نبرد افکار هم مشکل پیدا کرده مال من.بردم ولی امتیاز نداد
من بردم 2 امتیاز داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]نبرد افکار هم مشکل پیدا کرده مال من.بردم ولی امتیاز نداد:o[/div][/quote]
من بردم 2 امتیاز داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودمونیم، شما خیلی واست مشکل پیش میادا!!!
inera@att.net
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]نبرد افکار هم مشکل پیدا کرده مال من.بردم ولی امتیاز نداد:o[/div][/quote]
نمیدونم گیر دادند به اکانت من.صبح که 800000 تا شمشیرزن اومد توی شهرم
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]نبرد افکار هم مشکل پیدا کرده مال من.بردم ولی امتیاز نداد:o[/div][/quote]
خودمونیم، شما خیلی واست مشکل پیش میادا!!![/div][/quote]
بعدش چی شد؟
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]نبرد افکار هم مشکل پیدا کرده مال من.بردم ولی امتیاز نداد:o[/div][/quote]
نمیدونم گیر دادند به اکانت من.صبح که 800000 تا شمشیرزن اومد توی شهرم[/div][/quote]
بعدش چی شد؟
بعدش چی شد؟
از بازی رفتم بیرون و نوشت به خاطر مشکل فنی صفحرو دوباره رفرش کنید بعد که زدم رفتند
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]نبرد افکار هم مشکل پیدا کرده مال من.بردم ولی امتیاز نداد:o[/div][/quote]
نمیدونم گیر دادند به اکانت من.صبح که 800000 تا شمشیرزن اومد توی شهرم[/div][/quote]
بعدش چی شد؟[/div][/quote]
از بازی رفتم بیرون و نوشت به خاطر مشکل فنی صفحرو دوباره رفرش کنید بعد که زدم :oops:رفتند
بعدش چی شد؟
از بازی رفتم بیرون و نوشت به خاطر مشکل فنی صفحرو دوباره رفرش کنید بعد که زدم رفتند
:lol:[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]نبرد افکار هم مشکل پیدا کرده مال من.بردم ولی امتیاز نداد:o[/div][/quote]
بعدش چی شد؟[/div][/quote]
از بازی رفتم بیرون و نوشت به خاطر مشکل فنی صفحرو دوباره رفرش کنید بعد که زدم :oops:رفتند[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.