قبلا میشد ولی نمی دونم چرا الان نمیشه
برو تو ارسال پیام تو بازی اون آیکونی که Aداررو بزن اونجا میتونی بزرگو کوچیک کنی ولی من قبلا اینجا هم میتونستم نمی دونم چرا الان نمیشه
ز
رضا نقل قول نکن
قبلا میشد ولی نمی دونم چرا الان نمیشه :shock:
برو تو ارسال پیام تو بازی اون آیکونی که Aداررو بزن اونجا میتونی بزرگو کوچیک کنی ولی من قبلا اینجا هم میتونستم نمی دونم چرا الان نمیشه :shock::shock::shock::shock:[list=ی]
ز
[/list]
گوشی زیر 5 میلیون تومن و بالای 3 میلیون تومن میخوام.چی از همه بهتره؟به جز آیفون.
نخیر اگه دقت کنی HUAWEI ASCEND P6
توی دنیای واقعه ای زندگی کن ، برای خودت بهتره .
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]گوشی زیر 5 میلیون تومن و بالای 3 میلیون تومن میخوام.چی از همه بهتره؟به جز آیفون.[/div][/quote]
نخیر اگه دقت کنی HUAWEI ASCEND P6
[div]همین توامضات نوشتی من قاطیم اونوچجوری بزرگش کردی قبلابزرگ کردی؟[/div][/quote]
تو اگه برنامه ورد رو دیده باشه همه این آیکون هارو تقریبا داره
شما با گزینه ی B میتونی پررنگ کنید با گزینه ی سمت جپ کج میکنید و با گزینه ی U زیرخط دار میکنید
و باهر سه گزینه این کارو میکنید
این مطلب در 1392/06/28 11:46:28 نوشته شده است و در 1392/06/28 11:47:07 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]s.s50[/b][/div][di[b][/b]v]همین توامضات نوشتی من قاطیم اونوچجوری بزرگش کردی قبلابزرگ کردی؟[/div][/quote]
تو اگه برنامه ورد رو دیده باشه همه این آیکون هارو تقریبا داره
شما با گزینه ی B میتونی [b]پررنگ [/b]کنید با گزینه ی سمت جپ [i]کج میکنید [/i] و با گزینه ی U [u]زیرخط دار میکنید [/u]
و باهر سه گزینه [u][i][b]این کارو میکنید [/b][/i][/u]
همین توامضات نوشتی من قاطیم اونوچجوری بزرگش کردی قبلابزرگ کردی؟
متن رو انتخاب کن و دکمه ctrl + b رو فشار بده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]s.s50[/b][/div][div]همین توامضات نوشتی من قاطیم اونوچجوری بزرگش کردی قبلابزرگ کردی؟[/div][/quote]
متن رو انتخاب کن و دکمه ctrl + b رو فشار بده
سلام
دوستان من سیمکارت رایتل دارم ولی چون توی محدوده بنفش کمرنگ هستیم توی خونه * ندارم غیر از کنار پنجره.بخاطر همین سر ارسال دریافت تماس و اس ام اس و استفاده از اینترنت مشکل دارم.کسی میدونه باید چی کار کنم؟دستگاه افزاینده بدون ضرر هست؟
با تشکر
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
سلام
دوستان من سیمکارت رایتل دارم ولی چون توی محدوده بنفش کمرنگ هستیم توی خونه آنتن ندارم غیر از کنار پنجره.بخاطر همین سر ارسال دریافت تماس و اس ام اس و استفاده از اینترنت مشکل دارم.کسی میدونه باید چی کار کنم؟دستگاه افزاینده بدون ضرر هست؟
با تشکر
سلام
دوستان من سیمکارت رایتل دارم ولی چون توی محدوده بنفش کمرنگ هستیم توی خونه * ندارم غیر از کنار پنجره.بخاطر همین سر ارسال دریافت تماس و اس ام اس و استفاده از اینترنت مشکل دارم.کسی میدونه باید چی کار کنم؟دستگاه افزاینده بدون ضرر هست؟
با تشکر
آرشی؟
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]سلام
دوستان من سیمکارت رایتل دارم ولی چون توی محدوده بنفش کمرنگ هستیم توی خونه آنتن ندارم غیر از کنار پنجره.بخاطر همین سر ارسال دریافت تماس و اس ام اس و استفاده از اینترنت مشکل دارم.کسی میدونه باید چی کار کنم؟دستگاه افزاینده بدون ضرر هست؟
با تشکر [/div][/quote]
آرشی؟
این چیزیه که من از یه سایت معتبر برداشتم امیدوارم به دردت بخوره
فلش مموری عروسکی حافظه فلش Rubber 520 Silicon Power
ظرفیت: 4 GB 8 GB 16 GB
مدت گارانتی: مادام العمر در صورت به همراه داشتن جعبه محصول با گارانتی و پشتیبانی شرکت داده پرداز رایانه متین
رنگ : قرمز و آبی
قیمت
4 گیگ : 18000 تومان
8 گیگ : 26000 تومان
16 گیگ: 45000 تومان
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div]سوال
فلش 12 گیگ خوشگل عروسکی چنده[/div][/quote]
[b]این چیزیه که من از یه سایت معتبر برداشتم امیدوارم به دردت بخوره[/b]
فلش مموری عروسکی حافظه فلش Rubber 520 Silicon Power
ظرفیت: 4 GB 8 GB 16 GB
مدت گارانتی: مادام العمر در صورت به همراه داشتن جعبه محصول با گارانتی و پشتیبانی شرکت داده پرداز رایانه متین
رنگ : قرمز و آبی
قیمت
4 گیگ : 18000 تومان
8 گیگ : 26000 تومان
16 گیگ: 45000 تومان
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.