بابا یکی به ما بگه اگر از شهرای خودمون غارت کنیم امتیاز غارت از خود بازیکن یا اتحادی که عضو هست کم میشه یا نه؟اگر کم میشه چه مقدار؟
عارت از اتحاد خودی و زیر مجموعه و اتحاد حامی هیچ تاثیری نداره
کسی که بتونه تو تنهایی خوشحال باشه خیلی وقته آب از سرش گذشته
[b]هیچوقت هیچ اتحادی مثل بهترین ها سرور 6 افسانه ای نمیشه
[quote][div][b]azer[/b][/div][div]بابا یکی به ما بگه اگر از شهرای خودمون غارت کنیم امتیاز غارت از خود بازیکن یا اتحادی که عضو هست کم میشه یا نه؟اگر کم میشه چه مقدار؟[/div][/quote]
عارت از اتحاد خودی و زیر مجموعه و اتحاد حامی هیچ تاثیری نداره
یکی کمک کنه . من یک شهر رو حمله کردم که نیروی متخصصش رو بگیرم نشد بعدش غارت هم کردم بازم نشد در حالی که نیروی متخصص هنوز یک نفر داره .
عزیز این موضوع رو من برای چند نفر توضیح دادم به شما هم میگم برای اسیر گرفتن باید برای هر یک نیرو متخصص 1000 واحد جا داشته باشید حالا هم ظرفیت هر یک از نیرو ها رو برای حمل منابع میگم
1-نیزه دارو شمشیر زن=50 واحد یعنی هر 1دونه سرباز 50 واحد میتونه حمل کنه
2-شوالیه =80 واحد
3-کماندار=100 واحد
یعنی اگر انبار طرف خالی باشد برای حمل متخصص شما به 10 تا کماندار نیاز دارید که با فرستادن 100 تا کماندار به راحتی میتونید متخصص رو غارت کنید
امیدوارم بتونم کمکتون کرده باشم
موفق باشید
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div]یکی کمک کنه . من یک شهر رو حمله کردم که نیروی متخصصش رو بگیرم نشد بعدش غارت هم کردم بازم نشد در حالی که نیروی متخصص هنوز یک نفر داره .[/div][/quote]
عزیز این موضوع رو من برای چند نفر توضیح دادم به شما هم میگم برای اسیر گرفتن باید برای هر یک نیرو متخصص 1000 واحد جا داشته باشید حالا هم ظرفیت هر یک از نیرو ها رو برای حمل منابع میگم
1-نیزه دارو شمشیر زن=50 واحد یعنی هر 1دونه سرباز 50 واحد میتونه حمل کنه
2-شوالیه =80 واحد
3-کماندار=100 واحد
یعنی اگر انبار طرف خالی باشد برای حمل متخصص شما به 10 تا کماندار نیاز دارید که با فرستادن 100 تا کماندار به راحتی میتونید متخصص رو غارت کنید
موفق باشید
یکی کمک کنه . من یک شهر رو حمله کردم که نیروی متخصصش رو بگیرم نشد بعدش غارت هم کردم بازم نشد در حالی که نیروی متخصص هنوز یک نفر داره .
عزیز این موضوع رو من برای چند نفر توضیح دادم به شما هم میگم
موفق باشید
عزیز یدونه باشی ممنون امروز ما به تمدنمون چوب حراج زدیم .
راستی سرور 9 از امشب باز میشه ؟؟
من آدم خوبیـــــم ولی نه با تو
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div]یکی کمک کنه . من یک شهر رو حمله کردم که نیروی متخصصش رو بگیرم نشد بعدش غارت هم کردم بازم نشد در حالی که نیروی متخصص هنوز یک نفر داره .[/div][/quote]
موفق باشید[/div][/quote]
موفق باشید
بله عزیز
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div]یکی کمک کنه . من یک شهر رو حمله کردم که نیروی متخصصش رو بگیرم نشد بعدش غارت هم کردم بازم نشد در حالی که نیروی متخصص هنوز یک نفر داره .[/div][/quote]
موفق باشید[/div][/quote]
[/div][/quote]
بله عزیز
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.