من 100 تا کماندار دارم 300 تا هم نیزه دار
البته 3 روز هم دیر شروع کردم
قصد بازی هم ندارم
پس به من بفروش می خرم
دادا اکانتم ارزش نداره
جمعیتم 140 هست
دیگه 3 روز دیر شروع کرده باشم چی میخواد بشه
هر کی میخواد تو تیم ما باشه پیام بده
سرور 15 منتظر ما باشید
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]bazigosh2008[/b][/div][div]من 100 تا کماندار دارم 300 تا هم نیزه دار
البته 3 روز هم دیر شروع کردم
قصد بازی هم ندارم [/div][/quote]
پس به من بفروش می خرم[/div][/quote]
دادا اکانتم ارزش نداره
جمعیتم 140 هست
دیگه 3 روز دیر شروع کرده باشم چی میخواد بشه
بابا لاف زدنم . حدی داره . راست میگن اینا . من با این همه زور و بدبختی و شب نخواب ارتقا بده . 600 تا نیزه . 400 تا شمشیر . 1000 تا جاسوس . 120 تا شوالیه . 10 تا قهرمان . تازه سطح منابعم هم 7 هستش .
سرور 8 بیا بالا ........
بابا لاف زدنم . حدی داره . راست میگن اینا . من با این همه زور و بدبختی و شب نخواب ارتقا بده . 600 تا نیزه . 400 تا شمشیر . 1000 تا جاسوس . 120 تا شوالیه . 10 تا قهرمان . تازه سطح منابعم هم 7 هستش .:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::shock:
نیروهام بیشتر شدند
1100 تا شمشیرزن
700 تا نیزه دار
60 تا کماندار
150 تا جاسوس
خیلی زیاده
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]نیروهام بیشتر شدند:D
1100 تا شمشیرزن
700 تا نیزه دار
60 تا کماندار
150 تا جاسوس
:ugeek:[/div][/quote]
:o:shock::shock::shock:خیلی زیاده
نیروهام بیشتر شدند
1100 تا شمشیرزن
700 تا نیزه دار
60 تا کماندار
150 تا جاسوس
خیلی زیاده
با غارت میسازم.امروز هم زیاد غارت نکردم.یکی همه فارمامو خالی کرده و 2 تا از فارمای توپم رفتن توی استراحت
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]نیروهام بیشتر شدند:D
1100 تا شمشیرزن
700 تا نیزه دار
60 تا کماندار
150 تا جاسوس
:ugeek:[/div][/quote]
:o:shock::shock::shock:خیلی زیاده[/div][/quote]
با غارت میسازم.امروز هم زیاد غارت نکردم.یکی همه فارمامو خالی کرده و 2 تا از فارمای توپم رفتن توی استراحت:lol:
میخواستم بدونم هر سرور چقدر طول میکشه؟ مثلا همین سرور 14 چقدر دیگه تموم میشه؟
برو توی راهنما و توی جستجو بنویس انواع سرور عصر پادشاهان.
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]a_mischievous_a[/b][/div][div]سلام من کلا تازه اومدم عصر پادشاهان
میخواستم بدونم هر سرور چقدر طول میکشه؟ مثلا همین سرور 14 چقدر دیگه تموم میشه؟:roll:[/div][/quote]
امپراطور جان اگر راست میگی من الان اکانتم را خالی میکنم و تو حمله کن اگر درست گفته باشی همه ی منابعم برای تو بیشتر از 40000 تا هم از هر منبع هست باشه
بگو جان ماردم سربازارو خالی میکنم و منابعو برات میزارم
غرب وحشی
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]a_mischievous_a[/b][/div][div]سلام من کلا تازه اومدم عصر پادشاهان
میخواستم بدونم هر سرور چقدر طول میکشه؟ مثلا همین سرور 14 چقدر دیگه تموم میشه؟:roll:[/div][/quote]
برو توی راهنما و توی جستجو بنویس انواع سرور عصر پادشاهان.[/div][/quote]
امپراطور جان اگر راست میگی من الان اکانتم را خالی میکنم و تو حمله کن اگر درست گفته باشی همه ی منابعم برای تو بیشتر از 40000 تا هم از هر منبع هست باشه[/div][/quote]
امپراطور جان اگر راست میگی من الان اکانتم را خالی میکنم و تو حمله کن اگر درست گفته باشی همه ی منابعم برای تو بیشتر از 40000 تا هم از هر منبع هست باشه
به جان مادرم
بچها همه شاهد باشید.اسم اکانتتو بده
غرب وحشی
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]a_mischievous_a[/b][/div][div]سلام من کلا تازه اومدم عصر پادشاهان
برو توی راهنما و توی جستجو بنویس انواع سرور عصر پادشاهان.[/div][/quote]
امپراطور جان اگر راست میگی من الان اکانتم را خالی میکنم و تو حمله کن اگر درست گفته باشی همه ی منابعم برای تو بیشتر از 40000 تا هم از هر منبع هست باشه[/div][/quote]
بگو جان ماردم سربازارو خالی میکنم و منابعو برات میزارم[/div][/quote]
به جان مادرم[/div][/quote]
بچها همه شاهد باشید.اسم اکانتتو بده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.