جزییات جدید اضافه کنن که کمی جنگ قابل پیش بینی متفاوت بشه مثلا برای سربازها روحیه در نظر بگیرن که اگه با قهرمان در جنگ پیروز شدن 1+ امتیاز بگیره و اگر باختن 1- و این امتیازات + توی جنگ های بعدی 2% به قدرت ارتش کمک کنه وبرعکس!
گفتم کسی میدونه اسلحه های سال 1700 میلادی چی ها است؟
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]جزییات جدید اضافه کنن که کمی جنگ قابل پیش بینی متفاوت بشه مثلا برای سربازها روحیه در نظر بگیرن که اگه با قهرمان در جنگ پیروز شدن 1+ امتیاز بگیره و اگر باختن 1- و این امتیازات + توی جنگ های بعدی 2% به قدرت ارتش کمک کنه وبرعکس! :P[/div][/quote]
گفتم کسی میدونه اسلحه های سال 1700 میلادی چی ها است؟
به نظر شما خوب نیست که عصر اسلحه های سال1700 میلادی رو به بازی اضافه کنه آخه بازی تکراری شده همه سرورها هثل همن یا اروپا هستند یا ایران
به نظر شما خوب است که این کار صورت بگیره یا نه؟
نظر بسیار بسیار مذخرفیه
اونقدرم نظرش بد نیست که شما فکر میکنید ولی انجام نشدنیه
اتفاقا خیلی مذخرفه چون من و خیلی های دیگه به خاطر اینکه این بازی تاریخیه و مثل جنگ های صلیبیه اومدیم اینجا
آخه شما میدونید اسلحه های سال1700 میلادی چیه ؟ نظر الکی میدید
پ ن پ فقط جناب عالی میدونی
همون تفنگ های که داخل جنگ های انقلاب آمریکا یا جنگ های ناپلوئن بود دیگه که وقتی شلیک میکردن باید با باروت و مهمات پرش میکردن
[quote][div][b]pahlevanan56[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]l3ad l3oy[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]pahlevanan56[/b][/div][div]به نظر شما خوب نیست که عصر اسلحه های سال1700 میلادی رو به بازی اضافه کنه آخه بازی تکراری شده همه سرورها هثل همن یا اروپا هستند یا ایران
به نظر شما خوب است که این کار صورت بگیره یا نه؟[/div][/quote]
نظر بسیار بسیار مذخرفیه:ugeek:[/div][/quote]
اونقدرم نظرش بد نیست که شما فکر میکنید ولی انجام نشدنیه[/div][/quote]
اتفاقا خیلی مذخرفه چون من و خیلی های دیگه به خاطر اینکه این بازی تاریخیه و مثل جنگ های صلیبیه اومدیم اینجا:ugeek:
[/div][/quote]
آخه شما میدونید اسلحه های سال1700 میلادی چیه ؟ نظر الکی میدید[/div][/quote]
همون تفنگ های که داخل جنگ های انقلاب آمریکا یا جنگ های ناپلوئن بود دیگه که وقتی شلیک میکردن باید با باروت و مهمات پرش میکردن
به نظر شما خوب نیست که عصر اسلحه های سال1700 میلادی رو به بازی اضافه کنه آخه بازی تکراری شده همه سرورها هثل همن یا اروپا هستند یا ایران
به نظر شما خوب است که این کار صورت بگیره یا نه؟
نظر بسیار بسیار مذخرفیه
اونقدرم نظرش بد نیست که شما فکر میکنید ولی انجام نشدنیه
اتفاقا خیلی مذخرفه چون من و خیلی های دیگه به خاطر اینکه این بازی تاریخیه و مثل جنگ های صلیبیه اومدیم اینجا
آخه شما میدونید اسلحه های سال1700 میلادی چیه ؟ نظر الکی میدید
هر چی باشه بازی رو چرت میکنه و از حالت طبیعیه خودش میره بیرون ...
تو داری نظر چرت و بیخود میدی ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]pahlevanan56[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]l3ad l3oy[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]pahlevanan56[/b][/div][div]به نظر شما خوب نیست که عصر اسلحه های سال1700 میلادی رو به بازی اضافه کنه آخه بازی تکراری شده همه سرورها هثل همن یا اروپا هستند یا ایران
به نظر شما خوب است که این کار صورت بگیره یا نه؟[/div][/quote]
نظر بسیار بسیار مذخرفیه:ugeek:[/div][/quote]
اونقدرم نظرش بد نیست که شما فکر میکنید ولی انجام نشدنیه[/div][/quote]
اتفاقا خیلی مذخرفه چون من و خیلی های دیگه به خاطر اینکه این بازی تاریخیه و مثل جنگ های صلیبیه اومدیم اینجا:ugeek:
[/div][/quote]
آخه شما میدونید اسلحه های سال1700 میلادی چیه ؟ نظر الکی میدید[/div][/quote]
هر چی باشه بازی رو چرت میکنه و از حالت طبیعیه خودش میره بیرون ...
