من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر * دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم
من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر سیستم دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم
من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر * دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم
داداش من این برای خودمم پیش اومده و خیلیایه دیگه نمیدونم چرا بعضی از سرورا با مرورگر مشکل پیدا میکنن و اینجوری میشن دو راه داره راه اولی مرورگرتو عوض کنی .راه دوم مرور گرتو حذف کنی از اول بزنی البته من اولیشو کردم درست شد دومیشو نمیدونم از مدیر شنیدم راستی یه نکته از enternet explorerاستفاده نکن چون توفیقی با مرورگر خودت که مشکل پیدا کرده نداره داداش اگه میتونی از google chromeاستفاده کن
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
[quote][div][b]constantine93[/b][/div][div]من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر سیستم دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم[/div][/quote]
داداش من این برای خودمم پیش اومده و خیلیایه دیگه نمیدونم چرا بعضی از سرورا با مرورگر مشکل پیدا میکنن و اینجوری میشن دو راه داره راه اولی مرورگرتو عوض کنی .راه دوم مرور گرتو حذف کنی از اول بزنی البته من اولیشو کردم درست شد دومیشو نمیدونم از مدیر شنیدم راستی یه نکته از enternet explorerاستفاده نکن چون توفیقی با مرورگر خودت که مشکل پیدا کرده نداره داداش اگه میتونی از google chromeاستفاده کن
بذار خیالتو راحت کنم داداش من با 7 تا مرورگر ازمایش کردم یه بار هم کلا ویندوز عوض کردم ولی نشد که نشد فقط نوشته میاد
[quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div]من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر سیستم دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم[/div][/quote] داداش من این برای خودمم پیش اومده و خیلیایه دیگه نمیدونم چرا بعضی از سرورا با مرورگر مشکل پیدا میکنن و اینجوری میشن دو راه داره راه اولی مرورگرتو عوض کنی .راه دوم مرور گرتو حذف کنی از اول بزنی البته من اولیشو کردم درست شد دومیشو نمیدونم از مدیر شنیدم راستی یه نکته از enternet explorerاستفاده نکن چون توفیقی با مرورگر خودت که مشکل پیدا کرده نداره داداش اگه میتونی از google chromeاستفاده کن [/div][/quote]
بذار خیالتو راحت کنم داداش من با 7 تا مرورگر ازمایش کردم یه بار هم کلا ویندوز عوض کردم ولی نشد که نشد فقط نوشته میاد
ای بابا داداش از یک * دیگه میای وارد میشه؟؟؟یعنی اکنتت با یک * دیگه وارد میشه؟؟؟
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
[quote][div][b]constantine93[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div]من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر سیستم دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم[/div][/quote] داداش من این برای خودمم پیش اومده و خیلیایه دیگه نمیدونم چرا بعضی از سرورا با مرورگر مشکل پیدا میکنن و اینجوری میشن دو راه داره راه اولی مرورگرتو عوض کنی .راه دوم مرور گرتو حذف کنی از اول بزنی البته من اولیشو کردم درست شد دومیشو نمیدونم از مدیر شنیدم راستی یه نکته از enternet explorerاستفاده نکن چون توفیقی با مرورگر خودت که مشکل پیدا کرده نداره داداش اگه میتونی از google chromeاستفاده کن [/div][/quote]
بذار خیالتو راحت کنم داداش من با 7 تا مرورگر ازمایش کردم یه بار هم کلا ویندوز عوض کردم ولی نشد که نشد فقط نوشته میاد[/div][/quote]ای بابا داداش از یک سیستم دیگه میای وارد میشه؟؟؟یعنی اکنتت با یک سیستم دیگه وارد میشه؟؟؟
ای بابا داداش از یک * دیگه میای وارد میشه؟؟؟یعنی اکنتت با یک * دیگه وارد میشه؟؟؟
اره با همه ی * ها وارد میشه به جز * خودم. من حتی ویندوز رو هم عوض کردم بازم درست نشد
[quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div]من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر سیستم دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم[/div][/quote] داداش من این برای خودمم پیش اومده و خیلیایه دیگه نمیدونم چرا بعضی از سرورا با مرورگر مشکل پیدا میکنن و اینجوری میشن دو راه داره راه اولی مرورگرتو عوض کنی .راه دوم مرور گرتو حذف کنی از اول بزنی البته من اولیشو کردم درست شد دومیشو نمیدونم از مدیر شنیدم راستی یه نکته از enternet explorerاستفاده نکن چون توفیقی با مرورگر خودت که مشکل پیدا کرده نداره داداش اگه میتونی از google chromeاستفاده کن [/div][/quote] بذار خیالتو راحت کنم داداش من با 7 تا مرورگر ازمایش کردم یه بار هم کلا ویندوز عوض کردم ولی نشد که نشد فقط نوشته میاد[/div][/quote]ای بابا داداش از یک سیستم دیگه میای وارد میشه؟؟؟یعنی اکنتت با یک سیستم دیگه وارد میشه؟؟؟ [/div][/quote]
اره با همه ی سیستم ها وارد میشه به جز سیستم خودم. من حتی ویندوز رو هم عوض کردم بازم درست نشد
اره با همه ی * ها وارد میشه به جز * خودم. من حتی ویندوز رو هم عوض کردم بازم درست نشد
با فندق شکن بیا شاید درست شد
