سلام دیدید وقتی تو گزارش لشکر کشی رو اخرین حلت کلیک می کنی ببینی سربازات چه کار کردن یه ساعت شنی میچرخه الان من رو هر حمله ای کلیک میکنم اینساعت شنیه 2 سا عت می چرخه اخرم باز نمی کنه بابا میخوام ببینم لطفا یه راهی بگین
Admin
سلام دیدید وقتی تو گزارش لشکر کشی رو اخرین حلت کلیک می کنی ببینی سربازات چه کار کردن یه ساعت شنی میچرخه الان من رو هر حمله ای کلیک میکنم اینساعت شنیه 2 سا عت می چرخه اخرم باز نمی کنه بابا میخوام ببینم:evil::evil: لطفا یه راهی بگین:oops:
سلام دیدید وقتی تو گزارش لشکر کشی رو اخرین حلت کلیک می کنی ببینی سربازات چه کار کردن یه ساعت شنی میچرخه الان من رو هر حمله ای کلیک میکنم اینساعت شنیه 2 سا عت می چرخه اخرم باز نمی کنه بابا میخوام ببینم لطفا یه راهی بگین
مال منم دقیقا همین اتفاق میفته.
هرکس میدونه بگه.
god is good
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]سلام دیدید وقتی تو گزارش لشکر کشی رو اخرین حلت کلیک می کنی ببینی سربازات چه کار کردن یه ساعت شنی میچرخه الان من رو هر حمله ای کلیک میکنم اینساعت شنیه 2 سا عت می چرخه اخرم باز نمی کنه بابا میخوام ببینم:evil::evil: لطفا یه راهی بگین:oops:[/div][/quote]
مال منم دقیقا همین اتفاق میفته.
هرکس میدونه بگه.
خوش به حالت من پیام وقتی ارسال میکنم اگه زیاد باشه نمیره
ماله منم سرور13 اینطوری بود پشتیبانی گفت از مرورگر های جدید استفاده کن و کش مرورگرتو پاک کن که هر دو تاشو کردم ولی باز تاثیری نداشت
[quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div]خوش به حالت من پیام وقتی ارسال میکنم اگه زیاد باشه نمیره:cry:[/div][/quote]
ماله منم سرور13 اینطوری بود پشتیبانی گفت از مرورگر های جدید استفاده کن و کش مرورگرتو پاک کن که هر دو تاشو کردم ولی باز تاثیری نداشت
وقتی واسه من این مشکل پیش میاد میرم تویه قسمته دیگه ی بازی دوباره برمیگردم توگزارشا فوری باز میشه .
مال من نه
Admin
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]وقتی واسه من این مشکل پیش میاد میرم تویه قسمته دیگه ی بازی دوباره برمیگردم توگزارشا فوری باز میشه .[/div][/quote]
مال من نه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.