تو داری نظر چرت و بیخود میدی ...
جزییات جدید اضافه کنن که کمی جنگ قابل پیش بینی متفاوت بشه مثلا برای سربازها روحیه در نظر بگیرن که اگه با قهرمان در جنگ پیروز شدن 1+ امتیاز بگیره و اگر باختن 1- و این امتیازات + توی جنگ های بعدی 2% به قدرت ارتش کمک کنه وبرعکس!
گفتم کسی میدونه اسلحه های سال1700 میلادی چه ها است؟
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]جزییات جدید اضافه کنن که کمی جنگ قابل پیش بینی متفاوت بشه مثلا برای سربازها روحیه در نظر بگیرن که اگه با قهرمان در جنگ پیروز شدن 1+ امتیاز بگیره و اگر باختن 1- و این امتیازات + توی جنگ های بعدی 2% به قدرت ارتش کمک کنه وبرعکس! :P[/div][/quote]
کلت چخماقی
[quote][div][b]pahlevanan56[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]جزییات جدید اضافه کنن که کمی جنگ قابل پیش بینی متفاوت بشه مثلا برای سربازها روحیه در نظر بگیرن که اگه با قهرمان در جنگ پیروز شدن 1+ امتیاز بگیره و اگر باختن 1- و این امتیازات + توی جنگ های بعدی 2% به قدرت ارتش کمک کنه وبرعکس! :P[/div][/quote]
گفتم کسی میدونه اسلحه های سال1700 میلادی چه ها است؟[/div][/quote]
کلت چخماقی :mrgreen:
آدم نظر خودشو نباید پیش هر * بگه چون بعضی ها ضرفیت ندارند
[quote][div][b]pahlevanan56[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]جزییات جدید اضافه کنن که کمی جنگ قابل پیش بینی متفاوت بشه مثلا برای سربازها روحیه در نظر بگیرن که اگه با قهرمان در جنگ پیروز شدن 1+ امتیاز بگیره و اگر باختن 1- و این امتیازات + توی جنگ های بعدی 2% به قدرت ارتش کمک کنه وبرعکس! :P[/div][/quote]
آدم نظر خودشو نباید پیش هر کس بگه چون بعضی ها ضرفیت ندارند
آدم نظر خودشو نباید پیش هر * بگه چون بعضی ها ضرفیت ندارند
شما چند تا از اسلحه های قرن 18 رو نام ببر ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]pahlevanan56[/b][/div][div][quote][div][b]pahlevanan56[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]جزییات جدید اضافه کنن که کمی جنگ قابل پیش بینی متفاوت بشه مثلا برای سربازها روحیه در نظر بگیرن که اگه با قهرمان در جنگ پیروز شدن 1+ امتیاز بگیره و اگر باختن 1- و این امتیازات + توی جنگ های بعدی 2% به قدرت ارتش کمک کنه وبرعکس! :P[/div][/quote]
آدم نظر خودشو نباید پیش هر کس بگه چون بعضی ها ضرفیت ندارند[/div][/quote]
شما چند تا از اسلحه های قرن 18 رو نام ببر ...
نه فقط تو میدونی اسلحه چیه ؟ کاملا" درسته این بازی سبک قدیمی و تاریخیشه که قشنگه ،، مثل جنگ های صلیبی
محض اطلاعت میگم سلاح های گرم از قرن 16 وارد جنگ ها شدند
سلاح های قرن 17 هم مثل توپ - تپانچه - باروت و کمان سلفی که شاید دیده باشید و توی دریا هم ناو ها تشکیل شده بود پس یعنی الحه قرن 17و18= مزخرف شدن بازی ،،، شما اگه به سلاح گرم علاقه داری میتونی وارکرفت بازی کنید
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
نه فقط تو میدونی اسلحه چیه ؟ کاملا" درسته این بازی سبک قدیمی و تاریخیشه که قشنگه ،، مثل جنگ های صلیبی
محض اطلاعت میگم سلاح های گرم از قرن 16 وارد جنگ ها شدند
سلاح های قرن 17 هم مثل توپ - تپانچه - باروت و کمان سلفی که شاید دیده باشید و توی دریا هم ناو ها تشکیل شده بود پس یعنی الحه قرن 17و18= مزخرف شدن بازی ،،، شما اگه به سلاح گرم علاقه داری میتونی وارکرفت بازی کنید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.