ناجور به توان 2 درس آدمو می ترکونه من فکر کنم از همتون کوچکتر باشم
مدرسه میری؟
لازم اینجا بگم که از خرداد ماه بیکارم وخیلی راحت ول میچرخم.آی لاو یو پی ام سی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]ناجور به توان 2 درس آدمو می ترکونه من فکر کنم از همتون کوچکتر باشم [/div][/quote]
مدرسه میری؟
ناجور به توان 2 درس آدمو می ترکونه من فکر کنم از همتون کوچکتر باشم
مدرسه میری؟
آره داداش اول دبیرستانم
از خرداد 24 ساعته پشت کامپیوترم (به جز موقعی که میرم مدرسه و کلاس ملاس های مختلف)
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]ناجور به توان 2 درس آدمو می ترکونه من فکر کنم از همتون کوچکتر باشم [/div][/quote]
مدرسه میری؟
لازم اینجا بگم که از خرداد ماه بیکارم وخیلی راحت ول میچرخم.آی لاو یو پی ام سی[/div][/quote]
آره داداش اول دبیرستانم
از خرداد 24 ساعته پشت کامپیوترم (به جز موقعی که میرم مدرسه و کلاس ملاس های مختلف)
وای وای وای.پس خیلی سخت شد اینقدر سخته اول اینقدر سخته که متمعنا از فرط سختی میچسبید به تاریخ و جغرافیا.
الان ترسیدید؟یا بگم بیشتر؟
من زبانم 18 و 19.شیمی و زیست و فیزیک و مطالعات و... در حد متوسط.ولی ریاضیم خیلی بده.به زور 10میشم
inera@att.net
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]وای وای وای.پس خیلی سخت شد اینقدر سخته اول اینقدر سخته که متمعنا از فرط سختی میچسبید به تاریخ و جغرافیا.
الان ترسیدید؟یا بگم بیشتر؟:lol:[/div][/quote]
من زبانم 18 و 19:ugeek:.شیمی و زیست و فیزیک و مطالعات و... در حد متوسط.ولی ریاضیم خیلی بده.به زور 10میشم:mrgreen:
وای وای وای.پس خیلی سخت شد اینقدر سخته اول اینقدر سخته که متمعنا از فرط سختی میچسبید به تاریخ و جغرافیا.
الان ترسیدید؟یا بگم بیشتر؟
من زبانم 18 و 19.شیمی و زیست و فیزیک و مطالعات و... در حد متوسط.ولی ریاضیم خیلی بده.به زور 10میشم
این عالیه.بترکه چشم حسود.
شما بازی به درست لطمه نمزنه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]وای وای وای.پس خیلی سخت شد اینقدر سخته اول اینقدر سخته که متمعنا از فرط سختی میچسبید به تاریخ و جغرافیا.
الان ترسیدید؟یا بگم بیشتر؟:lol:[/div][/quote]
من زبانم 18 و 19:ugeek:.شیمی و زیست و فیزیک و مطالعات و... در حد متوسط.ولی ریاضیم خیلی بده.به زور 10میشم:mrgreen:[/div][/quote]
این عالیه.بترکه چشم حسود.
شما بازی به درست لطمه نمزنه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.