شعر قدیمی ساخت بندهمعروفم شده
میازار موری که دانه کش است که عمویش در آمریکا هفتیر کش هست
میازار موری که دانه کش است که عمویش در آمریکا هفتیر کش هست
.When it's real ,you can't walk away
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1392/07/08 15:56:59
میازار موری که دانه کش است که عمویش در آمریکا هفتیر کش هست .When it's real ,you can't walk away
|
اکانت های فعال کنونی |
1392/07/08 15:57:00
میازار موری که دانه کش است که عمویش در آمریکا هفتیر کش هست .When it's real ,you can't walk away
|
|
1392/07/08 16:00:25
عزیزم دو بار ننویس. جنابالی که به دیگران میگی اسپم نده باید مواظب خودت باشی دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ.. دوستای خوب... انجمن فعال... ولی اون روزا دیگه برنمیگرده |
|
1392/07/08 16:02:07
مینویسم یادگاری/تا بماند روزگاری
00
--- |
|
1392/07/08 16:07:30
لایک کنی لایک میکنم البته از شعرتم خوشم اومد دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ.. دوستای خوب... انجمن فعال... ولی اون روزا دیگه برنمیگرده |
|
1392/07/08 16:09:38
خیلی چیزای دیگه بلدم بچه های شهر ما کاملا غارتگرند/لامپ های پارک را هم میبرند 00
--- |
|
1392/07/08 16:14:17
تقلید کار میمونه/میمون عضو حیوونه
00
--- |
|
1392/07/08 16:28:12
یه پیشنهاد
تا اونجا که می تونید غرض از بی ادبی و بی احترامی در باره ی داستانی یا حکایت یا چیزی که خواننده آن را ارام و از طرف دیگه اون به وجه بیاره م حالا نمی خوام بگم شما مثله خیام یا فردوسی شعر شما باید شعرتون در حدی باشه که هناگم خواندن حرفی برای گفتن داشته باشه شعرتون { یه اصطلاح حرفی برای گفتن به معنی این که جز برترن باشد است } یا شرح ئحال تاریخ یا داستان فراد بزرگ جال و گذشته اگر که از اینده باشه بازم در وصفه یه انسان کامل خیلی عالی هست خوب به هر جهت مشاعره باعث قوت بخشیدن قوه و طبع شعر گوی می شود در ضمن از اونجایی که گفتم قالب شعر گویتون بر اساس یه شاعر مثله فرودسی و یا خیام بستگی به برداشت یه شاعر جوان و خردمند داره که خودشو در چه حد ببینه نه ما اونو بسنجیم یه نکته بسیار مهم از کلمات فارسی یعنی کمی فارسی تر از زبانی که ما با آن سخن می گوییم باشد که معلومه یه شعر شعـــــــر هست و خیلی نکات دیگه کهما کی باشیم که شما بگیم اگر مشکل یا حروف رو اشتباه نوشتم به همون خرد و طبح شاعرانه تاپیک و بزرگواری خودتون ما رو ببخشید بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد. |
|
1392/07/08 16:43:34
یادش بخیر خاطراتمو زنده کردین وقتی یشدهثم باز بود حالا یه شعر دیگه میگم خسته ام من خسته از آوارگی خسته از این بی وجود زندگی تازه از درد و همه دلبستگی از همین اوج ترانه سادگی بغض این ترانه ها این تمامت سایه ها دوش من سنگین کند این ستم افسانه ها http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
|
|
1393/05/09 20:41:23
بی گناهی کم گناهی نیست در دیوان عشق
یوسف از دامان پاک خود به زندان رفته است |
منوی کاربری
|
||