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]constantine93[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div]من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر سیستم دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم[/div][/quote] داداش من این برای خودمم پیش اومده و خیلیایه دیگه نمیدونم چرا بعضی از سرورا با مرورگر مشکل پیدا میکنن و اینجوری میشن دو راه داره راه اولی مرورگرتو عوض کنی .راه دوم مرور گرتو حذف کنی از اول بزنی البته من اولیشو کردم درست شد دومیشو نمیدونم از مدیر شنیدم راستی یه نکته از enternet explorerاستفاده نکن چون توفیقی با مرورگر خودت که مشکل پیدا کرده نداره داداش اگه میتونی از google chromeاستفاده کن [/div][/quote] بذار خیالتو راحت کنم داداش من با 7 تا مرورگر ازمایش کردم یه بار هم کلا ویندوز عوض کردم ولی نشد که نشد فقط نوشته میاد[/div][/quote]ای بابا داداش از یک سیستم دیگه میای وارد میشه؟؟؟یعنی اکنتت با یک سیستم دیگه وارد میشه؟؟؟ [/div][/quote]
اره با همه ی سیستم ها وارد میشه به جز سیستم خودم. من حتی ویندوز رو هم عوض کردم بازم درست نشد[/div][/quote]
فندق شکن؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت همون شیلتر شکنه؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div]من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر سیستم دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم[/div][/quote] داداش من این برای خودمم پیش اومده و خیلیایه دیگه نمیدونم چرا بعضی از سرورا با مرورگر مشکل پیدا میکنن و اینجوری میشن دو راه داره راه اولی مرورگرتو عوض کنی .راه دوم مرور گرتو حذف کنی از اول بزنی البته من اولیشو کردم درست شد دومیشو نمیدونم از مدیر شنیدم راستی یه نکته از enternet explorerاستفاده نکن چون توفیقی با مرورگر خودت که مشکل پیدا کرده نداره داداش اگه میتونی از google chromeاستفاده کن [/div][/quote] بذار خیالتو راحت کنم داداش من با 7 تا مرورگر ازمایش کردم یه بار هم کلا ویندوز عوض کردم ولی نشد که نشد فقط نوشته میاد[/div][/quote]ای بابا داداش از یک سیستم دیگه میای وارد میشه؟؟؟یعنی اکنتت با یک سیستم دیگه وارد میشه؟؟؟ [/div][/quote]
اره با همه ی سیستم ها وارد میشه به جز سیستم خودم. من حتی ویندوز رو هم عوض کردم بازم درست نشد[/div][/quote]
با فندق شکن بیا شاید درست شد[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
فندق شکن؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت همون شیلتر شکنه؟
فندق شکن؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت همون شیلتر شکنه؟
نه قیلتر شکن.
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]constantine93[/b][/div][div]من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر سیستم دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم[/div][/quote] داداش من این برای خودمم پیش اومده و خیلیایه دیگه نمیدونم چرا بعضی از سرورا با مرورگر مشکل پیدا میکنن و اینجوری میشن دو راه داره راه اولی مرورگرتو عوض کنی .راه دوم مرور گرتو حذف کنی از اول بزنی البته من اولیشو کردم درست شد دومیشو نمیدونم از مدیر شنیدم راستی یه نکته از enternet explorerاستفاده نکن چون توفیقی با مرورگر خودت که مشکل پیدا کرده نداره داداش اگه میتونی از google chromeاستفاده کن [/div][/quote] بذار خیالتو راحت کنم داداش من با 7 تا مرورگر ازمایش کردم یه بار هم کلا ویندوز عوض کردم ولی نشد که نشد فقط نوشته میاد[/div][/quote]ای بابا داداش از یک سیستم دیگه میای وارد میشه؟؟؟یعنی اکنتت با یک سیستم دیگه وارد میشه؟؟؟ [/div][/quote]
با فندق شکن بیا شاید درست شد[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
فندق شکن؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت همون شیلتر شکنه؟[/div][/quote]
نه قیلتر شکن.;)
مال منم اینجوری شد.کنترل اف 5 رو زدم درست شد.
[quote][div][b]constantine93[/b][/div][div]من چند روزیه که سیستمم با بازی عصر پادشاهان مشکل پیدا کرده سرعت اینترنتم عالیه و با هیچ سایتی مشکل ندارم اما وقتی میخوام اکانتمو باز کنم یه صفحه سفید بالا میاد و تموم نوشته ها ( چوب بری معدن اهن و ... ) وسط صفحه میاد. اکانتم هم مشکلی نداره چون با هر سیستم دیگه ای باز میشه خواهش میکنم اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم[/div][/quote]
مال منم اینجوری شد.کنترل اف 5 رو زدم درست شد.;)
منظور از * یه مودم هستش یا یه * .اگه رو همون اشتراک اینترنت با یه * دیگه میای میاد کش مرورگرتو پاک کن شاید اومد.
شاید به خاطر سرویس دهنده اینترنت باشه که بعیده .اگه نشد با مشاوره متخصصاشون کمک بگیر اگه هم نیاز بود مودمتو آپگرید کن.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
منظور از سیستم یه مودم هستش یا یه سیستم .اگه رو همون اشتراک اینترنت با یه سیستم دیگه میای میاد کش مرورگرتو پاک کن شاید اومد.
شاید به خاطر سرویس دهنده اینترنت باشه که بعیده .اگه نشد با مشاوره متخصصاشون کمک بگیر اگه هم نیاز بود مودمتو آپگرید کن.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.