ولی به نظر من فردا ثبت نام نکن میوفتی کنار گنده ها وایسا یک یا دو ساعت مونده به بازی ثبت نام کن
نه باباگنده هاحریف مامیشن؟آره میشن ولی فکرنکنم تاثیری داشته باشه اگه داره بگید
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]ولی به نظر من فردا ثبت نام نکن میوفتی کنار گنده ها وایسا یک یا دو ساعت مونده به بازی ثبت نام کن[/div][/quote]
ولی به نظر من فردا ثبت نام نکن میوفتی کنار گنده ها وایسا یک یا دو ساعت مونده به بازی ثبت نام کن
ربطی به ساعت ثبت نام نداره
به ساعت باز کردن اکانت مربوطه که هر چی زودتر باز کنی میفتی نزدیک مرکز نقشه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]ولی به نظر من فردا ثبت نام نکن میوفتی کنار گنده ها وایسا یک یا دو ساعت مونده به بازی ثبت نام کن[/div][/quote]
آرش جان این قضیه راسته که میگن کسانی که همزمان تو یه ساعت دقیق وارد بازی میشن
شهراشون کنار هم میوفته؟؟؟؟
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]ولی به نظر من فردا ثبت نام نکن میوفتی کنار گنده ها وایسا یک یا دو ساعت مونده به بازی ثبت نام کن[/div][/quote]
به ساعت باز کردن اکانت مربوطه که هر چی زودتر باز کنی میفتی نزدیک مرکز نقشه[/div][/quote]
آره داداش تو یه محدوده میفتن
ولی باید قشنگ هماهنگ باشن 20 دقیقه اینو اونور بشه یکی میفته *ز تپه یکی میفته * تپه فاصلتون زیاد میشه.
این مطلب در 1392/02/20 15:24:21 نوشته شده است و در 1392/02/20 15:26:11 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]ولی به نظر من فردا ثبت نام نکن میوفتی کنار گنده ها وایسا یک یا دو ساعت مونده به بازی ثبت نام کن[/div][/quote]
به ساعت باز کردن اکانت مربوطه که هر چی زودتر باز کنی میفتی نزدیک مرکز نقشه[/div][/quote]
شهراشون کنار هم میوفته؟؟؟؟[/div][/quote]
آره داداش تو یه محدوده میفتن
ولی باید قشنگ هماهنگ باشن 20 دقیقه اینو اونور بشه یکی میفته *ز تپه یکی میفته * تپه فاصلتون زیاد میشه.
اگه فارم نشی تو اطرافت هر چی واسه غارت هست میره تو انبار گنده ها و چیزی واست نمیمونه.
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]ولی به نظر من فردا ثبت نام نکن میوفتی کنار گنده ها وایسا یک یا دو ساعت مونده به بازی ثبت نام کن[/div][/quote]
نه باباگنده هاحریف مامیشن؟آره میشن ولی فکرنکنم تاثیری داشته باشه اگه داره بگید[/div][/quote]
اگه فارم نشی تو اطرافت هر چی واسه غارت هست میره تو انبار گنده ها و چیزی واست نمیمونه.:?
اگه فارم نشی تو اطرافت هر چی واسه غارت هست میره تو انبار گنده ها و چیزی واست نمیمونه.
نه
من تو سرور 4 بغل تااوکه و منصور و 3-4 تا صفحه اولی افتادم ولی هیچی نشد
باید عرضه داشته باشی
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]ولی به نظر من فردا ثبت نام نکن میوفتی کنار گنده ها وایسا یک یا دو ساعت مونده به بازی ثبت نام کن[/div][/quote]
نه باباگنده هاحریف مامیشن؟آره میشن ولی فکرنکنم تاثیری داشته باشه اگه داره بگید[/div][/quote]
اگه فارم نشی تو اطرافت هر چی واسه غارت هست میره تو انبار گنده ها و چیزی واست نمیمونه.:?[/div][/quote]
نه
من تو سرور 4 بغل تااوکه و منصور و 3-4 تا صفحه اولی افتادم ولی هیچی نشد
باید عرضه داشته باشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.