بازی کردن مسئله این است
بازی می کنی برا جایزه یا صرفا برا تفریح ولی بدت هم نمی یاد جایزه گیرت بیاد
به نظرم بازی فقط برای کسب جایزه ارزش نداره ( فکرشو بکنید طرف چقدر باید حرص بخوره چقدر باید مایه بزاره وقت بزاره که آخرش هم معلوم نیس چیزی گیرش بیاد یا نه )
اما کسی که صرف تفریح بازی میکنه این مشکلاتو نداره به هدفش هم که تفریحه در هر صورت می رسه ( البته اگه کسی نفلش نکنه و مجبور شه استراحت یا حذف اکانت بزنه
من یک ماهی نمیشه با این بازی آشنا شدم خیلی هم قبولش دارم اما دیگه مثل اوایل براش وقت صرف نمی کنم
الان نمی دونید چقدر لذت بازی کردن برام بیشتر شده گاهی خوبه یادآوری کنیم برا خودمون که دنیا بزرگتر از اونیه که بخوایم تو یه همچین مسئله ای خودمونو اینققققققققققققدر فرو کنیم
شما اگه نظری دارید لطف کنید بگید کمک خوبیه برا هممون
سوال نظر سنجی : چقدر وقت برا اکانتتون می زارید ؟؟؟؟؟
بازی می کنی برا جایزه یا صرفا برا تفریح ولی بدت هم نمی یاد جایزه گیرت بیاد
به نظرم بازی فقط برای کسب جایزه ارزش نداره ( فکرشو بکنید طرف چقدر باید حرص بخوره چقدر باید مایه بزاره وقت بزاره که آخرش هم معلوم نیس چیزی گیرش بیاد یا نه )
اما کسی که صرف تفریح بازی میکنه این مشکلاتو نداره به هدفش هم که تفریحه در هر صورت می رسه ( البته اگه کسی نفلش نکنه و مجبور شه استراحت یا حذف اکانت بزنه
من یک ماهی نمیشه با این بازی آشنا شدم خیلی هم قبولش دارم اما دیگه مثل اوایل براش وقت صرف نمی کنم
الان نمی دونید چقدر لذت بازی کردن برام بیشتر شده گاهی خوبه یادآوری کنیم برا خودمون که دنیا بزرگتر از اونیه که بخوایم تو یه همچین مسئله ای خودمونو اینققققققققققققدر فرو کنیم
شما اگه نظری دارید لطف کنید بگید کمک خوبیه برا هممون
سوال نظر سنجی : چقدر وقت برا اکانتتون می زارید ؟؟؟؟؟
نظرسنجی
- کل روز بجز موقع خواب و ..
- کمتر 6 ساعت
- کمتر 2
- خیلی کم سر می زنم
این مطلب در 1392/02/27 10:49:19 نوشته شده است و در 1392/02/27 10:52:22 ویرایش شده است .
من نمی دونم این همه جمله از کوروش کبیر از کجا میارن ، کتاب تالیف کرده؟