دقیقا بگو میزنمتا عکس بگیر بهت میل میدم بفرست واسم حتما
الان مدیر سایت پیام داد تالار افتخارات عصر پادشاهان عکستو میخواد به عنوان اولین پسر اژدها سوار برای همیشه تو تاریخ قهرمانان بازی ثبت کنه
کسی که بتونه تو تنهایی خوشحال باشه خیلی وقته آب از سرش گذشته
[b]هیچوقت هیچ اتحادی مثل بهترین ها سرور 6 افسانه ای نمیشه
[quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]قیافم را میخواستم اپ کنم نشد [/div][/quote]
دقیقا بگو میزنمتا عکس بگیر بهت میل میدم بفرست واسم حتما :lol::lol::lol:
الان مدیر سایت پیام داد تالار افتخارات عصر پادشاهان عکستو میخواد به عنوان اولین پسر اژدها سوار برای همیشه تو تاریخ قهرمانان بازی ثبت کنه:mrgreen::lol::mrgreen::lol:
اقا ما یک معلم دفاعی داریم پشم همچین با غلظت میگه که کل بچه های کلاس میترکن
گفتی معلم دفاعی یاد معلم دفاعی خودمون افتادم.فیلمشم دارم که چقدر اذیتش میکردیم.سرکلاسش همه میخوابیدیم ولی بازم درس میداد.هنرستان عشقه منه.خیلی دوران خوبی بود.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]اقا ما یک معلم دفاعی داریم پشم همچین با غلظت میگه که کل بچه های کلاس میترکن[/div][/quote]
گفتی معلم دفاعی یاد معلم دفاعی خودمون افتادم.فیلمشم دارم که چقدر اذیتش میکردیم.سرکلاسش همه میخوابیدیم ولی بازم درس میداد.هنرستان عشقه منه.خیلی دوران خوبی بود.
از اسمش معلومه توی بازی stronghold legends داشته زحمت کشیدی من هم تا حالا 20 تا داشتم
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]خب من گفته ام تو چه بازی ای داشته ام؟[/div][/quote]
از اسمش معلومه توی بازی stronghold legends داشته زحمت کشیدی من هم تا حالا 20 تا داشتم:lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.