بازی که چه آنلاین و چه آفلاین زیاد بازی کردمو میکنم و بعضی هاشونو میگم البته آفلاین هارو میگم:
Assassin creed
Battlefield 3 که قرار تا چند وقته دیگه شماره 4 هم بیاد و رو دست هر چی شوتر تو دنیا هستو بزنه
Call of Duty
Company of Heros
God of war
Mafia 2
Max payne 3
prince of persia
Resident Evil
tomb raider
farcry 3
و...
البته اینا بخشی از بازی هام بود و سعی کردم بهترین هاشو بگم
امب رایدر این سری جدیدشو من دارم چقدر طولانیه ولی
آره طولانیه ولی من همون چند روز اول تمومش کردم خیلی باهاش حال کردم
الانم دارم با رفیقام برنامه ریزی میکنم که بعد از امتحانام باهم آنلاینشو بازی کنم
لامصب آنلاینش خیلی باحاله
رو pc بازی می کنی؟
[quote][div][b]king alireza[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]king alireza[/b][/div][div]بازی که چه آنلاین و چه آفلاین زیاد بازی کردمو میکنم و بعضی هاشونو میگم البته آفلاین هارو میگم:
Assassin creed
Battlefield 3 که قرار تا چند وقته دیگه شماره 4 هم بیاد و رو دست هر چی شوتر تو دنیا هستو بزنه
Call of Duty
Company of Heros
God of war
Mafia 2
Max payne 3
prince of persia
Resident Evil
tomb raider
farcry 3
و...
البته اینا بخشی از بازی هام بود و سعی کردم بهترین هاشو بگم;)
[/div][/quote]
امب رایدر این سری جدیدشو من دارم چقدر طولانیه ولی[/div][/quote]
الانم دارم با رفیقام برنامه ریزی میکنم که بعد از امتحانام باهم آنلاینشو بازی کنم
لامصب آنلاینش خیلی باحاله:D[/div][/quote]
رو pc بازی می کنی؟
بازی که چه آنلاین و چه آفلاین زیاد بازی کردمو میکنم و بعضی هاشونو میگم البته آفلاین هارو میگم:
Assassin creed
Call of Duty
Company of Heros
God of war
Mafia 2
Max payne 3
prince of persia
Resident Evil
tomb raider
farcry 3
و...
لامصب آنلاینش خیلی باحاله
رو pc بازی می کنی؟
آره عزیزم
هیچی مثل PC نمیشه
این مطلب در 1392/03/06 20:59:42 نوشته شده است و در 1392/03/06 21:21:29 ویرایش شده است .
من علیرضا هستم صاحب اصلی اکانت اگه با حسین کار دارین به این اکانت پیام بدین:
l3ad l3oy
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]king alireza[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]king alireza[/b][/div][div]بازی که چه آنلاین و چه آفلاین زیاد بازی کردمو میکنم و بعضی هاشونو میگم البته آفلاین هارو میگم:
Assassin creed
Call of Duty
Company of Heros
God of war
Mafia 2
Max payne 3
prince of persia
Resident Evil
tomb raider
farcry 3
و...
[/div][/quote]
لامصب آنلاینش خیلی باحاله:D[/div][/quote]
رو pc بازی می کنی؟[/div][/quote]
آره عزیزم
هیچی مثل PC نمیشه:evil:
kingsera اولا که انلاینه،دوما در مقایسه با بازی های افلاین چیزی نیست و بازیای افلاین خیلی پیشرفته تره
inera@att.net
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]KINGSERA[/div][/quote]
kingsera اولا که انلاینه،دوما در مقایسه با بازی های افلاین چیزی نیست و بازیای افلاین خیلی پیشرفته تره
من نمیدونم این عصرپادشاهان کجاش خوبه که بعضی ها بهترین بازی عمرشون قرارش میدن
l3ad l3oy
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]KINGSERA[/div][/quote]
kingsera اولا که انلاینه،دوما در مقایسه با بازی های افلاین چیزی نیست و بازیای افلاین خیلی پیشرفته تره[/div][/quote]
من نمیدونم این عصرپادشاهان کجاش خوبه که بعضی ها بهترین بازی عمرشون قرارش میدن:lol:
والااااااا منم همینو میگم
حالا بازیای انلاین خارجی رو بازی کنن که دیگه فکر کنم تمام زندگیشون همون بشه(اخه خیلی پیشرفتن مثل جنگای صلیبی هستن)
inera@att.net
[quote][div][b]king alireza[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]KINGSERA[/div][/quote]
kingsera اولا که انلاینه،دوما در مقایسه با بازی های افلاین چیزی نیست و بازیای افلاین خیلی پیشرفته تره[/div][/quote]
من نمیدونم این عصرپادشاهان کجاش خوبه که بعضی ها بهترین بازی عمرشون قرارش میدن:lol:[/div][/quote]
والااااااا منم همینو میگم:|:)
حالا بازیای انلاین خارجی رو بازی کنن که دیگه فکر کنم تمام زندگیشون همون بشه(اخه خیلی پیشرفتن مثل جنگای صلیبی هستن)
والااااااا منم همینو میگم
World of Warcraft
Call of Duty
League of Legends
Battlefield
Diablo 3
Max payne 3
و...
برو اینارو بازی کن بخدا اگه دیگه بیای سمت عصرپادشاهان
ولی برای بعضی هاشون باید خرج کنی تا بتونی بازی کنی ولی خدایی ارزششو داره
l3ad l3oy
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]king alireza[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]KINGSERA[/div][/quote]
من نمیدونم این عصرپادشاهان کجاش خوبه که بعضی ها بهترین بازی عمرشون قرارش میدن:lol:[/div][/quote]
والااااااا منم همینو میگم:|:)
حالا بازیای انلاین خارجی رو بازی کنن که دیگه فکر کنم تمام زندگیشون همون بشه(اخه خیلی پیشرفتن مثل جنگای صلیبی هستن)[/div][/quote]
World of Warcraft
Call of Duty
League of Legends
Battlefield
Diablo 3
Max payne 3
و...
برو اینارو بازی کن بخدا اگه دیگه بیای سمت عصرپادشاهان
ولی برای بعضی هاشون باید خرج کنی تا بتونی بازی کنی ولی خدایی ارزششو داره;)
Assassin creed
Call of Duty
Company of Heros
God of war
Mafia 2
Max payne 3
prince of persia
Resident Evil
tomb raider
farcry 3
و...
عکس منو چرا گذاشتی؟
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]king alireza[/b][/div][div]بازی که چه آنلاین و چه آفلاین زیاد بازی کردمو میکنم و بعضی هاشونو میگم البته آفلاین هارو میگم:
Assassin creed
Call of Duty
Company of Heros
God of war
Mafia 2
Max payne 3
prince of persia
Resident Evil
tomb raider
farcry 3
و...
[/div][/quote]
عکس منو چرا گذاشتی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.