توجه کنید . ایکس فکتور نه قهرمان هست نه چیزی .
توی شهر اولش فقط 3 میلیون محافظ داره . توی بقیه شهراش بیشتر 1 میلیون نداره . تازه کمتر . ما که زیر مجموعه ایم تونستیم بزنیم چندتا شهرشو صفر کنیم .
کتیبه هم در میاریم از چنگش .
هیچکاری نمیتوند بکنید.اسم اکانتت چیه>؟؟؟اون شهراشو از قصد خالی کرد.الان هم گینگیزها با 2 میلیون بهش حمله کردند که اصلا احساس نشد.
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]mohamad.2012[/b][/div][div]توجه کنید . ایکس فکتور نه قهرمان هست نه چیزی .
توی شهر اولش فقط 3 میلیون محافظ داره . توی بقیه شهراش بیشتر 1 میلیون نداره . تازه کمتر . ما که زیر مجموعه ایم تونستیم بزنیم چندتا شهرشو صفر کنیم .
کتیبه هم در میاریم از چنگش . [/div][/quote]
هیچکاری نمیتوند بکنید.اسم اکانتت چیه>؟؟؟اون شهراشو از قصد خالی کرد.الان هم گینگیزها با 2 میلیون بهش حمله کردند که اصلا احساس نشد.
یارو میره مایه رو میگیره حالشو میبره
شما چرا جوش میزنید و الکی گندش میکنید
آیا به شما قسمتی از اون مایه رو میده؟
من شریکشم.با هم بازی میکنیم
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]یارو میره مایه رو میگیره حالشو میبره
شما چرا جوش میزنید و الکی گندش میکنید
آیا به شما قسمتی از اون مایه رو میده؟[/div][/quote]
من شریکشم.با هم بازی میکنیم
جمعیت های کم کارهایی بزرگ میکنن . تا 10 ساعت شاهد تحولاتی در سرور 11 باشید .
چرا که میخوام انقلاب کبیر سرور 11 رو به همگان نشون بدم .
یا علی ...
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohamad.2012[/b][/div][div]جمعیت های کم کارهایی بزرگ میکنن . تا 10 ساعت شاهد تحولاتی در سرور 11 باشید .
چرا که میخوام انقلاب کبیر سرور 11 رو به همگان نشون بدم .
یا علی ...[/div][/quote]
:lol:
داداش اگر راست میگی
چقدر جمعیت داری؟
امار اکانتتو بزار تا اینجا ببینیم
من که با شهر آخرم هم بهش حمله کنم نابود میشه.در این حد بدون
غرب وحشی
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div]داداش اگر راست میگی
چقدر جمعیت داری؟
امار اکانتتو بزار تا اینجا ببینیم[/div][/quote]
داداش اگر راست میگی
چقدر جمعیت داری؟
امار اکانتتو بزار تا اینجا ببینیم
داداش حالت خوبه؟
معلومه چیمیگی؟
تو بهش حمله کنی نابود میشه پس چی ازش تعریف میکنی؟
کی تعریف کردم؟گفتم با 13 تا جمعیت میحوای بزنیش؟تو حالت خوبه؟قشنگ پیامارو بخون معلومه که بی سوادی.
غرب وحشی
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div]داداش اگر راست میگی
چقدر جمعیت داری؟
امار اکانتتو بزار تا اینجا ببینیم[/div][/quote]
من که با شهر آخرم هم بهش حمله کنم نابود میشه.در این حد بدون[/div][/quote]
داداش حالت خوبه؟
معلومه چیمیگی؟
تو بهش حمله کنی نابود میشه پس چی ازش تعریف میکنی؟[/div][/quote]
کی تعریف کردم؟گفتم با 13 تا جمعیت میحوای بزنیش؟تو حالت خوبه؟قشنگ پیامارو بخون معلومه که بی سوادی.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.