سلام.بچه ها هر کی آسیا تک هست و بازی رو تونسته بیاره بهم بگه.کل روش هارو رفتم.کش رو پاک کردم ولی فایده نداشته.ممنون
دوستان عزیز برای رفع مشکلتون میتونید کوکیهای سیستمتون رو پاک کنید.
در جواب دوستانی هم که مشکل رو سمت سرور بازی میدونن باید بگم که، همونطور که قبلا هم اعلام شده بود ما برای لودشدن سریع بازی یک سری سرورهای CDN برای شرکتهای مختلف طراحی و نصب کردیم. از جمله برای شرکت آسیاتک.
متاسفانه سرور سمت آسیاتک Down شده و به همین دلیل شما تصاویر بازی رو نمیتونید ببینید. با راه حلی که در بالا گفته شده مشکلتون حل میشه و میتونید به بازی ادامه بدین ...
به امید روزی که دیگه پیش داوری و اظهار نظر بدون داشتن اطلاعات کافی نداشته باشیم.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]num1[/b][/div][div]سلام.بچه ها هر کی آسیا تک هست و بازی رو تونسته بیاره بهم بگه.کل روش هارو رفتم.کش رو پاک کردم ولی فایده نداشته.ممنون[/div][/quote]
[b]دوستان عزیز برای رفع مشکلتون میتونید کوکیهای سیستمتون رو پاک کنید.[/b]
در جواب دوستانی هم که مشکل رو سمت سرور بازی میدونن باید بگم که، همونطور که قبلا هم اعلام شده بود ما برای لودشدن سریع بازی یک سری سرورهای CDN برای شرکتهای مختلف طراحی و نصب کردیم. از جمله برای شرکت آسیاتک.
متاسفانه سرور سمت آسیاتک Down شده و به همین دلیل شما تصاویر بازی رو نمیتونید ببینید. با راه حلی که در بالا گفته شده مشکلتون حل میشه و میتونید به بازی ادامه بدین ...
به امید روزی که دیگه پیش داوری و اظهار نظر بدون داشتن اطلاعات کافی نداشته باشیم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.