دوستان وقتی می بینین که کسی off هست و تو بازی نیست چرا به شهرش حمله می کنین ؟ آیا این کار جوانمردانه هست ؟؟؟؟؟؟؟ حتما به خودتون افتخار هم می کنین ؟
آره منم خیلی موافقم خیلی آدمای کثافت شده ای هستن اواه
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]بهاره یاسان[/b][/div][div]دوستان وقتی می بینین که کسی off هست و تو بازی نیست چرا به شهرش حمله می کنین ؟ آیا این کار جوانمردانه هست ؟؟؟؟؟؟؟ حتما به خودتون افتخار هم می کنین ؟[/div][/quote]
آره منم خیلی موافقم خیلی آدمای کثافت شده ای هستن اواه :lol:
سلام خدمت دوستان و بهاره خانم
.بهاره خانم عزیز
اول اینکه بازی جوری طراحی شده که هیچ * به جز اعضای اتحادت نمیتونه وضعیت آن یا آف تورو تشخیص بده
دوم اینکه وقتی میخوای بازی رو شروع کنی باید جوری بازی رو پیش ببری که هم نیرو سازیه خوب داشته باشی هم شهرسازی و هم تدبیر
مثلا وقتی اوایل بازی بهت حمله میشه اگر نیروی خوب و دیوار سطح خوبی داشته باشی کلا طرفتو نا امید میکنی ولی اگه نیروی کم و دیوار سطح پایین داشته باشی میتونی جاخالی بدی و تا حمله بعدی طرف تقویت نیرو و دیوار کنی...البته در مورد جا خالی هم بهتره مخفیگاه سطح بالا داشته باشی و منابعت رو صرف ساخت یا نیرو کنی که طرف چیزی عایدش نشه
در کل هر گونه راهنمایی خواستی من در خدمت شما و دوستان هستم
یا علی
برای شادی آقامون امام زمان(عج) صلوات بفرستید
سلام خدمت دوستان و بهاره خانم
.بهاره خانم عزیز
اول اینکه بازی جوری طراحی شده که هیچ کس به جز اعضای اتحادت نمیتونه وضعیت آن یا آف تورو تشخیص بده
دوم اینکه وقتی میخوای بازی رو شروع کنی باید جوری بازی رو پیش ببری که هم نیرو سازیه خوب داشته باشی هم شهرسازی و هم تدبیر
مثلا وقتی اوایل بازی بهت حمله میشه اگر نیروی خوب و دیوار سطح خوبی داشته باشی کلا طرفتو نا امید میکنی ولی اگه نیروی کم و دیوار سطح پایین داشته باشی میتونی جاخالی بدی و تا حمله بعدی طرف تقویت نیرو و دیوار کنی...البته در مورد جا خالی هم بهتره مخفیگاه سطح بالا داشته باشی و منابعت رو صرف ساخت یا نیرو کنی که طرف چیزی عایدش نشه
در کل هر گونه راهنمایی خواستی من در خدمت شما و دوستان هستم
یا علی
دوستان وقتی می بینین که کسی off هست و تو بازی نیست چرا به شهرش حمله می کنین ؟ آیا این کار جوانمردانه هست ؟؟؟؟؟؟؟ حتما به خودتون افتخار هم می کنین ؟
واقعا من سر به راه شدم
همین الان میرم تو لیست مقصد های دلخواه همه مقصدامو پاک میکنم
یا اصلا به فارمام پیام میدم که هرموقع آن شدین خبرم کنین..
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]بهاره یاسان[/b][/div][div]دوستان وقتی می بینین که کسی off هست و تو بازی نیست چرا به شهرش حمله می کنین ؟ آیا این کار جوانمردانه هست ؟؟؟؟؟؟؟ حتما به خودتون افتخار هم می کنین ؟[/div][/quote]
:shock:
واقعا من سر به راه شدم
همین الان میرم تو لیست مقصد های دلخواه همه مقصدامو پاک میکنم:lol:
:lol::lol:
واقعا من سر به راه شدم
همین الان میرم تو لیست مقصد های دلخواه همه مقصدامو پاک میکنم
دختر جهل نکن این تازه وارده به جای مسخره راهنماییش کن
برای شادی آقامون امام زمان(عج) صلوات بفرستید
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]بهاره یاسان[/b][/div][div]دوستان وقتی می بینین که کسی off هست و تو بازی نیست چرا به شهرش حمله می کنین ؟ آیا این کار جوانمردانه هست ؟؟؟؟؟؟؟ حتما به خودتون افتخار هم می کنین ؟[/div][/quote]
:shock:
واقعا من سر به راه شدم
همین الان میرم تو لیست مقصد های دلخواه همه مقصدامو پاک میکنم:lol:
:lol::lol:[/div][/quote]
دختر جهل نکن این تازه وارده به جای مسخره راهنماییش کن:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.