سرور هزینه داره درست
میتونن
پول ثبت نام بگیرن
مثلا
5تومن
awwqq
اگه خوب بود یک سرور بدونه سکه برگزار میکردنند اون هم سوپر اکسپرس تا اونای که فقط باسکه میرند جلو ببیند اونای که بدونه سکه میرند چقدر زحمت میکشند. اگر موافقید نظر بیدید تا این سرور برگذار بشد
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]
سرور هزینه داره درست
میتونن
پول ثبت نام بگیرن
مثلا
5تومن;)
[quote][div][b]awwqq[/b][/div][div]اگه خوب بود یک سرور بدونه سکه برگزار میکردنند اون هم سوپر اکسپرس تا اونای که فقط باسکه میرند جلو ببیند اونای که بدونه سکه میرند چقدر زحمت میکشند. اگر موافقید نظر بیدید تا این سرور برگذار بشد:roll:[/div][/quote]
[/div][/quote]
یاقمر اگه این طوری باشه من اصلا ثیت نام نمیکنم:?
سرور هزینه داره درست
میتونن
پول ثبت نام بگیرن
مثلا
5تومن
awwqq
اگه خوب بود یک سرور بدونه سکه برگزار میکردنند اون هم سوپر اکسپرس تا اونای که فقط باسکه میرند جلو ببیند اونای که بدونه سکه میرند چقدر زحمت میکشند. اگر موافقید نظر بیدید تا این سرور برگذار بشد
من هم موافقم
من از سرور 6 شروع کردم و تاحالا چند اکانت مرکزی عوض کردم
وبلاگم اینه aliwwqq.blogfa.com
نظر یاد
سرور هزینه داره درست
میتونن
پول ثبت نام بگیرن
مثلا
5تومن;)
[quote][div][b]awwqq[/b][/div][div]اگه خوب بود یک سرور بدونه سکه برگزار میکردنند اون هم سوپر اکسپرس تا اونای که فقط باسکه میرند جلو ببیند اونای که بدونه سکه میرند چقدر زحمت میکشند. اگر موافقید نظر بیدید تا این سرور برگذار بشد:roll:[/div][/quote]
[/div][/quote]
من هم موافقم
سرور هزینه داره درست
میتونن
پول ثبت نام بگیرن
مثلا
5تومن
awwqq
خوب این یه راه حله .و راه خوبی هم هست.
ولی مشکل اینه که این پول اجباری میشه اونوقت برا همه .و عصر پادشاهان نوع ثبت شده اش برا ثبت نام پول نمی گیره و هر کسی برا استفاده از امکانات اضافی میتونه پول بده.چند وقت پیش هم کارشناس اومده بود نوع بازی رو هم توضیح داده بود که چه دلیل رایگان حساب میاد و...
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
سرور هزینه داره درست
میتونن
پول ثبت نام بگیرن
مثلا
5تومن;)
[/div][/quote]
خوب این یه راه حله .و راه خوبی هم هست.
ولی مشکل اینه که این پول اجباری میشه اونوقت برا همه .و عصر پادشاهان نوع ثبت شده اش برا ثبت نام پول نمی گیره و هر کسی برا استفاده از امکانات اضافی میتونه پول بده.چند وقت پیش هم کارشناس اومده بود نوع بازی رو هم توضیح داده بود که چه دلیل رایگان حساب میاد و...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.