ادا مه تاپیک>>>>>
داداش بعضی از گوشی ها میشه اما بعضی های دیگه نمی دونم ولی اینو بگم که بعضی از گوشی ها هم اگر اندروید ارتقا پیدا کنه هنگ می شه
برای فهمدین اص بودنش می تونی بارکد در سایت اصلیش وارد کنی وببینی که اصله یا نه
دوستان لطفا ادامه بدید و نظرتون در این موضوع بگید
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]حمید خودتی؟؟؟[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
ادا مه تاپیک>>>>>
داداش بعضی از گوشی ها میشه اما بعضی های دیگه نمی دونم ولی اینو بگم که بعضی از گوشی ها هم اگر اندروید ارتقا پیدا کنه هنگ می شه
برای فهمدین اص بودنش می تونی بارکد در سایت اصلیش وارد کنی وببینی که اصله یا نه [/div][/quote]
دوستان لطفا ادامه بدید و نظرتون در این موضوع بگید
ادا مه تاپیک>>>>>
داداش این سایت رو بهم میگی ؟؟؟؟؟
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]حمید خودتی؟؟؟[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
ادا مه تاپیک>>>>>
برای فهمدین اص بودنش می تونی بارکد در سایت اصلیش وارد کنی وببینی که اصله یا نه [/div][/quote]
ادا مه تاپیک>>>>>
داداش من نمی دونم چه سایته ولی تو گوگل اسم شرکت گوشیتو سرج کنی میاد
این قابلیت برای شرکت اپل هست بقیه ی شرکتا رو نمی دونم
این مطلب در 1392/04/07 15:12:45 نوشته شده است و در 1392/04/07 15:15:44 ویرایش شده است .
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]حمید خودتی؟؟؟[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
ادا مه تاپیک>>>>>
داداش این سایت رو بهم میگی ؟؟؟؟؟[/div][/quote]
داداش من نمی دونم چه سایته ولی تو گوگل اسم شرکت گوشیتو سرج کنی میاد
این قابلیت برای شرکت اپل هست بقیه ی شرکتا رو نمی دونم
شما خودتون اگه کتاب دارید از رو کتاب بخونبد متوجه میشید .مجموعه آفیس و ویندوز و.. رو بهت طوری درس میده که چه طوری ازشون استفاده کنی .
شاید براتون نیاز به کلاس نباشه.
این مطلب در 1392/04/08 16:27:09 نوشته شده است و در 1392/04/08 16:27:50 ویرایش شده است .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
شما خودتون اگه کتاب دارید از رو کتاب بخونبد متوجه میشید .مجموعه آفیس و ویندوز و.. رو بهت طوری درس میده که چه طوری ازشون استفاده کنی .
من ICDL درجه 2 دارم به نظرم ویندوز رو کامل توضیح داده.ولی ICDL درجه 1 هم هست که میگن حرفه ای تره.ولی توی درجه 1 مثلا چه چیزای نا گفته ای مونده و دقیقا محتواش چیه؟
inera@att.net
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]شما خودتون اگه کتاب دارید از رو کتاب بخونبد متوجه میشید .مجموعه آفیس و ویندوز و.. رو بهت طوری درس میده که چه طوری ازشون استفاده کنی .
شاید براتون نیاز به کلاس نباشه.[/div][/quote]
من ICDL درجه 2 دارم به نظرم ویندوز رو کامل توضیح داده.ولی ICDL درجه 1 هم هست که میگن حرفه ای تره.ولی توی درجه 1 مثلا چه چیزای نا گفته ای مونده و دقیقا محتواش چیه؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.