به نظر من که یکی اسم اکانته مرکزیشو مدیر انجمن2 گذاشته
من می خواستم فردا بااسم کارشناس 2بیام بقیه برن سرکار !!!!!.
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]به نظر من که یکی اسم اکانته مرکزیشو مدیر انجمن2 گذاشته [/div][/quote]
من می خواستم فردا بااسم کارشناس 2بیام بقیه برن سرکار !!!!!.
ولی فکر نکنم.
کلا به اسم مدیر و کارشناس و عصر پادشاهان نمیشه اسم نویسی کرد.اگه اونطور بود الان 10 بیست تا مدیر داشتیم.
احتمالا مشکلات سرور 14 رسیده به انجمن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
ولی فکر نکنم.
کلا به اسم مدیر و کارشناس و عصر پادشاهان نمیشه اسم نویسی کرد.اگه اونطور بود الان 10 بیست تا مدیر داشتیم.:lol:
احتمالا مشکلات سرور 14 رسیده به انجمن :shock:
نمیشه عوض کرد.باید میتونی یه بار دیگه با یه اسم دیگه ثبت نام کنی.
این مطلب در 1392/03/19 21:15:08 نوشته شده است و در 1392/03/19 21:15:39 ویرایش شده است .
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]ببخشید چطوری میشه اسممون رو توی انجمن عوض کنیم؟؟؟[/div][/quote]
نمیشه عوض کرد.باید میتونی یه بار دیگه با یه اسم دیگه ثبت نام کنی.
مدیر انجمن هم مولتی داره ها... بعد بقیه رو امر به معروف میکنن که مولتی نداشته باشین
ینی داره غارتش میکنه؟؟؟
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]مدیر انجمن هم مولتی داره ها;)... بعد بقیه رو امر به معروف میکنن که مولتی نداشته باشین:lol:[/div][/quote]
ینی داره غارتش میکنه؟؟؟:o:o:o
مدیر انجمن هم مولتی داره ها... بعد بقیه رو امر به معروف میکنن که مولتی نداشته باشین
ینی داره غارتش میکنه؟؟؟
نه باوو فارم منه
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]مدیر انجمن هم مولتی داره ها;)... بعد بقیه رو امر به معروف میکنن که مولتی نداشته باشین:lol:[/div][/quote]
ینی داره غارتش میکنه؟؟؟:o:o:o[/div][/quote]
نه باوو فارم منه :lol:
ینی داره غارتش میکنه؟؟؟
نه باوو فارم منه
پس از فردا با یه اکانت جدید میای؟
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]مدیر انجمن هم مولتی داره ها;)... بعد بقیه رو امر به معروف میکنن که مولتی نداشته باشین:lol:[/div][/quote]
ینی داره غارتش میکنه؟؟؟:o:o:o[/div][/quote]
نه باوو فارم منه :lol:[/div][/quote]
پس از فردا با یه اکانت جدید میای؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.