یه سوال دیگه،
من سیستمم زیاد بالا نیست ، سی پی یو پایینی دارم، با این * بهتره ویندوز 64 نصب کنم یا 32؟ همیشه 32 نصب میکنم ولی میگم شاید اگه 64 نصب کنم سرعت * پایین بیاد
inera@att.net
یه سوال دیگه،
من سیستمم زیاد بالا نیست ، سی پی یو پایینی دارم، با این سیستم بهتره ویندوز 64 نصب کنم یا 32؟ همیشه 32 نصب میکنم ولی میگم شاید اگه 64 نصب کنم سرعت سیستم پایین بیاد
یه سوال دیگه،
من سیستمم زیاد بالا نیست ، سی پی یو پایینی دارم، با این * بهتره ویندوز 64 نصب کنم یا 32؟ همیشه 32 نصب میکنم ولی میگم شاید اگه 64 نصب کنم سرعت * پایین بیاد
همون 32 بهتره.به نظر من
این مطلب در 1392/05/29 11:23:33 نوشته شده است و در 1392/05/29 11:23:46 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]یه سوال دیگه،
من سیستمم زیاد بالا نیست ، سی پی یو پایینی دارم، با این سیستم بهتره ویندوز 64 نصب کنم یا 32؟ همیشه 32 نصب میکنم ولی میگم شاید اگه 64 نصب کنم سرعت سیستم پایین بیاد[/div][/quote]
همون 32 بهتره.به نظر من:ugeek:
سلام. من ویندوزم یه جوری شده که همون اول که بالا میاد هیچی نمیاد فقط یه صفحه سیاه میاد. بعدش خودم میرم با task manager فایل منیجر رو باز میکنم ولی بازم همه چی کامل نمیاد، و مشکل دیگه اینه که محیط ویندوز دیگه گرافیکی نمیشه، اگه کسی راهی بلده بگه
...
یه سی دی بوت ویندوز بذار تو سی دی رامت بذار(ویندوزی که الان داری) اگه اومد بالا که درسته وگرنه مشکل از هاردته.
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][b]سلام. من ویندوزم یه جوری شده که همون اول که بالا میاد هیچی نمیاد فقط یه صفحه سیاه میاد. بعدش خودم میرم با task manager فایل منیجر رو باز میکنم ولی بازم همه چی کامل نمیاد، و مشکل دیگه اینه که محیط ویندوز دیگه گرافیکی نمیشه، اگه کسی راهی بلده بگه
...[/b][/div][/quote]
یه سی دی بوت ویندوز بذار تو سی دی رامت بذار(ویندوزی که الان داری) اگه اومد بالا که درسته وگرنه مشکل از هاردته.
سلام. من ویندوزم یه جوری شده که همون اول که بالا میاد هیچی نمیاد فقط یه صفحه سیاه میاد. بعدش خودم میرم با task manager فایل منیجر رو باز میکنم ولی بازم همه چی کامل نمیاد، و مشکل دیگه اینه که محیط ویندوز دیگه گرافیکی نمیشه، اگه کسی راهی بلده بگه
...
اگه بیشتر از سه ماهه ویندوزتو نصب کردی.عوضش کن .هم سبک تر میشه هم مشکلت حل میشه.
کلا من اینجور مشکلا برام پیش بیاد ویندوز عوض میکنم.خیلی ساده و راحت.یک ساعته هم تموم میشه
داداش ویندوز عوض کردن خیلی سخته همه ی محتویات درایو سی پاک میشه
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][b]سلام. من ویندوزم یه جوری شده که همون اول که بالا میاد هیچی نمیاد فقط یه صفحه سیاه میاد. بعدش خودم میرم با task manager فایل منیجر رو باز میکنم ولی بازم همه چی کامل نمیاد، و مشکل دیگه اینه که محیط ویندوز دیگه گرافیکی نمیشه، اگه کسی راهی بلده بگه
...[/b][/div][/quote]
اگه بیشتر از سه ماهه ویندوزتو نصب کردی.عوضش کن .هم سبک تر میشه هم مشکلت حل میشه.
کلا من اینجور مشکلا برام پیش بیاد ویندوز عوض میکنم.خیلی ساده و راحت.یک ساعته هم تموم میشه[/div][/quote]
...
منظورتون اینه سی دی بوت ویندوز بزارم ببینم بوت میشه یا نه؟؟ خب اون که آره بوت میشه ولی ربطی به اون نداره اصلا
inera@att.net
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][b]سلام. من ویندوزم یه جوری شده که همون اول که بالا میاد هیچی نمیاد فقط یه صفحه سیاه میاد. بعدش خودم میرم با task manager فایل منیجر رو باز میکنم ولی بازم همه چی کامل نمیاد، و مشکل دیگه اینه که محیط ویندوز دیگه گرافیکی نمیشه، اگه کسی راهی بلده بگه
...[/b][/div][/quote]
یه سی دی بوت ویندوز بذار تو سی دی رامت بذار(ویندوزی که الان داری) اگه اومد بالا که درسته وگرنه مشکل از هاردته.[/div][/quote]
منظورتون اینه سی دی بوت ویندوز بزارم ببینم بوت میشه یا نه؟؟ خب اون که آره بوت میشه ولی ربطی به اون نداره اصلا
...
کلا من اینجور مشکلا برام پیش بیاد ویندوز عوض میکنم.خیلی ساده و راحت.یک ساعته هم تموم میشه
اتفاقا نصب ویندوز راحته
تو درایو سی هم معمولا برنامه های خوده ویندوزه که پاک شدنش زیاد مهم نیست.قبلش میشه بک آپ هم گرفت
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][b]سلام. من ویندوزم یه جوری شده که همون اول که بالا میاد هیچی نمیاد فقط یه صفحه سیاه میاد. بعدش خودم میرم با task manager فایل منیجر رو باز میکنم ولی بازم همه چی کامل نمیاد، و مشکل دیگه اینه که محیط ویندوز دیگه گرافیکی نمیشه، اگه کسی راهی بلده بگه
...[/b][/div][/quote]
کلا من اینجور مشکلا برام پیش بیاد ویندوز عوض میکنم.خیلی ساده و راحت.یک ساعته هم تموم میشه[/div][/quote]
داداش ویندوز عوض کردن خیلی سخته همه ی محتویات درایو سی پاک میشه [/div][/quote]
اتفاقا نصب ویندوز راحته
تو درایو سی هم معمولا برنامه های خوده ویندوزه که پاک شدنش زیاد مهم نیست.قبلش میشه بک آپ هم گرفت
روی دسکتاپ هم اون گوشه نوشته this copy of windows is not genuine
فکر کنم با اتصال اینترنت فهمیده ویندوز اصل نیست . ولی الان دیگه بیشتر ویندوزا اصل نیست دیگه
inera@att.net
روی دسکتاپ هم اون گوشه نوشته this copy of windows is not genuine :!::!::!:
فکر کنم با اتصال اینترنت فهمیده ویندوز اصل نیست . ولی الان دیگه بیشتر ویندوزا اصل نیست دیگه
یه سوال دارم.تو مجله ی دانستنیها یه بخش راهنما وجود داره قیمت ایفون 5 رو 250 تومن زده میشه بگین چه فرقی با مدل اصل میتونه داشته باشه.
فک کنم اون چینیش باشه
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]یه سوال دارم.تو مجله ی دانستنیها یه بخش راهنما وجود داره قیمت ایفون 5 رو 250 تومن:shock: زده میشه بگین چه فرقی با مدل اصل میتونه داشته باشه.:)[/div][/quote]
فک کنم اون چینیش باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.