من اان میخواستم تو سرور 9 اسم نویسی کنم ..گفتم ببینم ..اورمزد یا دانمیس هستن ...اسمه شون رو نوشتم ...گفتش قبلا تبت شده....فک کنم این سرور خیلی باحال بشه
هاهاهاها
دوست آن باشد که گیرد دست دوست
افسوس ان که دیگر نباشد هیچ دوست...
**
اللهم صل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]من اان میخواستم تو سرور 9 اسم نویسی کنم ..گفتم ببینم ..اورمزد یا دانمیس هستن ...اسمه شون رو نوشتم ...گفتش قبلا تبت شده....فک کنم این سرور خیلی باحال بشه[/div][/quote]
هاهاهاها
ممنونم که به من اعتماد به نفس میدهی الان داشتم فکر میکردم چقدر مسخره هستم!!!!
**
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]یعنی من اینقدر مسخره هستم ایا؟[/div][/quote]
نه دادا هنوز بچه ای و نمیتونی خوب بنویسی[/div][/quote]
ممنونم که به من اعتماد به نفس میدهی الان داشتم فکر میکردم چقدر مسخره هستم!!!!:shock::shock:
من اان میخواستم تو سرور 9 اسم نویسی کنم ..گفتم ببینم ..اورمزد یا دانمیس هستن ...اسمه شون رو نوشتم ...گفتش قبلا تبت شده....فک کنم این سرور خیلی باحال بشه
هاهاهاها
چیه به چی میخندی
وخته رفتنه
[quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]من اان میخواستم تو سرور 9 اسم نویسی کنم ..گفتم ببینم ..اورمزد یا دانمیس هستن ...اسمه شون رو نوشتم ...گفتش قبلا تبت شده....فک کنم این سرور خیلی باحال بشه[/div][/quote]
هاهاهاها[/div][/quote]
چیه به چی میخندی
ممنونم که به من اعتماد به نفس میدهی الان داشتم فکر میکردم چقدر مسخره هستم!!!!
خواهش
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]یعنی من اینقدر مسخره هستم ایا؟[/div][/quote]
نه دادا هنوز بچه ای و نمیتونی خوب بنویسی[/div][/quote]
ممنونم که به من اعتماد به نفس میدهی الان داشتم فکر میکردم چقدر مسخره هستم!!!!:shock::shock:[/div][/quote]
خواهش
هاهاهاها
چیه به چی میخندی
نمیدانم فکر کردم منظورت خنده دار بود!
ناراحت شدی ببخشید
**
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]من اان میخواستم تو سرور 9 اسم نویسی کنم ..گفتم ببینم ..اورمزد یا دانمیس هستن ...اسمه شون رو نوشتم ...گفتش قبلا تبت شده....فک کنم این سرور خیلی باحال بشه[/div][/quote]
هاهاهاها[/div][/quote]
چیه به چی میخندی[/div][/quote]
ناراحت شدی ببخشید
هاهاهاها
چیه به چی میخندی
ناراحت شدی ببخشید
ناراحت..شک دارم...فقط تعجب کردم
وخته رفتنه
[quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]من اان میخواستم تو سرور 9 اسم نویسی کنم ..گفتم ببینم ..اورمزد یا دانمیس هستن ...اسمه شون رو نوشتم ...گفتش قبلا تبت شده....فک کنم این سرور خیلی باحال بشه[/div][/quote]
هاهاهاها[/div][/quote]
چیه به چی میخندی[/div][/quote]
ناراحت شدی ببخشید
[/div][/quote]
ناراحت..شک دارم...فقط تعجب کردم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.