f
بهترینش همون مودم یو اس بیه ایرانسله که خود شرکت میده
ما از این مودم جیبی های بیست 30 تومنی خریدیم اصلا کیفیت نداره و ارزش خریدم نداره
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]مودم قابل جابه جایی واسه لب تاب کدومش خوبه؟؟[/div][/quote]f
ما از این مودم جیبی های بیست 30 تومنی خریدیم اصلا کیفیت نداره و ارزش خریدم نداره
f
ایرانسل مثل مودم های عادی ج میده؟؟
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]مودم قابل جابه جایی واسه لب تاب کدومش خوبه؟؟[/div][/quote]f
ما از این مودم جیبی های بیست 30 تومنی خریدیم اصلا کیفیت نداره و ارزش خریدم نداره[/div][/quote]
f
آره تقریبا ایرانسل بهتره
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]مودم قابل جابه جایی واسه لب تاب کدومش خوبه؟؟[/div][/quote]f
ما از این مودم جیبی های بیست 30 تومنی خریدیم اصلا کیفیت نداره و ارزش خریدم نداره[/div][/quote]
ایرانسل مثل مودم های عادی ج میده؟؟[/div][/quote]
آره تقریبا ایرانسل بهتره
آقا سلام ی برنامه میخوام بهم معرفی کنید برای تبلت. که مثل همون WORD خودمون باشه.ممنون
Quickoffice Pro
Documents To Go
یا تو این سایتم اینا بود .تو اینترنت هم بگردی گیرت میاد
http://www.apktops.ir/cat/apps/office/
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div]آقا سلام ی برنامه میخوام بهم معرفی کنید برای تبلت. که مثل همون WORD خودمون باشه.ممنون[/div][/quote]
Quickoffice Pro
Documents To Go
یا تو این سایتم اینا بود .تو اینترنت هم بگردی گیرت میاد
http://www.apktops.ir/cat/apps/office/
میتونید سایت هایی رو که کد های خوبی میدند رو معرفی کنید
تو گوگل سرچ کن "رمز جدید نود32" همون اولین سایتایی که میاد معمولا جدیدترین هستند و کار میکنند ولی در مورد مدتشون دقیقا نمیدونم.من بیشتر وقتا با رمز 7روزه فعال میشد ولی یه دفع نزدیک 1ماه فعال شد
inera@att.net
[quote][div][b]سلطان آتش[/b][/div][div]میتونید سایت هایی رو که کد های خوبی میدند رو معرفی کنید[/div][/quote]
تو گوگل سرچ کن "رمز جدید نود32" همون اولین سایتایی که میاد معمولا جدیدترین هستند و کار میکنند ولی در مورد مدتشون دقیقا نمیدونم.من بیشتر وقتا با رمز 7روزه فعال میشد ولی یه دفع نزدیک 1ماه فعال شد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.