها یا نیرو میرف 10 ساعت دیگه برمیگشت و...... مواردی ک خودتون میدونید امید وارم کارشناس بیاد یه جواب درست حسابی بده
نترسید فردا میان جواب میدن اما کاش یه رقیب واسه عصرپادشاهان بود که اینا اینقدر به بازیکنا بی محلی نکنن.انصافا از حق نگذریم در حال حاضر عصر پادشاهان بهترین بازی آنلاینه ایران فاصلشم خیلی زیاده با بازی های دیگه من آنلاین خیلی بازی کردم اما عصر پادشاهان یه حال دیگه ای داره خلاصه لپ مطلب اینکه کم کم داره بازیکناشو از دست میده این اواخر دیگه خیلی شورشو در آوردن اون ازسرباز گم شدن ها یا نیرو میرف 10 ساعت دیگه برمیگشت و...... مواردی ک خودتون میدونید امید وارم کارشناس بیاد یه جواب درست حسابی بده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.